Ikano Bank


Ikano Bank tilbyr forbrukslån, refinansiering, kredittkort og spareprodukter. Søker du lån gjennom Axo Finans, kan Ikano Bank være en av bankene som vurderer din lånesøknad.

Søk lån

Ikano Bank har eksistert i over 30 år og var opprinnelig IKEAs egen bank. IKEA og grunnlegger Ivar Kamprad bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. Slagordet stemmer på mange måter også med Ikano Bank, som ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder.

Om Ikano Bank

Selskapet Ikano var opprinnelig eid av den store møbelforretningen IKEA. I 1988 ble Ikano Gruppen et uavhengig selskap, med hovedkontor i Luxembourg. Ikano Gruppen fokuserer på forretningsområdene finans, forsikring, eiendom og varehandel.

Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 som Ikano Finans, og i 2009 ble den norske avdelingen slått sammen med resten av sine andre nordiske avdelinger. I dag er banken en av de største bankene i Norden, med hovedkontor i Sverige, og leverer banktjenester til tusenvis av fornøyde kunder.

Banken leverer bankprodukter som:

Søker du refinansiering eller forbrukslån gjennom Axo Finans, kan Ikano Bank være en av bankene som vurderer din søknad.

Refinansiering gjennom Ikano Bank

Ikano Bank er ekspert på refinansiering og tilbyr refinansieringslån med gunstig rente. Banken tilbyr refinansiering uten sikkerhet inntil 400.000 kroner med en nominell rente som starter fra 7,9%.

Refinansiering passer for deg som ønsker å samle alle dyre smålån og kreditter under ett lån. Dette gir deg fordeler som en bedre økonomisk oversikt, samt lavere månedsutgifter.

Et refinansieringslån er også en god betalingsmotivasjon, da man blir gjeldfri raskere.

Refinansieringsfordeler

Å refinansiere gammel gjeld kan gi deg mange økonomiske fordeler. Gamle kreditter og smålån kommer ofte med høy rente og unødvendige kostnader. Ved å refinansiere blir du kvitt alle doble og unødvendige kostnader.

Refinansiering kan gi deg fordeler som:

  • Lavere rente
  • Økonomisk oversikt
  • Lavere totalkostnader
  • Betalingsmotivasjon

Søker du refinansiering uten sikkerhet gjennom Axo Finans, kan Ikano Bank være banken som gir deg ditt beste tilbud.

Vi sammenligner lånetilbud for deg

Ønsker du å søke lån til refinansiering? Søk lån gjennom tjenesten til Axo Finans.

Vi er en ledende finansagent som samarbeider med noen av de beste bankene og långiverne i landet, blant annet Ikano Bank. Ønsker du å få det beste lånetilbudet for deg, finner du dette gjennom Axo Finans.

Vi hjelper kundene våre med å finne det beste tilbudet blant våre samarbeidspartnere, og sørger for at du får det beste lånetilbudet tilpasset dine behov. Tjenesten vår er uforpliktende og det koster deg ingenting å søke.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som samarbeider med noen av de beste långiverne og bankene i Norden. Dermed kan du alltid være sikker på at vi finner et av de beste lånetilbudene på markedet til deg.

Vi setter alltid deg som kunde i fokus og er opptatt av at du får den beste servicen. Tidligere kundeanmeldelser vitner om vi gjør nettopp dette, og derfor scorer vi også høyt på Trustpilot. Vi gjør nemlig alt vi kan for at du skal få en enkel, rask og lønnsom låneprosess.

Ønsker du hjelp med å finne det beste lånet for deg? Søk lån gjennom Axo Finans i dag. Etter at du har søkt om tilbud får du en e-post med link til Min side hvor alle tilbudene blir presentert.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Vårt hyggelige og effektive kundeservicesenter står alltid klar til å bistå deg uansett problem.

Søk lån i dag og motta det beste tilbudet for deg i løpet av kort tid. Axo Finans - vi sammenligner tilbud for deg.

Les mer om Ikano Bank på www.ikanobank.no

Apply for a loan