Santander Consumer Bank


Santander Consumer Bank er en nordisk privat- og forretningsbank som tilbyr en rekke banktjenester.

Gå til lånesøknad »

Søker du forbrukslån via Axo Finans, kan Nordax Bank være en av bankene som vurderer søknaden din. Banken har i dag ca. 190.000 kunder fordelt på Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Om Nordax Bank

Nordax er en spesialistbank som hjelper mennesker å gjøre gjennomtenkte valg for et liv de har råd til. Siden 2003 har de opplevd sterk vekst og utvikling i hele Norden.

Nordax er under tilsyn av den svenske Finansinspektionen, og omfattes derfor av den statlige innsettingsgarantien på lik linje med alle andre svenske banker og finansinstitusjoner. Nordax Bank setter personlig service og kundeengasjement som sine viktigste drivkrefter.

Banken etterstreber ansvarsfull utlånspraksis, og har sitt hovedfokus på å hjelpe kundene med bevisste økonomiske valg før de takker ja til et lånetilbud.

Nordax tilbyr banktjenester som:

  • Forbrukslån
  • Refiansieringslån
  • Finansiering
  • Sparekonto
  • Boliglån

Dersom du får innvilget et lån hos Nordax Bank, vil du få et tilbud med gode lånevilkår og rimelige betingelser. Målet er å gi deg et fornuftig lån som du kan leve med, på toppen av alle andre vanlige utgifter i hverdagen.

Lån til refinansiering

Det kan være svært lønnsomt å refinansiere kredittgjeld og smålån. Når du refinaniserer dyre lån, samler du all gjeld i et større felles lån. På denne måten kan du kutte ut alle doble og unødvendige kostnader.

Et nytt, samlet lån fører også til følgende fordeler:

  • Lavere rente
  • Færre kostnader og gebyrer
  • Bedre lånevilkår
  • Kun en faktura

Med et refinansieringslån vil du kun forholde deg til ett lån, med bedre vilkår og betingelser. Du får bedre økonomisk oversikt, noe som blant annet kan bidra til å øke betalingsmotivasjonen slik at du får betalt ned kredittgjelden raskere.

Nordax Bank tilbyr lån til refinansiering. Du kan søke refinansieringslån gjennom vår formidlingstjeneste ved å huke av for dette valget i den elektroniske lånesøknaden. Husk å oppgi alle nødvendige opplysninger knyttet til de lånene du ønsker å betale ut. Dersom søknaden blir innvilget, vil Nordax Bank løse ut alle de gamle lånene for deg.

Lån hos Nordax via Axo Finans

Søker du lån gjennom tjenesten til Axo Finans, kan Nordax Bank være en av bankene som vurderer din søknad. Vi samarbeider med flere ledende banker og långivere i Skandinavia, og jobber for at du som lånekunde skal få det beste lånetilbudet.

Nordax Bank tilbyr lån med elektronisk signering via BankID.

Ved å benytte deg av vår formidlingstjeneste, vil bankene konkurrere om å få akkurat deg som kunde. Dermed vil du få tilbud om den beste renten de kan tilby. Renten blir først presentert etter at du har sendt inn en lånesøknad.

Sammenlign lånetilbud

Å undersøke lånemarkedet før du takker ja til et lånetilbud er smart. På den måten kan du få oversikt over markedet, slik at du vet hvilket lånetilbud som passer for deg og dine økonomiske behov.

Det kan være overveldende å undersøke lånemarkedet på egenhånd. Spar både tid og penger - benytt deg av formidlingstjenesten til Axo Finans.

Vi sammenligner lånetilbud fra alle våre samarbeidsbanker for deg, og presenterer det lånetilbudet som passer deg best. Tjenesten vår er helt uforpliktende å bruke, og vi har mange fornøyde kunder. Vi scorer høyt på Trustpilot, hvor vi får stadig gode tilbakemeldinger. Våre serviceinnstilte medarbeidere tilbyr god oppfølging og bistand der det trengs, og svarer deg på alle spørsmål du måtte ha.

Lurer du på noe, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt når som helst.

Søk lån gjennom Axo Finans

Søk lån gjennom vår formidlingstjeneste i dag, og få søknaden behandlet av noen av de fremste bankene og långiverne i Skandinavia - deriblant Nordax Bank. Alle våre samarbeidspartnere konkurrerer om å få akkurat deg som kunde, og strekker seg derfor så langt de kan når de kommer med et lånetilbud.

Lånetilbudet du får er individuelt og baseres på de opplysningene du har oppgitt, samt en individuell kredittvurdering. Vi kan derfor ikke fortelle deg hvilken rente du kan få før alle våre samarbeidspartnere har behandlet lånesøknaden. Når vi har fått svar fra långiverne, vil vi presentere det beste tilbudet for deg.

Velger du å akseptere lånetilbudet, vil kundeforholdet gå videre til Nordax Bank, eller en eventuell annen samarbeidspartner du får et lånetilbud hos. Du kan også alltid komme tilbake til Axo Finans dersom du lurer på noe.

Gå til lånesøknad »

Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned