Sammenligne lån

Axo Finans sammenligner 23 banker for deg, slik at du får det beste lånetilbudet. Tjenesten vår er uforpliktende og gratis for deg som kunde.

Axo Finans sammenligner 23 banker for deg, slik at du får det beste lånetilbudet. Tjenesten vår er uforpliktende og gratis for deg som kunde.

Få et tilbud på lån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

 • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
 • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
 • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
 • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
 • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
 • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Dette bør du se etter i et forbrukslån


Sammenligne lån via axo finans

Et forbrukslån kan gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger. Dersom du vurderer å ta opp et lån, bør du sammenligne lånetilbud først. Dette kan Axo Finans hjelpe deg med.

Det er ikke bare renter som avgjør om et lån er gunstig. Faktorer som vilkår og nedbetalingstid er også med på å bestemme om du får et lån som passer din livssituasjon og økonomi.

I tillegg bør du selvfølgelig gå for et lån med trygge rammer. Dersom en aktør er seriøs, vil de alltid stille visse krav til deg som søker. Disse kriteriene minimerer risikoen for banken, men de beskytter også deg som lånetaker.

Vi anbefaler derfor at du vurderer følgende når du skal sammenligne lån:

 • Er renten lav?
 • Er det vilkårene gode?
 • Får du en god nedbetalingsplan?
 • Er aktøren seriøs?

Dersom du kan tilfredsstille disse punktene er du kommet godt på vei.

Nominell og effektiv rente

Når man har behov for å ta opp et lån, ønsker man gjerne at lånet skal være billigst mulig. Derfor ser de fleste først og fremst på renten.

De fleste banker oppgir nominell rente, som er grunnrenten på lånet. Men det er den effektive renten som avgjør hvor dyrt lånet blir og hva du må betale i måneden. Denne renten viser den nominelle renten, i tillegg til alle gebyrer som følger med lånet. Dette kan være alt fra termingebyr til etableringsgebyr.

Les mer: Sparekalkulator

Bruk en lånekalkulator for å orientere deg på markedet

Det kan kanskje virke som en umulig oppgave å orientere seg i jungelen av lånetilbud og banker. Heldigvis finnes det verktøy som gjør denne jobben litt lettere.

Ved hjelp av en lånekalkulator kan du enkelt sammenligne lån og hvilke kostnader som er knyttet til de ulike tilbudene. Lånekalkulatoren viser deg alle rente- og gebyrkostnader, noe som gjør det enkelt å sammenligne lånene opp mot hverandre. De fleste banker har en slik lånekalkulator på hjemmesiden sin.

Finn det beste lånetilbudet med en finansagent

sammenligne lån med en lånekalkulator

Den enkleste måten å sammenligne lån på er ved å benytte deg av en finansagent. En finansagent hjelper deg med utfylling og oversendelse av en lånesøknad, for så og sende søknaden til flere banker. Straks alle bankene har behandlet lånesøknaden, vil finansagenten ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Å benytte seg av en finansagent når du skal sammenligne lån sparer deg for både tid og ressurser.

I tillegg kan du være sikker på at søknaden blir behandlet av flere banker, og at du får det beste tilbudet i forhold til din personlige økonomi og sikkerhet. Renten varierer nemlig fra bank til bank, i tillegg til at bankene opererer med egne minstekrav for innvilgelse av lån.

Søk lån via Axo Finans

Axo Finans formidler forbrukslån, lån og refinansiering, og hjelper deg med å sammenligne lån. Virksomheten vår er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet, noe som innebærer at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn bankene vi samarbeider med. For deg betyr dette at tjenesten vår er helt gratis.

Planlegg økonomien før du søker om lån

Alle lån er en forpliktelse som skal betales tilbake. Derfor bør du være sikker på at du har råd til å betjene lånet. Det er også viktig at lånet ikke går på bekostning av andre utgifter du har hver måned. En god idé er derfor å sette opp et månedlig budsjett.

Med et budsjett får du en god oversikt over hvilke månedlige utgifter og inntekter du faktisk har, slik at du lettere kan se hvor mye du har å gå på. Vær realistisk i beregningene dine.

Når du har et oversiktlig budsjett, er det lettere å sammenligne lån.

Lån et av markedets beste lån

Sammenligne lån og finn den laveste renten for deg

Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans, sender vi denne til våre samarbeidspartnere. Vi samarbeider med 23 av Nordens største og mest anerkjente banker, som alle har lang erfaring med forbrukslån. Det gjør at vi kan sammenligne lån med markedets beste renter.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10.000 til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Dersom du er usikker på hvor mye du kan og bør låne, anbefaler vi deg å ta en titt på lånekalkulatoren vår.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Hvem kan søke lån gjennom Axo Finans?

For å søke lån gjennom Axo Finans må du oppfylle visse kriterier. Dette er for å sikre at du er i stand til å betjene lånet du søker om.

For å søke må du derfor:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Tilfredsstiller du ikke disse kravene, vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle din økonomiske situasjon endre seg er du selvsagt hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning. Du kan også vurdere å søke med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for at lånet blir innvilget.

Fordeler ved å søke lån via Axo Finans

Det er flere fordeler ved å velge Axo Finans som din finansagent når du skal sammenligne lån. Først og fremst trenger du bare å sende inn én søknad. Videre tar vi på oss jobben med å sammenligne lånetilbudene hos de ulike bankene. Ikke bare sparer det deg for verdifull tid, men du kan også være sikker på at du får et gunstig lån - tilpasset din økonomiske situasjon.

Dersom du mottar et lånetilbud, er dette selvsagt uforpliktende. Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja og tilbudet er gyldig i 30 dager.

Det beste av alt er at tjenesten vår er helt gratis. Som finansagent får vi en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Siden vi er regulert av Finanstilsynet, kan du være sikker på at du får gode vilkår og trygge rammer på ditt lån.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

sammenligne lån - finn best lån for deg

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke om lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre samarbeidsbanker.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting. Dersom du velger elektronisk signering vil det også ta kortere tid fra du søker til pengene faktisk er inne på konto.

Søk lån blant våre samarbeidspartnere og motta det beste tilbudet.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på lån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned