Santander Consumer Bank


Santander Consumer Bank er en nordisk privat- og forretningsbank som tilbyr en rekke banktjenester.

Gå til lånesøknad »

Santander Consumer Bank etterstreber gode lånevilkår og betingelser, og tilbyr produkter som forbrukslån, bilfinansiering, kredittkort, handlekonto og spareprodukter. Banken er av våre samarbeidspartnere, og kan derfor være en av bankene som vurderer din søknad når du søker forbrukslån gjennom Axo Finans.

Om Santander Consumer Bank AS

Santander Consumer Bank ble formelt stiftet i 2001 under navnet Bankia Bank, og ble kjøpt opp av Santander Consumer Finance i 2005.

Selskapet er fremdeles et datterselskap av Santander Consumer Finance, og har i dag 1500 ansatte. Hovedkontoret ligger på Lysaker, med filialer i Sverige og Danmark - i tillegg til et datterselskap i Finland. Banken er medlem av Bankens Sikringsfond, driftes med norsk banklisens og er strengt regulert av Finanstilsynet.

I 2018 hadde banken 1,5 millioner kunder og en forvaltningskapital på NOK 176 milliarder. Santander Consumer Bank er i dag blant de ti største bankene målt i forvaltningskapital.

Banken tilbyr tjenester som:

  • Forbrukslån
  • Kredittkort
  • Handlekonto
  • Høyrentekonto
  • Salgsfinansiering
  • Bilfinansiering

Får du et tilbud fra Santander når du søker via lån Axo Finans, får du et forbrukslån med gode lånevilkår og den laveste renten banken kan tilby deg, basert på dine opplysninger.

Forbrukslån fra Santander via Axo Finans

Axo Finans samarbeider med noen av de beste bankene og långiverne i landet, og jobber for at kundene skal få det beste lånetilbudet for dem. En av dem er nettopp Santander Consumer Bank.

Med et lånetilbud fra Santander får du en fleksibel nedbetalingstid, gode lånevilkår og hyggelig kundeservice. Gjennom vår formidlingstjeneste vil du også få tilbud om en av de beste rentene Santander kan tilby deg. Dette er fordi alle våre samarbeidspartnere konkurrerer om å få akkurat deg som kunde.

Renten bestemmes ut i fra de kundeopplysninger du oppgir i lånesøknaden, i tillegg til en individuell kredittsjekk.

Santander tilbyr lån med elektronisk legitimasjon og BankID.

Sammenlign lånetilbud

Å sammenligne lånetilbud og undersøke lånemarkedet er smart. Slik får du oversikt over markedet, og kan bedømme hvilket tilbud som er best for deg.

Syns du det er overveldende å undersøke lånemarkedet på egenhånd, kan du gjøre dette via tjenesten til Axo Finans. Vi sammenligner lånetilbudene fra alle våre samarbeidspartnere, og presenterer det beste tilbudet for deg.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe.

Vi har hjulpet mange kunder som har vært svært fornøyde med tjenesten vår, og scorer blant annet høyt på Trustpilot. Våre medarbeidere gir deg god oppfølging og bistand der det trengs, og svarer deg på alle spørsmål du måtte ha.

Refinansiering av dyr gjeld

Det kan være svært lønnsomt å refinansiere kredittgjeld og smålån, da slik gjeld har svært høye renteutgifter. Med et refinansieringslån får du et helt nytt lån, basert på en ny individuell vurdering av deg som låntaker.

Santander Consumer Bank tilbyr refinansiering av gammel gjeld. Et nytt refinansieringslån kan gi deg en lavere rente og bedre lånevilkår. Alle kredittkort og lån kommer nemlig med:

  • Dyre renter
  • Kostnader og gebyrer
  • Renters-rente etter en lengre periode

Med et refinansieringslån vil du kun forholde deg til ett lån. Du vil også kutte ut alle doble og unødvendige kostnader, få en bedre rente og ikke minst bedre oversikt.

En bedre økonomisk oversikt kan bidra til å øke betalingsmotivasjonen, slik at du får betalt ned gjelden raskere.

Du kan søke refinansieringslån hos blant annet Santander Consumer Bank via Axo Finans. Huk av for at du ønsker refinansiering i vår elektroniske søknad, og oppgi deretter alle nødvendige opplysninger knyttet til de lånene du ønsker å kvitte deg med.

Søk lån via Axo Finans

Søk lån gjennom tjenesten vår i dag, og få svar fra noen av Skandinavias ledende banker og långivere i løpet av kort tid.

Våre samarbeidspartnere konkurrerer om å få akkurat deg som kunde, og strekker seg derfor så langt de kan når de kommer med et lånetilbud. Tilbudet er personlig og baseres på de opplysningene du har oppgitt, i tillegg til en individuell kredittvurdering. Vi kan derfor ikke si noe om hvilken rente du kan forvente før vi har mottatt tilbud fra alle våre samarbeidspartnere.

Når alle våre samarbeidspartnere har behandlet søknaden, presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Får du et tilbud fra Santander Consumer Bank, vil tilbudet være uforpliktende og stå åpent i 30 dager. Tjenesten vår er også helt kostnadsfri å benytte seg av.

Når du aksepterer lånetilbudet, vil kundeforholdet gå videre til Santander Consumer Bank (eller en eventuell annen samarbeidspartner som gir deg det beste tilbudet). Du kan også alltid komme tilbake til oss dersom du lurer på noe.

Gå til lånesøknad »