Re:member


re:member tilbyr produkter som forbrukslån og kredittkort. EnterCard Group, som eies av Barclays Bank og Swedbank, står bak långiveren re:member.

Søk forbrukslån

Lånevilkår hos re:member

  • Lån fra 10.000 til 350.000 kroner
  • Rente (nominell): Fra 7,95 % til 19,95 %
  • Faktureringsmuligheter: Giro og eFaktura

Fordeler med re:member


Siden etableringen i 1999 har re:member vokst til å bli et av de største kortselskapene i Norge og en av Skandinavias ledende långivere.

Som kunde kan du forvente å bli møtt med profesjonalitet og erfarenhet.

Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, kan søknaden din bli behandlet av re:member.

Søk lån hos re:member via Axo Finans

Axo Finans formidler lån til deg som trenger forbrukslån eller refinansiering. Når du søker via oss, blir søknaden din sendt til våre over 20 samarbeidspartnere. 

Det betyr at du søker hos over 18 banker og långivere med samme søknad.


Når du sender en lånesøknad til Axo Finans, er det nemlig ikke vi som behandler søknaden din eller utsteder lånet. Axo Finans er kun bindeledd mellom långiver og låntaker. Vår oppgave er å legge til rette for en god avtale mellom kunde og långiver. re:member er en av våre samarbeidspartnere.


Når du søker hos flere långivere samtidig, øker sannsynligheten for at du får et godt tilbud. Axo Finans samarbeider kun med de beste bankene og långiverne i bransjen. Et eventuelt tilbud er uforpliktende, og tjenesten er helt gratis for deg som kunde.

Dette er re:member 

re:member er kjent for sine kredittkort, men tilbyr også flere låneprodukter. Les mer om hva re:member tilbyr under.


Forbrukslån

Forbrukslån fra re:member er lånet for deg som vil ha mest mulig ut av livet. re:member lover svært fleksible lånevilkår, med mulighet til å nedbetale lånet over flere år akkurat slik det passer deg. I tillegg har re:member en lånekalkulator på sine hjemmesider, hvor man kan teste seg fram med ulike renteeksempler.


Priseksempel: 100.000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29.961 kr. Totalt 129.961 kr.


Refinansiering av smålån

re:member tilbyr refinansiering. Dette er en god løsning for deg som har flere dyre lån og kredittkortgjeld som du betaler på. 

Ved å samle forbruksgjelden i ett enkelt lån, blir du kvitt alle unødvendige og doble utgifter som faktura- og termingebyr. 
Ved å refinansiere får du bedre oversikt over økonomien.
Når du refinansierer får du lavere rente og bedre vilkår og du sparer penger hver eneste måned. re:member kan hjelpe deg inn i en bedre økonomisk hverdag. 


Priseksempel: 100.000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29.961 kr. Totalt 129.961 kr.


re:member gold og re:member black kredittkort

re:member spesielt kjent for sine kredittkort: re:member gold og re:member black. Kredittkort kan gi flere fordeler ved betaling, som rabatter, poeng og forsikringer. For eksempel har re:member black følgende fordeler:

  • 5 % cashback i 100 dager
  • Rentefri periode på opptil 45 dager
  • Ingen årsavgift
  • re:member reward: Opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker
  • Inkludert reise- og avbestillingsforsikring hvis minst 50 % av reisens transportkostnader betales med kredittkortet

Priseksempel: Eff. rente 25,4 %, 15.000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1.466 kr. Totalt 16.466 kr.


Historien til re:member

EnterCard Norge, en filial av EnterCard Group AB, står bak re:member. Gjennom årene har EnterCard blitt et av landets største kortselskap. Her er noen viktige årstall i selskapets historie:


1999: Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort slår seg sammen og blir EnterCard. 

2000: Terra kommer inn som deleier. 

2005: EnterCard blir kjøpt opp av Swedbank og Barclays.

Sammenlign lån med Axo Finans

Ved å sammenligne lån får du bedre oversikt, slik at du vet hvilket tilbud som passer best for deg. Syns du det er vanskelig å sammenligne lånetilbud på egenhånd, kan du gjøre dette gjennom Axo Finans.
Vi har mange fornøyde kunder, og vi scorer høyt på Trustpilot. Våre hyggelige medarbeidere tilbyr god oppfølging og hjelp der det trengs.

Søk lån via Axo Finans i dag

Tilbudet du får gjennom oss er individuelt. Vi kan derfor ikke si noe om hvilken rente du kan forvente før vi har mottatt tilbud fra alle våre samarbeidspartnere.
Et eventuelt tilbud fra re:member er uforpliktende og gyldig i 30 dager. Dersom du aksepterer lånetilbudet, vil kundeforholdet gå videre til re:member.

Søk lån