Kredittkort på dagen

Søk kredittkort hos oss og finn det kortet som passer deg best.

Hos oss kan du enkelt søke om flere kredittkort med én enkelt søknad. Det er mange fordeler ved kredittkort - vi hjelper deg med å sammenligne kredittkort slik at du finner det beste.

 • Valid
  Fordeler tilpasset deg
 • Valid
  Gratis og uforpliktende å søke
 • Valid
  Velg kortet du selv vil ha
 • Valid
  Få en kostnadsfri kredittscore på vår søsternettside uScore
<p>Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.</p>
By Irina Kongshaug Lochoff

Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.

Kredittkort på dagen - er det mulig?

Lurer du på om du kan få et kredittkort på dagen?

Det er mange som ønsker et kredittkort på dagen for litt ekstra økonomisk spillerom.

Når du søker om et kredittkort, spiller din kredittvurdering og bankens behandlingstid en stor rolle på om du får tilbud om et kredittkort eller ikke.

Når du søker kredittkort gjennom oss får du raskt svar på din søknad, og du kan velge mellom flere kredittkort slik at du kan velge det beste kredittkortet for deg. 

Når du har valgt ditt kredittkort og signert avtalen får du tilgang på kredittkortet ditt med en gang, men selve kortet blir sendt i posten, og postgangen kan ta et par dager.

Altså, det er ikke vanlig å få kortet fysisk "på dagen", men en rask godkjenning online er vanlig rutine.

Når du søker om kredittkort gjennom oss vil du få mest sannsynlig få tilbud om kredittkort innen få minutter, men det er opp til deg hvor fort du signerer avtaledokumentene som avgjør hvor raskt kredittkortet ditt er tilgjengelig for deg.


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.


Hvor lang tid tar det å få kredittkort?

Å finne det riktige kredittkortet som passer til dine behov og livsstil kan virke som en lang prosess, men hos oss er det gjort enkelt.

Med kun én søknad, kan du få tilbud om flere kredittkort fra ulike tilbydere.

Dette lar deg sammenligne og velge det kortet som tilbyr de beste fordelene for deg – enten det er reisefordeler, cashback på dine kjøp, eller spesielle rabatter ved online shopping. Men hvor lang tid tar det egentlig fra du sender inn søknaden til du har det nye kredittkortet i hånden?

Svaret kan variere, men vår prosess er designet for å være så rask og effektiv som mulig.

Når du har sendt inn din søknad, begynner vi umiddelbart å arbeide med å finne de beste tilbudene basert på din økonomiske situasjon og dine behov. Normalt kan du forvente å motta kredittkorttilbud kort tid etter at søknaden er innlevert. Å velge det kortet som passer deg best, er det neste steget. 

Når du har tatt et valg, må du signere avtalen og så snart det er gjort er kredittkortet på vei til deg i posten.

Hos Axo Finans forstår vi at tiden din er verdifull.

Derfor jobber vi hardt for å sørge for at prosessen fra søknad til du mottar ditt kredittkort er så smidig og rask som mulig.

Med våre tjenester får du ikke bare et kredittkort raskere, men du får også muligheten til å velge et kort som passer din livsstil og økonomiske mål. 

Enten det er reiser, shopping eller hverdagsøkonomi, lar vi deg ta kontroll over dine finansielle valg.


Hvorfor kan det være nyttig med et kredittkort med en gang?

Det er mange situasjoner hvor noen kan trenge et kredittkort raskt, eller "på dagen".

Den mest vanlige årsaken er kanskje uventede utgifter. Når noe uforutsett skjer, kan det være godt å vite at du har litt ekstra penger tilgjengelig, spesielt hvis du begynner å gå tom for lønn.

Livet kan noen ganger by på overraskelser, og det er ikke alltid vi kan forberede oss på dem.

Det fine med kredittkort er at du slipper å søke om lån hvis du plutselig trenger mer penger, og så lenge du betaler tilbake i tide, vil det alltid være penger tilgjengelig på kortet.

Målet med et kredittkort er ikke at du skal bruke mer penger enn du har råd til, men at det skal være en ekstra hjelp i perioder hvor du kanskje har litt mindre penger enn vanlig, når du handler på nettet eller i utlandet, eller for å dra nytte av de forskjellige fordelene som kommer med kortet.

Søk kredittkort

Refinansiering av kredittkort

Å bytte ut kredittkortgjeld med et nytt lån kan være et lurt trekk som kan hjelpe deg å spare penger.

Det er mange gode grunner til å bytte dyre lån og gjeld på kredittkort med ett enkelt, samlende lån.

Den viktigste grunnen til å tenke på dette er at du kan spare penger ved å få lavere rente og bedre betingelser på lånet.

Kredittkort i Norge har ofte en gjennomsnittlig rente på omtrent 21,96%, men hvis du bruker Axo Finans, kan du få lån uten å stille sikkerhet, med en rente som kan være mellom 7,9% og 19,90%.

En annen fordel med å bytte lån er at det gir deg bedre kontroll over pengene dine, fordi du bare har med én långiver å gjøre.

Det kan gjøre det lettere for deg å passe på lånene dine.

I tillegg kan du klare å bli kvitt gjelden din raskere med et billigere lån, fordi lavere rente og bedre betingelser kan gjøre det lettere å betale tilbake det du skylder.

Så å bytte ut lån kan være en god måte å gjøre økonomien din bedre på, og det kan hjelpe deg å få mer økonomisk frihet.

Søk refinansiering

Søk kredittkort

Søk kredittkort og finn det beste kortet her         

Beste kredittkort

Finn det beste kredittkortet for deg                                

Refinansier kredittkort

Spar penger når du refinansierer kredittkort                               

Refinansiering hjelper deg til en bedre økonomi

Refinansiering

Spar penger og få en sunnere økonomi                   

Vanlige spørsmål om kredittkort

 • Hva er et kredittkort?

  Et kredittkort er et betalingskort der kortutsteder låner ut penger (eller kreditt) til kortbrukeren. Den største forskjellen på kredittkort og vanlige bankkort (debetkort) er at betalingen skjer etterskuddsvis på førstnevnte. Det gir deg muligheten til å utsette betalingen. I tillegg til å utsette betalingen kan du også dele den opp i flere betalinger dersom du ikke har råd til å betale hele summen når den forfaller. Et kredittkort kan på mange måter sammenlignes med et forbrukslån, forskjellen er at kredittkortet har høyere rente og nedbetalingen følger ikke et annuitetsprinsipp med faste avdrag hver måned. Dersom du trenger tilgang på kortsiktig finansiering kan et forbrukslån være mer fornuftig.

 • Hva er et forbrukslån?

  Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, også kalt blankolån, noe som betyr at du ikke trenger å tilby noen form for pant til banken som låner ut penger. Med et forbrukslån tar bankene på seg en større risiko ved å låne ut penger, fordi de ikke har noen garanti for at pengene blir betalt tilbake. Derfor blir det satt en høyere rente på et forbrukslån enn for eksempel et boliglån. Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån fra 10.000 kroner og opptil 600.000 kroner. Vi samarbeider til enhver tid med at stort antall banker og långivere for at våre kunder enkelt skal få tilgang til markedets beste lånevilkår. Å søke om lån gjennom Axo Finans er trygt, uforpliktende og kostnadsfritt.

 • Kredittkortbruk sammenlignet med forbrukslån?

  Å bruke et kredittkort kan gi stor frihet, fordi du kan handle når du vil og betale fakturaen senere. Betaler du gjelden i den rentefrie perioden slipper du å betale renter på lånet. Mange kredittkort tilbyr også lukrative forsikringer og bonusordninger som kommer godt med i hverdagen. Motsatt kan friheten som kommer med kredittkort gjøre det vanskelig å holde oversikt over alle fakturaer. Renten er også høy etter den rentefrie perioden. Har du behov for et større beløp, kan et forbrukslån være en bedre løsning. Renten på forbrukslån er lavere enn kredittkort. I tillegg kommer lånet med en oversiktlig nedbetalingsplan.

 • Hva er fordelen med å bruke et kredittkort?

  Med et kredittkort har du tilgang til ekstra penger, og du trenger ikke å stresse med uventede utgifter. Hvis du for øyeblikket har problemer med å betale en faktura, gir kredittkortet deg muligheten til å utsette betalingen eller å betale en del av fakturaen.

Motta et uforpliktende tilbud