Svea Bank


Svea Bank er en del av Svea Finans AB, og har tilbudt lån på privatmarkedet siden 2006. I tillegg til dette tilbyr Svea-konsernet administrative og finansielle tjenester for små og store bedrifter i alle bransjer.

Gå til lånesøknad »

Når du søker om forbrukslån hos Axo Finans kan Svea Bank være en av långiverne som mottar og behandler søknaden din. På den måten kan du være sikker på at du får et lånetilbud med den beste renten for deg.

Søk lån uten sikkerhet hos Axo Finans og få søknaden behandlet av noen av de beste bankene og långiverne på markedet. Dersom du får innvilget et lån, har lånetilbudet en gyldighet i 30 dager. Du har derfor god tid til å bestemme deg.

Axo Finans gjør jobben for deg

Ved å søke forbrukslån via Axo Finans er Svea Bank en av utlånerne som kan vurdere søknaden din. Axo Finans samarbeider med noen av Skandinavias beste banker og långivere for å gi deg det beste lånetilbud. Renten på lån er individuell, og bestemmes av søkerens personlige økonomi.

Axo Finans er en finansagent som arbeider for å finne de aller beste lånetilbudene på markedet. Ved å søke via oss kan du derfor være sikker på at du mottar et godt tilbud.

Vi sender søknaden din videre til alle våre samarbeidspartnere. Alle långiverne vet at de konkurrerer om den samme kunden, og vil derfor strekke seg litt lengre for å gi et godt tilbud. Du kan derfor ende opp med et bedre tilbud enn om du hadde søkt på egenhånd.

Etter at alle långiverne har vurdert søknaden, sammenligner Axo Finans tilbudene som kommer i retur. Til slutt presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Gode erfaringer og tilbakemeldinger

Siden 2008 har Axo Finans arbeidet for å gi våre kunder en enkel og trygg søknadsprosess. Vi samarbeider kun med seriøse bankpartnere som har de samme verdiene som oss, og har hjulpet mange fornøyde kunder med sine lånesøknader.

Kundene våre har vist gang på gang at de setter pris på innsatsen - vi scorer høyt på TrustPilot i kategorien Bank, og vi tar oss alltid god tid til hver eneste kunde. Vi tilbyr personlig oppfølging til alle som trenger deg, og våre hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere er klare til å svare deg på alt du måtte lure på.

Slik fungerer det

Vår søkeportal er intuitiv og enkel. Vi tilbyr elektronisk søknadsskjema for en mest mulig effektiv prosess. Du kan også sende inn dokumenter med vanlig postgang dersom du foretrekker det, men da vil prosessen ta noe lengre tid.

Som formidler av forbrukslån blir vi betalt i form av provisjon fra våre samarbeidspartnere. Dersom du takker ja til et tilbud fra Svea Bank, er det derfor de som betaler oss. For deg som kunde betyr det at vår tjeneste er helt gratis!

Etter at du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive långiveren du har takket ja hos. Du er selvfølgelig likevel velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål på et senere tidspunkt.

Gå til lånesøknad »

Les mer om Svea Bank her »