Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group


Nordax Bank, en del av NOBA Bank GroupNordax Bank er et varemerke innen NOBA Bank Group AB (publ) og har drevet virksomhet siden 2003.

NOBA Bank Group er en nordisk spesialistbank som tilbyr inn- og utlånstjenester til privatpersoner i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Spania, Holland og Tyskland.

De står under tilsyn av Finansinspektionen og er et supplement til storbankene.

De er eksperter på individuell kredittgivning og har spesialisert seg på et fåtall produkter hvor de har spisskompetanse.

Søk forbrukslån

Lån uten sikkerhet

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group, tilbyr lån via *Broker* fra 10 000 kr og opptil 800 000 kr.

Lånet er uten sikkerhet, et såkalt forbrukslån. Den aktuelle nominelle renten for Nordax forbrukslån ligger mellom 7,90 % og 19,90 %.

Du kan velge en nedbetalingstid på opptil 5 år, og opptil 20 år hvis du skal refinansiere.

Renten fastsettes individuelt og påvirkes blant annet av lånebeløp, inntekt og økonomi. Et forbrukslån uten sikkerhet innebærer at du kan låne penger til hva du vil.

Kanskje har du behov for å refinansiere andre kreditter, pusse opp badet eller kjøpe ny bil?


Lånebeskyttelse

Når du søker om lån, er det inkludert en gratis lånebeskyttelse de første to månedene.

Lånebeskyttelsen fungerer som en forsikring for lånet hvis du skulle bli arbeidsledig eller sykmeldt, med opptil 10 000 kr per måned.

Ved dødsfall betaler lånebeskyttelsen det gjenstående lånebeløpet opptil 800 000 kr.

Etter de to første månedene koster lånebeskyttelsen 9,5 % av månedsbeløpet for lånet.

Lån til refinansiering

Det kan være svært lønnsomt å refinansiere kredittgjeld og smålån. Når du refinansierer dyre lån, samler du all gjeld i et større felles lån.

På denne måten kan du kutte ut alle doble og unødvendige kostnader.

Hos Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group, kan du refinansiere opp til 800 000 kroner. 

Et nytt, samlet lån fører også til følgende fordeler:

  • Lavere rente
  • Færre kostnader og gebyrer
  • Bedre lånevilkår
  • Kun en faktura

Med refinansiering vil du kun forholde deg til ett lån, med bedre vilkår og betingelser.

Du får bedre økonomisk oversikt, noe som blant annet kan bidra til å øke betalingsmotivasjonen slik at du får betalt ned kredittgjelden raskere.

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group tilbyr lån til refinansiering opp til 800 000 kroner.

Du kan søke refinansiering gjennom vår formidlingstjeneste ved å huke av for dette valget i den elektroniske lånesøknaden.

Husk å oppgi alle nødvendige opplysninger knyttet til de lånene du ønsker å betale ut. Dersom søknaden blir innvilget, vil Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group løse ut alle de gamle lånene for deg.

Søk lån gjennom Axo Finans

Søk lån gjennom oss i dag, og få søknaden behandlet av over 16 banker og långivere - deriblant Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group     . 

Alle våre samarbeidspartnere konkurrerer om å få akkurat deg som kunde, og strekker seg derfor så langt de kan når de kommer med et lånetilbud.

Lånetilbudet du får er individuelt og baseres på din økonomiske situasjon. Du må derfor søke for å få et konkret tilbud.

Når vi har fått svar fra långiverne presenterer vi disse med en gang til deg på SMS og epost.

Du ser en oversikt over alle lånetilbudene dine på "Mine tilbud". Når du har oversikt over alle tilbudene er det enkelt å velge det beste lånet for deg.

Velger du å akseptere lånetilbudet, vil kundeforholdet gå videre til Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group eller en eventuell annen samarbeidspartner du får et lånetilbud hos. Du kan også alltid komme tilbake til Axo Finans dersom du lurer på noe.

Søk lån uten sikkerhet

Les mer om Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group her.

Read more about loans.