THORN Privat Finans


THORN Privat Finans lover seriøs og personlig rådgivning til alle som har et kundeforhold hos dem.

Gå til lånesøknad »

THORN har eksistert i Norge siden 1975, og har alltid arbeidet for at kunder skal få finansiert det som betyr noe i hverdagen. Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, sender vi søknaden din til behandling hos THORN og flere andre banker og långivere.

Om THORN Privat Finans

THORN har lang fartstid som långiver, og arbeider for at kunder skal få finansiert det som betyr noe for dem - enten det er renovering av badet eller anskaffelse av en ny TV. THORN tilbyr fleksible løsninger som er tilpasset skiftende behov, og som åpner opp for flere valgmuligheter.

Fleksible løsninger fra THORN betyr at finansieringen kan tilpasse seg ditt liv.

Dersom avdragene tar for mye plass i din økonomi, vil THORN råde deg til å vente med å ta opp lån. Et lån er tross alt en stor økonomisk forpliktelse, som aldri bør tas med for stor letthet. THORN lover å hjelpe deg på best måte.

Axo Finans bidrar til å presse prisene ned

Når du sender en søknad om å låne penger til Axo Finans, er det ikke vi som behandler søknaden din eller utsteder lånet. Axo Finans fungerer kun som et bindeledd mellom långiver og låntaker, og formidler tilbud om rente på lån. Vår oppgave er å legge til rette for en god avtale mellom kunde og långiver, og gi deg som låntaker en best mulig opplevelse når du har behov for å låne penger.

Du kan søke om et lånebeløp fra 10 000 og opptil 500 000 kroner hos Axo Finans.

Vi sender søknaden videre til THORN Privat Finans og flere andre banker og långivere. Alle som mottar søknaden din vet at de konkurrerer med andre långivere om den samme kunden, og vil derfor strekke seg ekstra langt for å gi et godt tilbud. På den måten bidrar vi til å holde prisene på markedet nede.

Renten du får tilbud om er uforpliktende

Etter at vi har mottatt svar fra alle långiverne, sammenligner vi nominell og effektiv rente samt avtalens vilkår og betingelser. Deretter presenterer vi det beste tilbudet for låntaker. Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager, slik at du har god tid på å bestemme deg.

Dersom du velger å takke ja til et tilbud fra THORN Privat Finans, eller en av de andre samarbeidsbankene våre, er det den aktuelle långiveren som betaler provisjon til oss. Dette betyr at for deg som kunde er tjenestene våre helt gratis!

Erfaringer fra andre kunder

Axo Finans har hjulpet mange fornøyde kunder med å få bedre lån med gode vilkår. Renten du får er et personlig tilbud til akkurat deg, og tilbudet kommer fra våre samarbeidende banker og långivere. For at vi skal være sikre på at vi formidler et godt tilbud, arbeider vi med noen av de beste långiverne på det skandinaviske markedet.

Vi formidler gode tilbud fra THORN Privat Finans og flere av Skandinavias ledende långivere.

I møte med kundene våre har vi fokus på personlig oppfølging, åpenhet i alle ledd og effektiv saksbehandling. Dette blir satt stor pris på blant våre kunder, som har gitt oss svært gode tilbakemeldinger på omdømmeplattformen TrustPilot. Kundene trekker spesielt fram at vi behandler søknadene deres effektivt, og at vi alltid er hyggelige og imøtekommende.

Axo Finans hjelper deg med lån uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille med eiendeler eller verdigjenstander for å få innvilget lånet. Dette innebærer at långiver tar på seg en større risiko ved å innvilge lånet, og derfor er usikrede lån mer kostbare enn lån med sikkerhet. Til gjengjeld er det billigere enn dyre smålån og kreditter.

Prøv lånekalkulatoren gratis her

Før du søker lån uten sikkerhet via Axo Finans, gjør du lurt i å teste deg frem med vår lånekalkulator. Dette er et digitalt verktøy som lar deg beregne kostnadene knyttet til ditt lån. Dermed kan du planlegge hvordan betalingen skal foregå, ved siden av de daglige utgiftene dine. Prøv deg frem med en høyere rente, slik at du kan teste din egen betalingsevne i nedgangstider.

Axo Finans tillater BankID til elektronisk legitimering og signering. Skulle du ha spørsmål til vår formidlingstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere. Vi står klare til å svare på alt du måtte lure på.

Gå til lånesøknad »