Kredittkort

Finn det perfekte kredittkortet for deg – raskt og enkelt.

Med én søknad kan du sammenligne og velge blant flere kredittkort som passer dine behov. Dra nytte av fordelene med kredittkort gjennom oss.

 • Valid
  Søk flere kredittkort med én søknad
 • Valid
  Gratis og uforpliktende
 • Valid
  Få ekslusive fordeler
 • Valid
  Velg kortet som passer deg best

Trustscore 4.7 | 4976 anmeldelser

<p>Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.</p>
By Irina Kongshaug Lochoff

Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.

Beste kredittkort

Finn det beste kredittkortet!


Når du skal velge et kredittkort må du tenke på dine behov og situasjon. 

Det finnes mange forskjellige kredittkort med forskjellige vilkår og fordeler, derfor er det viktig bruke litt tid til å finne det beste kredittkortet for deg. 


La oss ta en titt på noen viktige faktorer du bør vurdere når du sammenligner kredittkort:

Renter og gebyrer: Det er viktig å sjekke renten og gebyrene på kredittkortet, slik at du vet hvor mye det kan koste deg å bruke kortet. Se etter kort med lav rente og lave gebyrer for å spare penger. Husk at noen kort har en rentefri periode, så hvis du betaler tilbake hele beløpet innen fristen, unngår du rentekostnader.

Kredittgrense: Finn ut hvor høy kredittgrense de ulike kredittkortene tilbyr. En høyere kredittgrense gir deg mer fleksibilitet, men det er viktig å ikke bruke mer enn du kan betale tilbake.

Fordeler og belønninger: Mange kredittkort kommer med ekstra fordeler, som bonuspoeng, cashback og rabatter. Sammenlign disse fordelene for å finne et kort som gir deg mest verdi i forhold til dine vaner og behov.

Reiseforsikring og andre forsikringer: Noen kredittkort inkluderer reiseforsikring og andre typer forsikringer. Hvis du reiser mye, kan det være lurt å vurdere et kort med denne fordelen.

Gebyrer for utenlandsbruk: Hvis du ofte handler i utlandet eller på utenlandske nettbutikker, bør du se etter et kort med lave gebyrer for bruk i andre valutaer.

Kundeservice: Det er alltid betryggende å vite at du får god kundeservice når du trenger hjelp. Undersøk hvilke kredittkortselskaper som har gode kundeservicetjenester og omdømme.

Tilbud og kampanjer: Noen kredittkort har spesielle tilbud og kampanjer, for eksempel rabatter hos bestemte butikker eller gratistjenester. Vurder om disse tilbudene er nyttige for deg og om de gir ekstra verdi.


Når du sammenligner kredittkort, er det viktig å huske at det ikke finnes et "one-size-fits-all"-kort. 

Det beste kredittkortet for deg avhenger av dine personlige behov, vaner og økonomiske situasjon. 

Ta deg god tid til å vurdere ulike kort- vi hjelper deg med å sammenligne kredittkort slik at det er enklere å velge det kortet som passer deg best!


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.

Hvorfor bruke kredittkort?

Kredittkort kan tilby en rekke fordeler, men det er også viktig å bruke kredittkort ansvarlig og betale balansen i tide for å unngå gjeld og renteutgifter.

Her er noen grunner hvorfor vi bruker kredittkort:

Kjøpsbeskyttelse: Mange kredittkort tilbyr kjøpsbeskyttelse, som kan dekke deg for tap, skade eller tyveri av varer kjøpt med kortet innen en bestemt tidsperiode.

Beleilighet og likviditet: Kredittkort gir deg muligheten til å kjøpe varer og tjenester nå og betale senere, noe som kan være nyttig i nødsituasjoner eller når du venter på neste lønning.

Reisefordeler: Noen kredittkort tilbyr reisefordeler, for eksempel gratis reiseforsikring, prioritert ombordstigning, eller tilgang til flyplasslounger.

Belønningsprogrammer: Mange kredittkort har belønningsprogrammer som lar deg tjene poeng, miles, eller cashback på kjøpene dine. Disse belønningene kan deretter brukes til å kjøpe varer, tjenester eller rabatter.

Bygge kredittscore: Når du bruker et kredittkort ansvarlig og betaler regningene dine i tide, kan det hjelpe deg med å bygge en positiv kredittscore. Dette kan være viktig når du søker om lån, boliglån, eller leieavtaler.

Sikkerhet og bedre svindelbeskyttelse: Kredittkort har ofte sterkere beskyttelse mot svindel enn debetkort og kan begrense ditt økonomiske ansvar ved uautoriserte transaksjoner.

Enkel sporing av utgifter: Kredittkort gir en oversiktlig registrering av dine utgifter og kan hjelpe deg med å holde styr på budsjettet ditt og finansene.

Les mer om fordeler ved bruk av kredittkort her.

Finn markedets beste kredittkort via Axo Finans

Axo Finans er en finansagent for 16 banker og finansinstitusjoner, og formidler forbrukslån, refinansiering og kredittkort. 

Vi hjelper deg med å fylle ut og sende inn lånesøknader til flere banker. Dette er essensielt siden renten varierer mellom både banker og kunder. 

Når alle bankene har vurdert søknaden, vil du få tilgang til alle lånetilbudene slik at du kan velge det som passer best for deg.

Vi hjelper deg også med å sammenligne kredittkort. Vilkår og bonusordninger varierer hos de forskjellige og det er viktig å finne det kortet som passer deg og ditt bruk.

Fra vår sammenligningstjeneste kan du klikke deg videre for å søke om ønsket kredittkort direkte hos banken.

Tjenesten er helt kostnadsfri for deg som kunde, og det er selvsagt uforpliktende å sende inn en søknad.


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.

Sammenlign kredittkort

Refinansiere kredittkortgjeld

Når du refinansierer bytter du ut gamle lån og kredittkort gjeld med et nytt, samlet lån med lavere rente og bedre vilkår.

Har du opparbeidet deg kredittkortgjeld er det lurt å refinansiere denne gjelden.

Du får bedre oversikt over gjelden din, du sparer penger hver måned og totalt på lavere rente, og du får en lettere personlig økonomi med bedre kontroll.

Som med kredittkort er det lurt å innhente flere lånetilbud slik at du kan sammenligne vilkår og renter på refinansiering og lån uten sikkerhet, og på denne måten velge det beste lånet for deg.


Du kan søke refinansiering gjennom oss. Du fyller ut en søknad og vi sender søknaden din videre til 16 banker og långivere.

Vi varsler deg på SMS og på epost så snart bankene svarer på søknaden din.

Du kan se en oversikt over alle dine lånetilbud på "Mine tilbud" og dermed sammenligne og velge det beste lånetilbudet for deg.

Du kan enkelt søke lån og gjennomføre hele prosessen selv på våre sider -  om du har spørsmål vil kundesenteret hjelpe deg. 


Read more about loan through Axo Finans.

Søk refinansiering

Søk kredittkort

Søk kredittkort og finn det beste kortet her         

Beste kredittkort

Finn det beste kredittkortet for deg                                

Refinansier kredittkort

Spar penger når du refinansierer kredittkort                               

Refinansiering hjelper deg til en bedre økonomi

Refinansiering

Spar penger og få en sunnere økonomi                   

Spørsmål og svar - Beste kredittkort

 • Hva er et kredittkort?

  Et kredittkort er et betalingskort, men i stedet for å betale med penger som allerede er på konto, lånes pengene av banken og betales tilbake i etterkant. Du har dermed muligheten til å utsette betalingen til det passer deg bedre. Betaler du innen den rentefrie perioden har utløpt, koster det deg ingenting i rentekostnader. Du kan derfor tenke på kredittkort som å ta opp et lån, men i stedet for å få alle pengene utbetalt på en gang, kan du bruke så mye du trenger av kreditten. Det du bruker av skal betales tilbake til banken, og dersom du overstiger den rentefrie perioden må du også betale rentekostnader. Derfor er det lurt å ikke bruke mer enn du trenger. I noen tilfeller kan et kredittkort være kjekt å ha, mens i andre tilfeller vil det være mer lønnsomt å velge et forbrukslån. Det gjelder for eksempel hvis du skal gjøre et større innkjøp, eller trenger penger til renovering.

 • Hvilken rente får jeg på kredittkort?

  Axo Finans sammenligner kredittkort fra noen av Skandinavias ledende banker, med nominell rente fra 7,9 % - slik kan du finne beste kredittkort for deg. Du mottar et personlig rentetilbud basert på dine økonomiske forutsetninger. Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager

 • Hvilke fordeler har kredittkort?

  Et kredittkort som brukes fornuftig, og betales ned regelmessig, gir store fordeler i mange transaksjoner, inkludert: Beskyttelse ved netthandel Beskyttelse ved handel i utlandet Fleksibel økonomi og nedbetaling Rabatter og fordelsprogram Forsikringer

 • Hva er det beste kredittkortet?

  Det beste kredittkortet er kortet som passer til dine behov. Bruk oversikten over til å gjøre deg kjent med de ulike kortene. Se spesielt på de ulike bonusene du kan få. Slik kan du finne det beste kredittkortet for deg.

 • Beste kredittkort: Hvilke bonuser kan jeg få?

  Forskjellige kredittkort har forskjellige fordelsprogrammer og rabatter, og noen passer dine behov bedre enn andre. Enkelte fordeler går riktignok igjen: Mange kort operer med cashback, som vil si at du får penger tilbake for noen eller alle kjøp. Det kan også fungere slik at penger trekkes fra din neste kredittkortfaktura. Cashback ligger sjeldent på mer enn 10%, vanligvis er den på ca. 2-3% av totalsummen. Bonuspoeng er en annen ordning mange bruker. Da tjener du poeng når du bruker kortet, som kan brukes blant annet i nettbutikker, på hoteller eller flyreiser. Reiser du ofte, vil et slikt være det beste kredittkort for deg. Noen kort gir rabatter i enkelte butikker og gir deg rabatt på varer som matvarer, drivstoff eller klær og sko. Kjører du mye bil, vil det beste kredittkortet for deg være et som gir rabatt på bensin eller diesel.

 • Hva er et forbrukslån i forhold til et kredittkort?

  Et kredittkort er en type forbrukslån, og begrepene brukes om hverandre. Vi forbinder normalt kredittkort med nettopp et kort som gir deg kreditt, og et forbrukslån hvor et valgt beløp blir utbetalt til din konto. Et forbrukslån har som regel høyere lånebeløp enn kredittkort, og dessuten en langt lavere rente. Du trenger ikke stille med sikkerhet for verken kredittkort eller forbrukslån.

 • Bør jeg velge kredittkort eller forbrukslån?

  Når du skal velge mellom kredittkort og forbrukslån, er det viktig å se på behovene dine i nærmeste fremtid. Har du behov for å låne små summer i en kortere periode, vil kredittkort være et godt valg. Hvor mye du låner og tiden du bruker på å betale pengene tilbake, bestemmer hvor dyrt lånet blir. Så lenge du har mulighet til å betale lånesummen ved forfall er lånet rentefritt, venter du derimot i lang tid på å betale ned et høyt beløp vil kredittkort være kostbart. Ønsker du derimot å låne et større beløp over lengre tid, vil et forbrukslån være billigere for deg. Renten på et forbrukslån som regel langt lavere enn renten på et kredittkort, så dersom du vet at du trenger litt tid på å tilbakebetale lånet vil det lønne seg å søke om et slikt lån. Med et lån får du også bedre oversikt med en fast nedbetalingsplan. Du får derimot ikke fordelsprogrammene og rabattene du vanligvis får med et kredittkort.

Motta et uforpliktende tilbud