Banker vi samarbeider med

For øyeblikket samarbeider vi med 21 banker. Som finansagent har ikke Axo Finans anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn de banker og långivere vi samarbeider med. For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er helt gratis! Våre medarbeidere følger deg opp under hele søknadsprosessen, og svarer på alle spørsmål du måtte ha i løpet av kort tid.

Når du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren. Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, noe som gjør det enklere å få en gunstig rente når du søker lån gjennom Axo Finans.

Bank Norwegian er en nettbank for privatmarkedet. Vi skal, ved hjelp av teknologi og innovasjon, lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester, til glede for våre kunder. Du skal alltid kunne ha tillit til at du får en av markedets beste betingelser når du er kunde hos oss!

Les mer om Bank Norwegian

Santander Consumer Bank er en del av Grupo Santander, og er med det en av de største bankene i verden med flere millioner kunder i over 40 land. I Europa er de en av de ledende aktørene innen kredittkort, forbruks- og bilfinansiering.

Les mer om Bank Santander Consumer Bank

Nordax er en ledende nordisk nisjebank som tilbyr konkurransedyktige inn- og utlån til cirka 190.000 kunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. De har over 230 ansatte og gjennom sin unike forretningsmodell driver de hele sin virksomhet fra sitt kontor i Stockholm. Nordax tilbyr lån uten sikkerhet og lån med sikkerhet i bolig. I tillegg tilbyr de sparekonto med 2,3% rente.

Les mer om Nordax Bank

Easy Bank har langt fartstid i Norge og det hele startet i 2003 under det tidligere navnet Verdibanken. I april 2016 endret de navnet til Easy Bank og siktet seg inn på forbruks- og bilfinansiering.

Les mer om Easy Bank

Komplett Bank er en norsk bank som ble grunnlagt i 2014 med hovedkontor i Oslo. Banken tilbyr fritids- og forbrukerfinansiering uten krav om sikkerhet til privatkunder. Komplett Bank er en del av Komplett Group som også er den største eieren.

Les mer om Komplett Bank

Nordea Direct er en del av Nordea og ble etablert i 2007. Nordea Direct tilbyr gode betingelser og enkle løsninger på nett og mobil. Nordea Direct tilbyr dagligbanktjenester, boliglån, forbruksfinansiering og sparing. Banken samarbeider tett med flere partnere, forhandlere og agenter og er kjent for sine kundevennlige løsninger og god service.

Les mer om Nordea Direct

EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB står bak re:member og eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard ble etablert i 1999 ettter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort og har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største kortselskap. Terra kom inn som deleier i 2000.

Les mer om re:member

yA – en del av Resurs Bank. yA tilbyr lån og innskudd. Resurskonsernet drives i hele Norden med over 5,7 millioner kunder, og leverer smidige betalings- og finansieringsløsninger for forbrukere og bedrifter.

Les mer om ya Lånet

Resurs Bank stammer fra Resurs Finans som vi kjenner fra 80-tallet og er en del av Resurs-konsernet med over 700 ansatte. En av de største suksessene har vært forbruksfinansiering av elektronikk og andre bransjer innen detaljhandel. I tillegg tilbyr Resurs Bank ulike låne- og innskuddsordninger.

Les mer om Resurs Bank

Express Bank er en nordisk bank som henvender seg til privatpersoner. Med nesten 30 års erfaring og flere hundretusen kunder garanterer de en enkel, trygg og sikker prosess når du ønsker å låne penger.

Les mer om Express Bank

Blue Step ble etablert i 2005 i Sverige og har innen kort tid blitt en stor spesialistlånegiver til de som har av ulike årsaker problemer med å få lån gjennom tradisjonelle banker. Det kan være alt i fra boliglån til refinansiering av kredittkort. I 2010 åpnet den norske avdelingen i Oslo, og i hele konsernet jobber det om lag 200 mennesker.

Les mer om Blue Step

BRAbank er en utfordrerbank fra Bergen som skal gi deg som kunde verdens beste kundeopplevelse. Vi har fokus på enkle løsninger og raske prosesser. Som en heldigital bank lever vi for at kundene våre skal oppleve det beste innen Fintech, kredittkort app og gi de en WOW opplevelse. Vi er 60 stk som sitter i Bergen og herfra drifter vi banken både Norge, Sverige og Finland. Sammen med kunden skal vi ikke drømme oss bort, men sette oss mål. Derfor er vårt motto «Trust your goals»

Les mer om BRAbank

Thorn har eksistert i Norge siden 1975, og har alltid arbeidet for at kunder kan få finansiert det som betyr noe i hverdagen, enten det er en ny TV eller et forbrukslån. Samtidig har det vært like viktig for oss å gi kunder seriøs og personlig rådgivning. Det gjelder også i dag, hvor våre 30 medarbeidere hver dag hjelper og svarer på spørsmål fra kundesenteret i Oslo. Thorn Norge Finans er en del av det danske 3C Retail A/S – et konsern med mer enn 600 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark

Les mer om Thorn Privat Finans

Optin Bank er en norsk teknologi-drevet bank som ønsker å utfordre det etablerte og har en visjon om å levere brukervennlige løsninger som løser reelle kundebehov. Optin tilbyr i dag lån uten sikkerhet og spareprodukter

Les mer om Optin Bank

Svea Finans er en del av Svea Finans AB og har i dag over 200 ansatte. Svea Finans har siden 2006 tilbud lån til privatmarkedet, og tilbyr i dag forbrukslån og lån til refinansiering. Svea Finans tilbyr også lån med sikkerhet i bolig. I tillegg til låneprodukter har kundene også mulighet til å opprette en sparekonto med en av landet beste innskuddsrenter.

Les mer om Svea Finans

Instabank er en norsk digital bank, lansert i 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon. Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Les mer om Instabank

Kraft Bank hjelper folk som har en kompleks økonomi eller økonomiske utfordringer. Kraft Bank tilbyr refinansiering av lån med pant i bolig til personer som på grunn av utfordrende økonomi ikke får finansiering i ordinær bank. Kraft Bank tilbyr en grundig økonomisk gjennomgang for å finne en løsning som er bedre for kunden. Kraft Bank behandler alle kunder med respekt.

Les mer om Kraft Bank

Ikano Bank har eksistert i over 30 år og var opprinnelig IKEAs egen bank. IKEA og grunnlegger Ivar Kamprad bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. Slagordet stemmer på mange måter også med Ikano Bank, som ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. I dag eies Ikano Bank av familien Kamprad.

Les mer om Ikano Bank

BB Bank tidligere BB Finans AS, er en norsk filial av TF Bank AB med konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen. Filialen er godkjent av det norske Finanstilsynet. 22. januar 2020 fusjonerte BB Bank med TF Bank AB. TF Bank AB driver virksomhet i ni land uten Norge; Sverige, Finland, Estland, Lithauen, Latvia, Tyskland, Østerrike, Polen og Danmark. Virksomheten i Norge ble etablert i 1984 og er inne i sitt 36. driftsår i 2020. Selskapet har 35 ansatte og holder til i Markeveien i Bergen sentrum. BB Bank driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, samt innskudd for allmenheten.

Les mer om BB Bank

Ferratum er en 100% digital bank som tilbyr små forbrukslån og banktjenester til privatpersoner, distribuert via mobil teknologi. Ferratum Fleksikreditt fungerer som et digitalt kredittkort hvor du får tildelt en låneramme mellom 1000 og 30 000 kr. Du søker uforpliktende og det er ingen krav til dokumentopplasting.  Kredittrammen kan benyttes fritt, ønsket beløp kan overføres direkte til bankkonto og betales tilbake igjen etter behov.

Les mer om Ferratum Bank

MyBank er en 100% digital bank som tilbyr omstartslån for å hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske vanskeligheter til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig. MyBank ble startet i 2017 og har utviklet digitale løsninger som gjør at vi raskt kan hjelpe deg tilbake til en sunn økonomisk hverdag. Våre lån er ment å hjelpe deg hvis andre banker ikke vil hjelpe, fordi du har betalingsanmerkninger, for høy forbruksgjeld eller andre økonomiske problemer. Vi har ingen andre produkter enn omstartslån og sparekonto, og derfor kaller vi det "Bank. Helt enkelt".

Les mer om MyBank

Ta kontakt med oss i Axo Finans i dag og få lånesøknaden din vurdert av alle våre samarbeidspartnere.
Vi gjør lån enkelt!

Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit