Instabank


Instabank er en ny digital bank som tilbyr lån, sparing og forsikring. Ved å utvikle nye tjenester og produkter, arbeider Instabank for å forenkle banktjenester for privatpersoner.

Gå til lånesøknad »

En søknad om lån uten sikkerhet hos Axo Finans, betyr at din forespørsel potensielt kan bli behandlet av Instabank. Vi samarbeider med noen av markedets beste banker og långivere, med mål om å gi deg som låntaker det aller beste tilbudet.

Søk forbrukslån hos Axo Finans i dag, og søknaden din kan også bli behandlet av Instabank.

Om Instabank

Instabank ble lansert i 2016, av en gruppe mennesker med lang fartstid i bankbransjen som så behovet for en fremtidsrettet og kundesentrert banktjeneste. Målet var å tilby nye tjenester og produkter som forenkler hverdagen til privatpersoner. Dermed ble den digitale banken Instabank grunnlagt.

Instabank tilbyr digitale tjenester som elektronisk søknadsskjema samt legitimering og signering via BankID.

Instabank tilbyr ikke bare lån, men også andre produkter som sparing og forsikring. Selskapet har som mål å bidra til å muliggjøre kundenes store og små ambisjoner, på en rask og hyggelig måte. Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, kan Instabank være en av långiverne som behandler søknaden din.

Tilbud om rente på lånet

Etter at du har sendt inn en søknad og å låne penger via Axo Finans, mottar du tilbud om nominell og effektiv rente. Rentesatsen blir bestemt på bakgrunn av en vurdering av din attraktivitet som låntaker. Långiveren ser blant annet på personlige og økonomiske forhold, og gjør en kredittvurdering av deg.

Renten du får tilbud om er personlig, og kan variere mye fra långiver til långiver.

Ettersom tilbudet om rente kan variere fra långiver til långiver, er det viktig å sammenligne flere forskjellige banker og utlånere for hver enkelt lånesøknad. Bare på den måten kan man finne ut av hvem som har det beste lånet på et gitt tidspunkt. Her kommer Axo Finans inn i bildet.

Vi sammenligner lån uten sikkerhet

Axo Finans er en låneformidler som arbeider med å sammenligne ulike tilbud om lån, for å finne det lånet som har lavest mulig rente og best mulige vilkår. Ved å søke om lån uten sikkerhet via Axo Finans, blir søknaden din videresendt til noen av de beste bankene og långiverne på det skandinaviske markedet. Instabank er en av disse.

Ikke betal mer enn du må - la Axo Finans finne det billigste lånet.

Vi formidler lån uten sikkerhet som forbrukslån og lån til refinansiering. Dersom du sitter på flere dyre smålån og kreditter, kan refinansiering bidra til at du sparer penger hver eneste måned. Det vil også gi deg en ryddigere gjeldsprofil, og gjøre deg mer attraktiv som låntaker.

Lånekalkulator

Før du søker om å låne penger, kan det være lurt å prøve seg fram med en lånekalkulator for å se hva lånet kan komme til å koste. En lånekalkulator er et digitalt verktøy hvor du kan fylle inn hvor mye du planlegger å låne, og deretter teste deg fram med ulike rentesatser. Ved å veksle mellom lav, middels og høy, kan du teste din egen betalingsevne - også i økonomiske nedgangstider.

Test lånekalkulatoren her

Våre kunder har gode erfaringer med vår lånekalkulator, og vi scorer høyt på TrustPilot i kategorien Bank. Du er mer enn velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger bistand med lånesøknaden.

Gå til lånesøknad »