re:member


re:member tilbyr utlånsprodukter som forbrukslån og kredittkort. EnterCard Group, som eies av Barclays Bank og Swedbank, står bak långiveren re:member.

Gå til lånesøknad »

Siden etableringen i 1999 har re:member vokst til å bli et av de største kortselskapene i Norge og en av Skandinavias ledende långivere. Som kunde kan du forvente å bli møtt med profesjonalitet og erfarenhet. Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, kan søknaden din bli behandlet av re:member.

Om re:member

Forbrukslån fra re:member er lånet for deg som vil ha mest mulig ut av livet. re:member lover svært fleksible lånevilkår, med mulighet til å nedbetale lånet over flere år akkurat slik det passer deg. I tillegg har re:member en lånekalkulator på sine hjemmesider, hvor man kan teste seg fram med ulike renteeksempler.

Refinansiere og samle lån

re:member tilbyr også refinansieringslån. Dette kan være en god løsning for deg som har flere dyre smålån og kreditter som du betaler ned på. Ved å samle forbruksgjelden i ett enkelt refinansieringslån, kan du bli kvitt alle unødvendige og doble utgifter som faktura- og termingebyr.

Ved å refinansiere får du bedre oversikt over økonomien!

Klarer du i tillegg å få en lavere rente på lånet, vil du spare penger hver eneste måned. re:member kan hjelpe deg inn i en bedre økonomisk hverdag. Søk lån uten sikkerhet hos Axo Finans i dag, og re:member er en av långiverne som kan motta søknaden din. Hos Axo Finans kan du bruke BankID til elektronisk legitimering og signering.

Låne penger via Axo Finans

Når du sender en lånesøknad til Axo Finans, er det ikke vi som behandler søknaden din eller utsteder lånet. Axo Finans fungerer kun som en formidler av lån og er et bindeledd mellom långiver og låntaker. Vår oppgave er å legge til rette for en god avtale mellom kunde og långiver, og gi deg som låntaker en best mulig opplevelse når du har behov for å låne penger.

Du kan søke om et lånebeløp fra 10.000 og opptil 600.000 kroner gjennom Axo Finans.

Vi sender søknaden videre til re:member og flere andre banker og långivere. Alle som mottar søknaden din vet at de konkurrerer med andre långivere om den samme kunden, og vil derfor strekke seg ekstra langt for å gi et godt tilbud. På den måten bidrar vi til å holde prisene på markedet nede.

Uforpliktende tilbud

Etter at vi har mottatt svar fra alle långiverne, sammenligner vi nominell og effektiv rente samt avtalens vilkår og betingelser. Deretter presenterer vi det beste tilbudet for låntaker. Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager, slik at du har god tid på å bestemme deg.

Dersom du velger å takke ja til et tilbud fra re:member, eller en av de andre samarbeidsbankene våre, er det den aktuelle långiveren som betaler provisjon til oss. For deg som kunde betyr dette at tjenesten vår er helt gratis!

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, og som brukes til nettopp forbruk. Det skiller seg fra kredittkort og smålån fordi det gjerne har lavere rentesats og gunstigere avtalevilkår. Er du ute etter et lite lån, er derfor forbrukslån et bedre valg enn å betale med kredittkort.

Et forbrukslån er en smidig og effektiv måte å låne penger på.

Forbrukslån er svært fleksibelt, og vanligvis trenger man ikke å oppgi noen grunn til hvorfor man søker lån. Det betyr at pengene kan gå til hva som helst. De vanligste årsakene til at kunder søker forbrukslån via oss er:

  • Uforutsette utgifter
  • Oppussing og renovering
  • Refinansiering

Renten du får tilbud om er et personlig tilbud til akkurat deg, og her hos Axo Finans arbeider vi for å finne den avtalen som er best tilpasset din privatøkonomi. Du kan derfor føle deg trygg på at vi gjør alt vi kan for å finne et godt tilbud som passer til din situasjon.

Få bedre rente gjennom Axo Finans

Vår tjeneste gjør det mulig å få tilbud om den laveste renten på markedet, tilpasset din økonomi. I tillegg legger vi i Axo Finans stor vekt på personlig oppfølging og god kundeservice. Mange kunder har gode erfaringer med å bruke våre formidlingstjenester, og vi scorer høyt på omdømmeplattformen TrustPilot i kategorien Bank.

Ta gjerne kontakt med en av våre hyggelige kundebehandlere dersom du har spørsmål til vår tjeneste. Vi arbeider for å gjøre forbrukslån så smidig som mulig!

Gå til lånesøknad »

Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned