Banker vi samarbeider med


For øyeblikket samarbeider vi med 23 banker. Som finansagent har ikke Axo Finans anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn de banker og långivere vi samarbeider med. For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er helt gratis! Våre medarbeidere følger deg opp under hele søknadsprosessen, og svarer på alle spørsmål du måtte ha i løpet av kort tid.

Når du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren. Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, noe som gjør det enklere å få en gunstig rente når du søker lån gjennom Axo Finans.

Bank Norwegian er en nettbank for privatmarkedet. Vi skal, ved hjelp av teknologi og innovasjon, lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester, til glede for våre kunder. Du skal alltid kunne ha tillit til at du får en av markedets beste betingelser når du er kunde hos oss!

Les mer om Bank Norwegian

Santander Consumer Bank er en del av Grupo Santander, og er med det en av de største bankene i verden med flere millioner kunder i over 40 land. I Europa er de en av de ledende aktørene innen kredittkort, forbruks- og bilfinansiering.

Les mer om Bank Santander Consumer Bank

Nordax er en ledende nordisk nisjebank som tilbyr konkurransedyktige inn- og utlån til cirka 190.000 kunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. De har over 230 ansatte og gjennom sin unike forretningsmodell driver de hele sin virksomhet fra sitt kontor i Stockholm. Nordax tilbyr lån uten sikkerhet og lån med sikkerhet i bolig. I tillegg tilbyr de sparekonto med 2,3% rente.

Les mer om Nordax Bank

Komplett Bank er en norsk bank som ble grunnlagt i 2014 med hovedkontor i Oslo. Banken tilbyr fritids- og forbrukerfinansiering uten krav om sikkerhet til privatkunder. Komplett Bank er en del av Komplett Group som også er den største eieren.

Les mer om Komplett Bank

Nordea Direct er en del av Nordea og ble etablert i 2007. Nordea Direct tilbyr gode betingelser og enkle løsninger på nett og mobil. Nordea Direct tilbyr dagligbanktjenester, boliglån, forbruksfinansiering og sparing. Banken samarbeider tett med flere partnere, forhandlere og agenter og er kjent for sine kundevennlige løsninger og god service.

Les mer om Nordea Direct

EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB står bak re:member og eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard ble etablert i 1999 ettter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort og har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største kortselskap. Terra kom inn som deleier i 2000.

Les mer om re:member

yA – en del av Resurs Bank. yA tilbyr lån og innskudd. Resurskonsernet drives i hele Norden med over 5,7 millioner kunder, og leverer smidige betalings- og finansieringsløsninger for forbrukere og bedrifter.

Les mer om ya Lånet

Resurs Bank stammer fra Resurs Finans som vi kjenner fra 80-tallet og er en del av Resurs-konsernet med over 700 ansatte. En av de største suksessene har vært forbruksfinansiering av elektronikk og andre bransjer innen detaljhandel. I tillegg tilbyr Resurs Bank ulike låne- og innskuddsordninger.

Les mer om Resurs Bank

Express Bank er en nordisk bank som henvender seg til privatpersoner. Med nesten 30 års erfaring og flere hundretusen kunder garanterer de en enkel, trygg og sikker prosess når du ønsker å låne penger.

Les mer om Express Bank

Blue Step ble etablert i 2005 i Sverige og har innen kort tid blitt en stor spesialistlånegiver til de som har av ulike årsaker problemer med å få lån gjennom tradisjonelle banker. Det kan være alt i fra boliglån til refinansiering av kredittkort. I 2010 åpnet den norske avdelingen i Oslo, og i hele konsernet jobber det om lag 200 mennesker.

Les mer om Blue Step

BRAbank tilbyr lån uten sikkerhet til privatpersoner i Norden, attraktive innskuddsprodukter, og fakturakjøp og lån til små og mellomstore bedrifter. Banken er heldigital og har som mål å gjøre bankhverdagen enklere for sine kunder.

Les mer om BRAbank

Thorn har eksistert i Norge siden 1975, og har alltid arbeidet for at kunder kan få finansiert det som betyr noe i hverdagen, enten det er en ny TV eller et forbrukslån. Samtidig har det vært like viktig for oss å gi kunder seriøs og personlig rådgivning. Det gjelder også i dag, hvor våre 30 medarbeidere hver dag hjelper og svarer på spørsmål fra kundesenteret i Oslo. Thorn Norge Finans er en del av det danske 3C Retail A/S – et konsern med mer enn 600 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark

Les mer om Thorn Privat Finans

Svea Finans er en del av Svea Finans AB og har i dag over 200 ansatte. Svea Finans har siden 2006 tilbud lån til privatmarkedet, og tilbyr i dag forbrukslån og lån til refinansiering. Svea Finans tilbyr også lån med sikkerhet i bolig. I tillegg til låneprodukter har kundene også mulighet til å opprette en sparekonto med en av landet beste innskuddsrenter.

Les mer om Svea Finans

Instabank er en norsk digital bank, lansert i 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon. Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Les mer om Instabank

Kraft Bank hjelper folk som har en kompleks økonomi eller økonomiske utfordringer. Kraft Bank tilbyr refinansiering av lån med pant i bolig til personer som på grunn av utfordrende økonomi ikke får finansiering i ordinær bank. Kraft Bank tilbyr en grundig økonomisk gjennomgang for å finne en løsning som er bedre for kunden. Kraft Bank behandler alle kunder med respekt.

Les mer om Kraft Bank

Ikano Bank har eksistert i over 30 år og var opprinnelig IKEAs egen bank. IKEA og grunnlegger Ivar Kamprad bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. Slagordet stemmer på mange måter også med Ikano Bank, som ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. I dag eies Ikano Bank av familien Kamprad.

Les mer om Ikano Bank

TF Bank Norge tidligere BB Bank, er en norsk filial av TF Bank AB med konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen. Filialen er godkjent av det norske Finanstilsynet. 22. januar 2020 fusjonerte TF Bank med TF Bank AB. TF Bank AB driver virksomhet i ni land uten Norge; Sverige, Finland, Estland, Lithauen, Latvia, Tyskland, Østerrike, Polen og Danmark. Virksomheten i Norge ble etablert i 1984 og er inne i sitt 36. driftsår i 2020. Selskapet har 35 ansatte og holder til i Markeveien i Bergen sentrum. TF Bank driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, samt innskudd for allmenheten.

Les mer om TF Bank Norge

Ferratum er en 100% digital bank som tilbyr små forbrukslån og banktjenester til privatpersoner, distribuert via mobil teknologi. Ferratum Fleksikreditt fungerer som et digitalt kredittkort hvor du får tildelt en låneramme mellom 1000 og 30 000 kr. Du søker uforpliktende og det er ingen krav til dokumentopplasting.  Kredittrammen kan benyttes fritt, ønsket beløp kan overføres direkte til bankkonto og betales tilbake igjen etter behov.

Les mer om Ferratum Bank

MyBank er en 100% digital bank som tilbyr omstartslån for å hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske vanskeligheter til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig. MyBank ble startet i 2017 og har utviklet digitale løsninger som gjør at vi raskt kan hjelpe deg tilbake til en sunn økonomisk hverdag. Våre lån er ment å hjelpe deg hvis andre banker ikke vil hjelpe, fordi du har betalingsanmerkninger, for høy forbruksgjeld eller andre økonomiske problemer. Vi har ingen andre produkter enn omstartslån og sparekonto, og derfor kaller vi det "Bank. Helt enkelt".

Les mer om MyBank

>

Bank2 ASA er en nisjebank som ble etablert i 2005. Vi har spesialisert oss på å tilby individuelt tilpassede løsninger til privatpersoner og selvstendige næringsdrivende som har behov for et alternativ til andre banker. Våre medarbeidere er spesialister på økonomisk rådgivning i situasjoner der det er behov for opprydning og handlingsrom for å gjennomføre finansiell restrukturering. Vi bidrar til gode løsninger og hjelper kunder til å få en god og oversiktlig økonomisk hverdag.

Les mer om Bank2

Aprila er en digital bank som tilbyr lån til deg som har enkeltmannsforetak og er selvstendig næringsdrivende. Det betyr at dersom du har firma og søker lån gjennom Axo, vil du også kunne få mulighet til å låne gjennom foretaket ditt. Selvbetjening og digitale løsninger gjør at Aprila kan ta imot selv de minste bedriftene med åpne armer. Aprila tilbyr bedrifter kassekreditt fra 50 000,- til 1 000 000,- til lav rente, og du trenger ikke pant/sikkerhet.

Les mer om Aprila

Avida logo

Avida er et finansieringsselskap som siden starten av 1983 har fokusert på å tilby lån til enkeltpersoner og selskaper. Vi har for tiden rundt 130 ansatte, med hovedkontor i Stockholm og kontorer i Oslo og Helsinki. På Avida er vi ikke som andre i vår bransje. Vi vil alltid gjøre en ekstra innsats for å hjelpe våre kunder med å realisere planene sine, og vi lover at vi alltid gir kundene den oppmerksomheten de fortjener.

Les mer om Avida

Bente Olafsen Finans er en av Oslo’s eldste og mest etablerte låneformidlere. Vi tilbyr boliglån/refinansiering og næringslån til små og store prosjekter. Som frittstående finansrådgivere er vi i posisjon til å gi objektive råd om de forskjellige bankene, gi personlig service og oppfølging på alle finansielle områder for våre kunder.

Les mer om Bente Olafsen Finans

Ta kontakt med oss i Axo Finans i dag og få lånesøknaden din vurdert av alle våre samarbeidspartnere.
Vi gjør lån enkelt!

Gå til lånesøknad »

Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned