Ferratum Bank


Ferratum Bank er en 100% digital bank som tilbyr små forbrukslån og banktjenester til privatpersoner. Avhengig av hva slags lån du søker via Axo Finans, kan Ferratum være en av bankene som vurderer søknaden din.

Søk forbrukslån

Ferratum startet med bankvirksomhet i 2005, og har opplevd en rask utvikling siden den gang. I dag er Ferratum representert i 25 markeder over hele verden, og har mer enn 2 millioner kunder. Ferratums banktjenester distribueres via mobil teknologi.

Om Ferratum Bank

Ferratum arbeider for å være en pioner innen digital og mobil finansiell teknologi. I 2016 lanserte banken en innovativ plattform for mobile banktjenester, Ferratum Mobile Bank, og la seg med dette i forkant av den digitale bankrevolusjonen. Ferratum har som målsetting å bygge verdens ledende mobilbank.

Ferratum tilbyr forbrukslån og banktjenester distribuert via mobil teknologi. Ferratum Fleksikreditt fungerer som et digitalt kredittkort hvor du får tildelt en låneramme på mellom 1000 og 30.000 kroner.

Det er uforpliktende å søke lån hos Ferratum Bank via Axo Finans, og det stilles ingen krav til å laste opp dokumenter. Kredittrammen kan benyttes fritt. Ønsket beløp overføres direkte til bankkonto og betales tilbake igjen etter behov.

Med mottoet “More than money to everyone” lover Ferratum et ukomplisert og sikkert lånetilbud til alle sine kunder.

Ferratum Bank og Axo Finans

Ferratum er en digital bank som tilbyr mindre lån uten sikkerhet og andre banktjenester til privatpersoner. De bruker blant annet låneagenter som Axo Finans for å nå ut til kundene sine.

Når du søker om forbrukslån via Axo Finans, kan derfor Ferratum være en av bankene som vurderer søknaden din. Axo Finans arbeider med å videreformidle søknader om lån til passende banker, og sammenligner tilbudene som kommer i retur for å finne det beste lånet.

Etter at du har søkt får du en e-post med link til Min side hvor du får presentert de ulike tilbudene. 

Søknaden din behandles normalt i løpet av noen timer, og du vil raskt motta svar.

Vi sammenligner lånetilbud for deg

Axo Finans er en låneagent som arbeider med å sammenligne tilbud på lån for våre kunder. Vi samarbeider med noen av landets ledende banker og långivere for å være sikre på at vi finner de beste tilbudene på lån, og en av disse er Ferratum Bank.

Ønsker du å få det aller beste lånetilbudet tilpasset deg personlig, finner du dette gjennom Axo Finans.

Vi sørger for å finne et lån som passer din økonomi og livssituasjon.

Det er helt uforpliktende å søke om lån via Axo Finans og det koster deg ingenting - uansett om søknaden resulterer i en låneavtale eller ikke.

Hvem passer Ferratum Bank for?

Ferratum Bank tilbyr en fleksibel låneramme på mellom 1000 og 30.000 kroner. Tjenesten kalles Fleksikreditt og fungerer som et digitalt kredittkort. Med Fleksikreditt får du en låneramme tilpasset din økonomi og dine behov, og du betaler kun for det beløpet du tar ut.

Ferratum Bank passer for kunder som har behov for et lite forbrukslån.

Dette er vanligvis kunder som trenger penger til mindre prosjekter eller uforutsette hendelser, men du står helt fritt til å bruke pengene på det du selv ønsker.

Ferratum er en 100% digital bank, og passer derfor godt for kunder som foretrekker digitale banktjenester.

Søk lån via Axo Finans for å få svar på om Ferratum Bank passer for deg!

Slik fungerer det

Alle våre samarbeidspartnere vet at de konkurrerer om å få akkurat deg som kunde. Derfor strekker de seg så langt de kan for å gi et godt lånetilbud. Tilbudet du mottar via Axo Finans kan derfor være bedre enn tilbudene du henter inn på egenhånd.

Når alle bankene har vurdert søknaden din sender vi deg det beste tilbudet i retur. Får du et tilbud om å låne penger fra Ferratum bank, vil tilbudet være uforpliktende og ha en gyldighet på 30 dager. Dersom du takker ja til tilbudet går kundeforholdet videre til Ferratum.

Du er alltid velkommen tilbake til oss dersom du har spørsmål!

Søk forbrukslån her

Les mer om Ferratum Bank på www.ferratum.no