Thorn Privat Finans


THORN Privat Finans lover seriøs og personlig rådgivning til alle som har et kundeforhold hos dem.

Søk forbrukslån her

THORN har eksistert i Norge siden 1975, og har alltid arbeidet for at kunder skal få finansiert det som betyr noe i hverdagen. Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, kan søknaden din bli behandlet hos THORN og flere andre banker og långivere.

Om THORN Privat Finans

THORN har lang fartstid som långiver, og arbeider for at kunder skal få finansiert det som betyr noe for dem - enten det er renovering av badet eller anskaffelse av en ny TV. THORN tilbyr fleksible løsninger som er tilpasset skiftende behov, og som åpner opp for flere valgmuligheter.

Fleksible løsninger fra THORN betyr at lånet kan tilpasses ditt liv.

Dersom du allerede sitter på mye usikret gjeld, vil THORN råde deg til å vente med å ta opp lån. Et lån er tross alt en stor økonomisk forpliktelse, som aldri bør tas med for stor letthet. THORN lover å hjelpe deg på best mulig måte.

Søk lån gjennom Axo Finans

Når du sender en lånesøknad til Axo Finans videresender vi din lånesøknad til over 16 banker og långivere. 

Så snart du får tilbud om lån presenterer vi disse til deg på SMS og epost. Du kan se en oversikt over alle dine lånetilbud på "Mine Tilbud" slik at du enkelt kan velge det beste lånet for deg.

Du kan søke lån fra 10.000 og opptil 600.000 kroner gjennom Axo Finans.

Vi sender søknaden videre til THORN Privat Finans og flere andre banker og långivere. Alle som mottar søknaden din vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor strekke seg ekstra langt for å gi et godt tilbud.

På den måten bidrar vi til å holde prisene på markedet nede.

Renten du får tilbud om er uforpliktende

Etter at vi har mottatt svar fra alle långiverne, sammenligner vi renten samt avtalens vilkår og betingelser. Deretter presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager, slik at du har god tid på å bestemme deg.

Dersom du velger å takke ja til et tilbud fra THORN Privat Finans, eller en av de andre samarbeidspartnerne våre, er det den aktuelle långiveren som betaler provisjon til oss.

Dette betyr at tjenesten vår er helt gratis for deg som kunde!

Du må være over 23 år, ikke ha noen aktive inkassosaker og ha en registrert liknet inntekt for å bli kunde.
Du må være over 23 år, ikke ha noen aktive inkassosaker og ha en registrert liknet inntekt for å bli kunde.

Erfaring fra andre kunder

Axo Finans har hjulpet mange fornøyde kunder med å få lån med gode vilkår. Renten du får er et personlig tilbud til akkurat deg. For at vi skal være sikre på at du får et godt tilbud, arbeider vi med noen av de beste långiverne på det skandinaviske markedet. 

Vi formidler lånetilbud fra THORN Privat Finans og flere av Skandinavias ledende långivere.

I møte med kundene våre har vi fokus på personlig oppfølging, åpenhet i alle ledd og effektiv saksbehandling. Dette blir satt stor pris på blant våre kunder, som har gitt oss svært gode tilbakemeldinger på omdømmeplattformen TrustPilot. Kundene trekker spesielt fram at vi behandler søknadene deres effektivt, og at vi alltid er hyggelige og imøtekommende.

Axo Finans hjelper deg med lån uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet. Dette innebærer at långiver tar på seg en større risiko ved å innvilge lånet, og derfor er usikrede lån mer kostbare enn lån med sikkerhet. Til gjengjeld er det billigere enn dyre smålån og kreditter.

Prøv vår lånekalkulator

Før du søker lån uten sikkerhet via Axo Finans, gjør du lurt i å teste deg frem med vår lånekalkulator. Dette er et digitalt verktøy som lar deg beregne kostnadene knyttet til ditt lån. Dermed kan du planlegge nedbetalingen av lånet, ved siden av de daglige utgiftene dine. Prøv deg frem med en høyere rente, slik at du kan teste din egen betalingsevne i nedgangstider.

Prøv lånekalkulatoren gratis her

Axo Finans tilbyr BankID til elektronisk legitimering og signering. Skulle du ha spørsmål til vår formidlingstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere. Vi står klare til å svare på alt du måtte lure på.

Søk lån her

Les mer om THORN Privat Finans her 

Lånevilkår hos THORN Privat Finans

 • Lån fra 20,000 til 150.000 kr uten sikkerhet
 • Nedbetalingstid fra 24 til 60 måneder 
 • Nominell rente fra 9,48 %

  Fordeler med THORN Privat Finans
 • Seriøs og personlig rådgivning.
 • Endre størrelse på innbetalingene dine – uten gebyrer.
 • Betal tilbake hele beløpet uten ekstra kostnad.


THORN har eksistert i Norge siden 1975, og har alltid arbeidet for at kunder skal få finansiert det som betyr noe i hverdagen. Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, kan søknaden din bli behandlet hos THORN og flere andre banker og långivere.

THORN Privat Finans, som også går under navnet THORN Norge AS, tilbyr flere låneprodukter på det norske markedet. Under kan du lese mer om dem.  


PrivatLån Pluss


PrivatLån Pluss er et lån uten sikkerhet, også kalt forbrukslån, med lånebeløp opptil 150.000 kr. Et forbrukslån kan være en fleksibel løsning for deg som ønsker å låne penger. Du kan bruke pengene på nøyaktig det du vil. THORN har drevet med finansiering i Norge siden 1975, og har lang erfaring i bransjen.


PauseLån
PauseLån fra THORN er et forbrukslån som du kan sette på pause i perioder. Du kan låne inntil 100.000 kroner med dette lånet. Du kan sette ditt PauseLån på pause to ganger i løpet av låneperioden, men ikke mer enn én gang per år. Når du setter lånet på pause, betaler du ikke avdrag den måneden.


TryggLån
TryggLån er et mindre forbrukslån på opptil 50.000 kr. Du kan bruke lånet på det du ønsker, og du får inkludert forsikring mot arbeidsløshet. Dette betyr at forsikringen vil dekke avdragene på lånet dersom du skulle miste jobben eller stå uten arbeid.


THORN Privat Finans’ historie

THORN har vært lenge i det norske markedet. Selskapet kjenner derfor nordmenns behov godt.

 • 1970: THORN blir etablert. I starten leide selskapet ut elektronikk.
 • 1975: THORN blir etablert i Norge.
 • 2022: THORN har 40 medarbeidere ved kundesenteret i Oslo. Selskapet tilbyr finansiering og personlig rådgivning til sine kunder. 

Søk lån hos THORN Privat Finans via Axo Finans

Axo Finans samarbeider med de beste i bransjen for at du skal få det beste lånet. Hvis du søker gjennom oss, kan du søke om lån hos over 16 banker og långivere samtidig. Du trenger kun å sende inn én søknad. 

Når søknaden din blir vurdert av flere banker og långivere, øker sjansene for at du får en lav rente. Derfor kan det være lurt å sammenligne lån via oss.

Axo Finans sammenligner kun banker som er lisensierte finans- og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Derfor kan du være sikker på at du får et godt og trygt kundeforhold hvis du får et tilbud gjennom oss.

Du kan søke om lån hos THORN Privat Finans via Axo Finans. THORN har lang fartstid som långiver, og arbeider for at kunder skal få finansiert det som betyr noe for dem – enten det er renovering av badet eller anskaffelse av en ny TV. THORN tilbyr fleksible løsninger som er tilpasset skiftende behov, og som åpner opp for flere valgmuligheter.

Read more about loans though Axo Finans.

Søk forbrukslån her