Instabank

Instabank


Instabank er en ny digital bank som tilbyr lån, sparing og forsikring. Ved å utvikle nye tjenester og produkter, arbeider Instabank for å forenkle banktjenester for privatpersoner.

Gå til lånesøknad »

Når du sender en søknad om lån uten sikkerhet til Axo Finans, kan søknaden din bli behandlet av Instabank. Vi samarbeider med noen av markedets beste banker og långivere, for å gi deg det aller beste tilbudet.

Søk forbrukslån hos Axo Finans i dag, og søknaden din kan også bli behandlet av Instabank!

Om Instabank

Instabank ble lansert i 2016, av en gruppe mennesker med lang fartstid i bankbransjen som så behovet for en fremtidsrettet og kundevennlig banktjeneste. Målet var å tilby banktjenester som forenkler hverdagen til privatpersoner.

Instabank tilbyr digitale tjenester som elektronisk søknadsskjema samt legitimering og signering med BankID.

Instabank tilbyr ikke bare lån, men også andre produkter som sparing og forsikring. Selskapet har som mål å bidra til å muliggjøre kundenes store og små ambisjoner, på en rask og hyggelig måte. Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, kan Instabank være en av långiverne som behandler søknaden din.

Personlig rente

Etter at du har sendt inn en lånesøknad via Axo Finans, mottar du et lånetilbud med en personlig rente. Det vil si at renten blir bestemt ut i fra på din private økonomi og betalingsevne.

Ettersom renten du får tilbud om er personlig, kan den variere mye fra långiver til långiver. Derfor er det viktig å sammenligne flere forskjellige banker og utlånere. Bare på den måten kan man finne ut av hvem som kan gi deg det beste lånet. Her kommer Axo Finans inn i bildet.

Vi sammenligner lån uten sikkerhet

Axo Finans er en finansagent som sammenligner ulike lånetilbud, for å finne det lånet som har lavest rente og best vilkår for deg. Ved å søke om lån uten sikkerhet via Axo Finans, blir søknaden din videresendt til noen av de beste bankene og långiverne på det skandinaviske markedet. Instabank er en av disse.

Ikke betal mer enn du må - la Axo Finans finne det beste lånet for deg!

Vi formidler lån uten sikkerhet og refinansiering. Dersom du sitter på flere dyre smålån og kreditter, kan refinansiering bidra til at du sparer penger hver eneste måned. Ved å samle all gjeld i et felles lån kan du nemlig kutte ut doble renter og gebyrer.

Lånekalkulator

Før du søker om å låne penger, kan det være lurt å prøve seg fram med en lånekalkulator for å se hva lånet kan komme til å koste. En lånekalkulator er et digitalt verktøy hvor du kan fylle inn hvor mye du ønsker å låne, og deretter teste deg fram med ulike rentesatser. Ved å veksle mellom lav, middels og høy, kan du teste din egen betalingsevne - også i økonomiske nedgangstider.

Test lånekalkulatoren her

Våre kunder har gode erfaringer med vår lånekalkulator, og vi scorer høyt på TrustPilot i kategorien Bank. Du er mer enn velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med lånesøknaden.

Gå til lånesøknad »

Les mer om Instabank her »