Våre samarbeidspartnere

For at Axo Finans skal kunne være ledende i Norge innen formidling av forbruks- og refinansieringslån er det nødvendig at vi samarbeider med de beste bankene i bransjen. Nedenfor kan du lese og se hvilke banker som behandler din lånesøknad etter du har sendt den til oss.

Vårt mål er å hjelpe deg som kunde med å sammenligne lånetilbud - raskt og enkelt. For å gjøre dette presenterer vi din lånesøknad til samtlige banker og långivere vi samarbeider med. Dermed slipper du å sende inn søknader hos flere aktører selv - vi sammenligner lånetilbud for deg og sikrer deg det beste tilbudet.

Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, noe som gjør det er enklere å få en gunstig rente når du søker lån gjennom Axo Finans.

Regulert av Finanstilsynet

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering. Virksomheten vår er regulert av Finanstilsynet, noe som innebærer at vi har klare avtaler med alle banker og långivere vi samarbeider med. Det stilles også krav til at alle lånetilbud er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis.

Søk lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans og få et lånetilbud under trygge rammer.

Gratis formidlingstjeneste

Som låneformidler har ikke Axo Finans anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn de banker og långivere vi samarbeider med. For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er helt gratis! Våre rådgivere følger deg opp under hele søknadsprosessen, og svarer på alle spørsmål du måtte ha i løpet av kort tid.

Når du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren.

Banker vi samarbeider med

Axo Finans samarbeider med noen av Skandinavias beste banker og långivere for å gi deg det beste lånetilbudet - tilpasset din økonomi og livssituasjon. Nedenfor kan du lese om og se hvilke banker som behandler din lånesøknad etter at du har sendt lånesøknaden til oss.

Bank Norwegian er en nettbank for privatmarkedet. Vi skal, ved hjelp av teknologi og innovasjon, lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester, til glede for våre kunder. Du skal alltid kunne ha tillit til at du får en av markedets beste betingelser når du er kunde hos oss!

Santander Consumer Bank er en del av Grupo Santander, og er med det en av de største bankene i verden med flere millioner kunder i over 40 land. I Europa er de en av de ledende aktørene innen kredittkort, forbruks- og bilfinansiering.

Nordax Bank har over 200 ansatte og hele virksomheten drives fra Stockholm. Nordax har virksomhet i de fire nordiske landene, Sverige, Norge, Finland og Danmark i tillegg til Tyskland. Utenom å drive med lån uten sikkerhet kan kundene også opprette sparekonto eller kapitalkonto hvor rentene starter på 1,50%.

Easy Bank har langt fartstid i Norge og det hele startet i 2003 under det tidligere navnet Verdibanken. I april 2016 endret de navnet til Easy Bank og siktet seg inn på forbruks- og bilfinansiering.

Komplett Bank er en norsk bank som ble grunnlagt i 2014 med hovedkontor i Oslo. Banken tilbyr fritids- og forbrukerfinansiering uten krav om sikkerhet til privatkunder. Komplett Bank er en del av Komplett Group som også er den største eieren.

Gjensidige Bank er en del av Nordea og ble etablert i 2007. Gjensidige Bank er en digital bank som tilbyr dagligbanktjenester, boliglån, bil- og forbruksfinansiering, bank- og fondssparing. Banken samarbeider tett med flere partnere, forhandlere og agenter og er kjent for sine kundevennlige løsninger og god service.

EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB står bak re:member og eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard ble etablert i 1999 ettter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort og har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største kortselskap. Terra kom inn som deleier i 2000.

yA Lånet er et låneprodukt under Resurs Bank. Målet med yA Lånet er å tilby gunstige lån og gode produkter med de beste betingelsene.

Resurs Bank stammer fra Resurs Finans som vi kjenner fra 80-tallet og er en del av Resurs-konsernet med over 700 ansatte. En av de største suksessene har vært forbruksfinansiering av elektronikk og andre bransjer innen detaljhandel. I tillegg tilbyr Resurs Bank ulike låne- og innskuddsordninger.

Express Bank er en nordisk bank som henvender seg til privatpersoner. Med nesten 30 års erfaring og flere hundretusen kunder garanterer de en enkel, trygg og sikker prosess når du ønsker å låne penger.

Blue Step ble etablert i 2005 i Sverige og har innen kort tid blitt en stor spesialistlånegiver til de som har av ulike årsaker problemer med å få lån gjennom tradisjonelle banker. Det kan være alt i fra boliglån til refinansiering av kredittkort. I 2010 åpnet den norske avdelingen i Oslo, og i hele konsernet jobber det om lag 200 mennesker.

BRAbank er en utfordrerbank fra Bergen som skal gi deg som kunde verdens beste kundeopplevelse. Vi har fokus på enkle løsninger og raske prosesser. Som en heldigital bank lever vi for at kundene våre skal oppleve det beste innen Fintech, kredittkort app og gi de en WOW opplevelse. Vi er 60 stk som sitter i Bergen og herfra drifter vi banken både Norge, Sverige og Finland. Sammen med kunden skal vi ikke drømme oss bort, men sette oss mål. Derfor er vårt motto «Trust your goals»

Thorn har eksistert i Norge siden 1975, og har alltid arbeidet for at kunder kan få finansiert det som betyr noe i hverdagen, enten det er en ny TV eller et forbrukslån. Samtidig har det vært like viktig for oss å gi kunder seriøs og personlig rådgivning. Det gjelder også i dag, hvor våre 30 medarbeidere hver dag hjelper og svarer på spørsmål fra kundesenteret i Oslo. Thorn Norge Finans er en del av det danske 3C Retail A/S – et konsern med mer enn 600 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark

Optin Bank er en norsk teknologi-drevet bank som ønsker å utfordre det etablerte og har en visjon om å levere brukervennlige løsninger som løser reelle kundebehov. Optin tilbyr i dag lån uten sikkerhet og spareprodukter

Svea Finans er en del av Svea Finans AB og har i dag over 200 ansatte. Svea Finans har siden 2006 tilbud lån til privatmarkedet, og tilbyr i dag forbrukslån og lån til refinansiering. Svea Finans tilbyr også lån med sikkerhet i bolig. I tillegg til låneprodukter har kundene også mulighet til å opprette en sparekonto med en av landet beste innskuddsrenter.

Instabank er en norsk digital bank, lansert i 2016, med kontor på Skøyen i Oslo. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked – og har et kompromissløst fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon. Instabank tilbyr i dag gunstige spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner i Norge, Finland og Sverige. I tillegg jobber teamet hele tiden med å utvikle nye produkter og tjenester.

Ta kontakt med oss i Axo Finans i dag og få lånesøknaden din vurdert av alle våre samarbeidspartnere.
Vi gjør lån enkelt!

Søk lån på inntil 500.000 Søk her