Våre samarbeidspartnere

For at Axo Finans skal kunne være ledende i Norge innen formidling av forbruks- og refinansieringslån er det nødvendig at vi samarbeider med de beste bankene i bransjen. Nedenfor kan du lese og se hvilke banker som behandler din lånesøknad etter du har sendt den til oss.

Bank Norwegian er en nettbank for privatmarkedet. Vi skal, ved hjelp av teknologi og innovasjon, lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester, til glede for våre kunder. Du skal alltid kunne ha tillit til at du får en av markedets beste betingelser når du er kunde hos oss!

DNB har over 2.1 millioner norske kunder og er med det en av Nordens største bank- og finanskonsern. DNB tilbyr et komplett utvalg av finansielle tjenester til privatmarkedet og er med det en av de største tilbyderne av forbruks- og kredittlån.

Santander Consumer Bank er en del av Grupo Santander, og er med det en av de største bankene i verden med flere millioner kunder i over 40 land. I Europa er de en av de ledende aktørene innen kredittkort, forbruks- og bilfinansiering.

Nordax Bank har over 200 ansatte og hele virksomheten drives fra Stockholm. Nordax har virksomhet i de fire nordiske landene, Sverige, Norge, Finland og Danmark i tillegg til Tyskland. Utenom å drive med lån uten sikkerhet kan kundene også opprette sparekonto eller kapitalkonto hvor rentene starter på 1,50%.

Easy Bank har langt fartstid i Norge og det hele startet i 2003 under det tidligere navnet Verdibanken. I april 2016 endret de navnet til Easy Bank og siktet seg inn på forbruks- og bilfinansiering.

Komplett Bank er en norsk bank som ble grunnlagt i 2014 med hovedkontor i Oslo. Banken tilbyr fritids- og forbrukerfinansiering uten krav om sikkerhet til privatkunder. Komplett Bank er en del av Komplett Group som også er den største eieren.

Historien til Gjensidige strekker seg helt tilbake til 1816 og har gjennom 200 år utviklet seg til et av de mest kjente varemerke i Norge. Utenom å være en av de største tilbyderne av forsikring tilbyr de også et bredt spekter av banktjenester som blant annet forbrukslån og refinansiering.

EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB står bak re:member og eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard ble etablert i 1999 ettter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort og har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største kortselskap. Terra kom inn som deleier i 2000.

BN Bank er en landsdekkende bank for bedrifts- og privatkunder. Med effektive og enkle selvbetjeningsløsninger har BN Bank som mål å gjøre banktjenester enkelt for folk flest. BN Bank har gjort det mulig å tilby konkurransedyktige vilkår på lån og innskudd over tid gjennom en kostnadseffektiv driftsmodell.

yA Lånet er et låneprodukt under Resurs Bank. Målet med yA Lånet er å tilby gunstige lån og gode produkter med de beste betingelsene.

Resurs Bank stammer fra Resurs Finans som vi kjenner fra 80-tallet og er en del av Resurs-konsernet med over 700 ansatte. En av de største suksessene har vært forbruksfinansiering av elektronikk og andre bransjer innen detaljhandel. I tillegg tilbyr Resurs Bank ulike låne- og innskuddsordninger.

Express Bank er en nordisk bank som henvender seg til privatpersoner. Med nesten 30 års erfaring og flere hundretusen kunder garanterer de en enkel, trygg og sikker prosess når du ønsker å låne penger.

Blue Step ble etablert i 2005 i Sverige og har innen kort tid blitt en stor spesialistlånegiver til de som har av ulike årsaker problemer med å få lån gjennom tradisjonelle banker. Det kan være alt i fra boliglån til refinansiering av kredittkort. I 2010 åpnet den norske avdelingen i Oslo, og i hele konsernet jobber det om lag 200 mennesker.

MONOBANK er en ny norsk bank som startet opp i 2015. De tilbyr Personlån uten sikkerhet, Widerøe kredittkort og høyrentekonto med meget brukervennlige løsninger. Monobank har den unike kombinasjonen mellom enkle brukeropplevelser, det siste innen fintech og meget løsningsorientert kundeservice for alle sine kunder. De kan skreddersy et tilbud for den enkelte kunde. Banken har på kort tid startet opp i både Finland og Sverige med sitt fremtidsrettede forbrukslån. De er i dag 55 ansatte som alle sitter i Bergen.

Thorn har eksistert i Norge siden 1975, og har alltid arbeidet for at kunder kan få finansiert det som betyr noe i hverdagen, enten det er en ny TV eller et forbrukslån. Samtidig har det vært like viktig for oss å gi kunder seriøs og personlig rådgivning. Det gjelder også i dag, hvor våre 30 medarbeidere hver dag hjelper og svarer på spørsmål fra kundesenteret i Oslo. Thorn Norge Finans er en del av det danske 3C Retail A/S – et konsern med mer enn 600 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark

Ta kontakt med oss i Axo Finans i dag og få lånesøknaden din vurdert av alle våre samarbeidspartnere.
Vi gjør lån enkelt!

Søk lån på inntil 500.000 Søk her