Banker vi samarbeider med

Banker vi samarbeider med

For øyeblikket samarbeider vi med 24 banker. Som finansagent har ikke Axo Finans anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn de banker og långivere vi samarbeider med.

For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er helt gratis!

Våre medarbeidere følger deg opp under hele søknadsprosessen, og svarer på alle spørsmål du måtte ha i løpet av kort tid.

Når du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren. Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, noe som gjør det enklere å få en gunstig rente når du søker lån gjennom Axo Finans.

Du kan søke om både forbrukslån og refinansiering gjennom oss og låne inntil 600 000 kr.

Bank Norwegian – en filial av NOBA Bank Group

Bank Norwegian – en filial av NOBA Bank Group tilbyr fleksible og brukervennlige produkter og finansieringsløsninger som kredittkort, sparekontoer og forbrukslån. For å gjøre møtet med banken enkelt og smidig for kundene sine legger de opp til at alt fra søknadsprosesser til daglig bruk og endringer på produktene enkelt skal kunne utføres digitalt hjemmefra. Samtidig har de dedikerte kundeserviceteam i hvert enkelt marked som hjelper over både telefon og e-post ved behov.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en del av Grupo Santander, og er med det en av de største bankene i verden med flere millioner kunder i over 40 land. I Europa er de en av de ledende aktørene innen kredittkort, forbruks- og bilfinansiering.

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group er et varemerke innen NOBA Bank Group AB (publ) og har drevet virksomhet siden 2003. NOBA Bank Group er en nordisk spesialistbank som tilbyr inn- og utlånstjenester til privatpersoner i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Spania, Holland og Tyskland. De står under tilsyn av Finansinspektionen og er et supplement til storbankene. De er eksperter på individuell kredittgivning og har spesialisert seg på et fåtall produkter hvor de har spisskompetanse.

Nordea Bank

Med mer enn 10 millioner kunder og 30.000 medarbeidere er vi en av de ti største totalbankene i Europa. Vi har en omfattende kompetanse på et vidt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring.

re:member

EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB står bak re:member og eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard ble etablert i 1999 ettter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort og har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største kortselskap. Terra kom inn som deleier i 2000.

yA Lånet

yA – en del av Resurs Bank. yA tilbyr lån og innskudd. Resurskonsernet drives i hele Norden med over 5,7 millioner kunder, og leverer smidige betalings- og finansieringsløsninger for forbrukere og bedrifter.

Resurs Bank

Resurs Bank stammer fra Resurs Finans som vi kjenner fra 80-tallet og er en del av Resurs-konsernet med over 700 ansatte. En av de største suksessene har vært forbruksfinansiering av elektronikk og andre bransjer innen detaljhandel. I tillegg tilbyr Resurs Bank ulike låne- og innskuddsordninger.

Express Bank

Express Bank er en nordisk bank som henvender seg til privatpersoner. Med nesten 30 års erfaring og flere hundretusen kunder garanterer de en enkel, trygg og sikker prosess når du ønsker å låne penger.

Nystartslånet

Nystartslånet er en digital tjeneste for privatpersoner. Tjenesten leveres av Erik Penser Bank AB. Gjennom nytenkning og ny teknologi kan Nystartslånet hjelpe personer som vanligvis ikke får innvilget refinansieringslån.

Les mer om Nystartslånet

Lea Bank

Lea Bank tilbyr lån uten sikkerhet til privatpersoner i Norden, attraktive innskuddsprodukter, og fakturakjøp og lån til små og mellomstore bedrifter. Banken er heldigital og har som mål å gjøre bankhverdagen enklere for sine kunder.

Thorn Privat Finans

Thorn har eksistert i Norge siden 1975, og har alltid arbeidet for at kunder kan få finansiert det som betyr noe i hverdagen, enten det er en ny TV eller et forbrukslån. Samtidig har det vært like viktig for oss å gi kunder seriøs og personlig rådgivning. Det gjelder også i dag, hvor våre 30 medarbeidere hver dag hjelper og svarer på spørsmål fra kundesenteret i Oslo. Thorn Norge Finans er en del av det danske 3C Retail A/S – et konsern med mer enn 600 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark

Svea Bank

Svea Bank

Svea Bank er en del av Svea Finans AB og har i dag over 200 ansatte. Svea Bank har siden 2006 tilbud lån til privatmarkedet, og tilbyr i dag forbrukslån og lån til refinansiering. Svea Bank tilbyr også lån med sikkerhet i bolig. I tillegg til låneprodukter har kundene også mulighet til å opprette en sparekonto med en av landet beste innskuddsrenter.

Instabank

Instabank

Instabank er en norsk digital bank, lansert i 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon. Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Kraft Bank

Kraft Bank hjelper folk som har en kompleks økonomi eller økonomiske utfordringer. Kraft Bank tilbyr refinansiering av lån med pant i bolig til personer som på grunn av utfordrende økonomi ikke får finansiering i ordinær bank. Kraft Bank tilbyr en grundig økonomisk gjennomgang for å finne en løsning som er bedre for kunden. Kraft Bank behandler alle kunder med respekt.

Ikano Bank

Ikano Bank har eksistert i over 30 år og var opprinnelig IKEAs egen bank. IKEA og grunnlegger Ivar Kamprad bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. Slagordet stemmer på mange måter også med Ikano Bank, som ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. I dag eies Ikano Bank av familien Kamprad.

TF Bank Norge

TF Bank Norge tidligere BB Bank, er en norsk filial av TF Bank AB med konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen. Filialen er godkjent av det norske Finanstilsynet. 22. januar 2020 fusjonerte TF Bank med TF Bank AB. TF Bank AB driver virksomhet i ni land uten Norge; Sverige, Finland, Estland, Lithauen, Latvia, Tyskland, Østerrike, Polen og Danmark. Virksomheten i Norge ble etablert i 1984 og er inne i sitt 36. driftsår i 2020. Selskapet har 35 ansatte og holder til i Markeveien i Bergen sentrum. TF Bank driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, samt innskudd for allmenheten.

Ferratum

Ferratum er en 100% digital bank som tilbyr små forbrukslån og banktjenester til privatpersoner, distribuert via mobil teknologi. Ferratum Fleksikreditt fungerer som et digitalt kredittkort hvor du får tildelt en låneramme mellom 1000 og 30 000 kr. Du søker uforpliktende og det er ingen krav til dokumentopplasting.  Kredittrammen kan benyttes fritt, ønsket beløp kan overføres direkte til bankkonto og betales tilbake igjen etter behov.

MyBank

My Bank

MyBank er en 100% digital bank som tilbyr omstartslån for å hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske vanskeligheter til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig. MyBank ble startet i 2017 og har utviklet digitale løsninger som gjør at vi raskt kan hjelpe deg tilbake til en sunn økonomisk hverdag. Våre lån er ment å hjelpe deg hvis andre banker ikke vil hjelpe, fordi du har betalingsanmerkninger, for høy forbruksgjeld eller andre økonomiske problemer. Vi har ingen andre produkter enn omstartslån og sparekonto, og derfor kaller vi det "Bank. Helt enkelt".

Bank 2

Bank2 ASA er en nisjebank som ble etablert i 2005. Vi har spesialisert oss på å tilby individuelt tilpassede løsninger til privatpersoner og selvstendige næringsdrivende som har behov for et alternativ til andre banker. Våre medarbeidere er spesialister på økonomisk rådgivning i situasjoner der det er behov for opprydning og handlingsrom for å gjennomføre finansiell restrukturering. Vi bidrar til gode løsninger og hjelper kunder til å få en god og oversiktlig økonomisk hverdag.

Aprila

Aprila er en digital bank som tilbyr lån til deg som har enkeltmannsforetak og er selvstendig næringsdrivende. Det betyr at dersom du har firma og søker lån gjennom Axo, vil du også kunne få mulighet til å låne gjennom foretaket ditt. Selvbetjening og digitale løsninger gjør at Aprila kan ta imot selv de minste bedriftene med åpne armer. Aprila tilbyr bedrifter kassekreditt fra 50 000,- til 1 000 000,- til lav rente, og du trenger ikke pant/sikkerhet.

Avida

Avida er et finansieringsselskap som siden starten av 1983 har fokusert på å tilby lån til enkeltpersoner og selskaper. Vi har for tiden rundt 130 ansatte, med hovedkontor i Stockholm og kontorer i Oslo og Helsinki. På Avida er vi ikke som andre i vår bransje. Vi vil alltid gjøre en ekstra innsats for å hjelpe våre kunder med å realisere planene sine, og vi lover at vi alltid gir kundene den oppmerksomheten de fortjener.

Bente Olafsen Finans

Bente Olafsen Finans er en av Oslo’s eldste og mest etablerte låneformidlere. Vi tilbyr boliglån/refinansiering og næringslån til små og store prosjekter. Som frittstående finansrådgivere er vi i posisjon til å gi objektive råd om de forskjellige bankene, gi personlig service og oppfølging på alle finansielle områder for våre kunder.

Northmill bank

Northmill

Northmill er et tech-selskap som har som visjon å forbedre folks privatøkonomi, tilby forhandlere smarte løsninger og viske ut grensene mellom butikk og nett. Northmill skaper en mer personlig og relevant opplevelse for mennesker og bedrifter, og hjelper over 2 500 forhandlere og 600 000 sluttkunder. Northmill Group AB (publ) ble grunnlagt i 2006 og eier Northmill Bank AB og Northmill Flo AB. Konsernet har 160 ansatte og virksomhet i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Norsk refinansiering

Refinansiering med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting. Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger. Vårt mål er å gi deg kontrollen tilbake over din egen økonomi. Sammen tar vi en gjennomgang av din økonomiske situasjon og finner, om mulig, en løsning som er spesialtilpasset for deg, slik at du får lavere månedlige kostnader og en friskmeldt økonomi.

Facit Bank

Facit Bank er en heldigital bank som ble startet opp i Danmark i 2019 med konsesjon fra det danske Finanstilsynet og har samme eier som Thorn Norge. Virksomheten i Norge ble etablert i 2021 med fokus på forbruksfinansiering til privatpersoner.

Les mer om Facit Bank

Morrow Bank

Morrow Bank er en moderne, heldigital bank og en solid partner med lang fartstid i bransjen. De er godt etablert i tre ulike nordiske land, og har gjennom årene opparbeidet seg bred erfaring og fagkompetanse. Slik har de spesialisert seg på å skape fleksible og effektive løsninger basert på kundens behov.