Hvor mye kan jeg låne?

Du kan søke om å låne opptil 600.000 kroner uten sikkerhet via Axo Finans. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

Du kan søke om å låne opptil 600.000 kroner uten sikkerhet via Axo Finans. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

Se hvor mye du kan låne uten sikkerhet

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

  • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
  • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
  • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
  • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
  • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
  • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Mange lurer på hvor mye de kan låne. Dette er vanskelig å svare på fordi det er mange forhold som avgjør hva du får innvilget, men en generell regel er at du kan låne opptil fem ganger din brutto årsinntekt på nye lån. Dette gjelder ikke dersom du skal refinansiere.

Dersom du vil refinansiere vil du motta et tilbud, dersom vi kan finne ett som er bedre enn det du har i dag.

Dette må du vite om lån

Hos Axo Finans kan du søke lån uten sikkerhet på opptil 600.000 kroner. Dette kommer godt med hvis du for eksempel skal pusse opp, ønsker å låne til en hobby eller får uforutsette utgifter. Fordelen med et lån uten sikkerhet er at du kan bruke pengene til hva du vil.

Lån uten sikkerhet en kortere nedbetalingstid enn for eksempel et boliglån, hvor du kan få 30 års nedbetalingstid. Når renten løper over færre år, blir totalkostnaden lavere.

Beregn hvor mye du kan få i lån

Når vi snakker om lån er det viktig at du velger et lånebeløp du kan betjene. Du skal både få råd til det du trenger å finansiere, og være sikker på at du kan betale tilbake pengene.

Få en pekepinn på hvor mye lånet koster

Vi anbefaler deg å bruke en lånekalkulator til å gjøre denne beregningen. Da får du en pekepinn på hva lånet kan koste og hvor mye du har råd til å låne. Test deg frem med kalkulatoren, så få et estimat av den månedlige kostnaden. Vi sammenligner 23 banker og du vil motta det beste tilbudet.

Lånekalkulator

Vi sammenligner flere banker for deg

Axo Finans samarbeider med flere banker som alle tilbyr det samme produktet, et lån uten sikkerhet. Derimot vurderer alle bankene lånekunder litt forskjellig, noe som gjør at tilbudene vi mottar er forskjellige, både med tanke på pris (rente) og maksimalt lånebeløp.

Hvor mye du kan låne avhenger derfor av den enkelte bank. Og nettopp derfor er det lurt å bruke en finansagent når du skal søke lån. Da får du enkelt sammenlignet flere banker gjennom kun én lånesøknad.

Se hvor mye du kan få i lån

God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet til å ta en bedre avgjørelse og unngå ubehagelige overraskelser på lang sikt. Axo Finans sammenligner lånene for deg, slik at du mottar det beste tilbudet.

Et par som har fått innvilget lån

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Et lån uten sikkerhet er det samme som et forbrukslån. Det betyr at du kan bruke det til hva du selv ønsker, uten å sikre beløpet i for eksempel bolig, bil eller båt.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 opptil 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Det er banken du får et lånetilbud hos som bestemmer endelig rente og hvor mye du kan få i lån. Siden renten på lånet er individuell presenteres denne først etter at du har sendt inn søknaden.

Våre lån har en nedbetalingstid på 1-20 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger. Legg merke til at nedbetalingstid over 5 år normalt krever at du refinansierer eksisterende gjeld.

Hvor mye kan jeg låne til refinansiering av gjeld?

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller tatt opp flere smålån, kan det være lurt å vurdere refinansiering. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden.

Ved å samle gammel gjeld får du lavere rente, færre gebyrer og en fast nedbetalingsplan å forholde deg til.

Få oversikt over gjelden

For å få en oversikt over gjelden din kan du logge deg inn i ett av de nye gjeldsregistrene. Her får du oversikt over all din forbruksgjeld, inkludert kredittkort, avbetalingsgjeld, kredittkortrammer og annen gjeld uten sikkerhet. Her ser du også hvilken rente du har på de ulike lånetypene, noe som gjør det mulig å sammenligne rentene med et eventuelt lånetilbud gjennom Axo Finans.

Sjekk gjelden din i Gjeldsregisteret

Hvor mye kan jeg låne til oppussing?

Par som klemmer hverandre

Skal du selge boligen, men trenger å heve boligens verdi? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster ofte mer enn det man har tilgjengelig på sparekontoen. Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen, og siden få igjen pengene på salget.

Det kan også oppstå et behov for oppussing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Et lån uten sikkerhet kan være til god hjelp for å få dekket utgiftene.

Les mer: Lån til oppussing

Hvor mye kan jeg låne? Altså meg, spesifikt

Hvis du søker om lån via Axo Finans, er det lett å finne ut av hvor mye du kan låne. Da sender du bare inn en søknad og venter på svar. Du kan også bruke lånekalkulatoren vår. Der får du en pekepinn på hvor mye du må betale i måneden i renter og avdrag.

Forbrukslån har fast rente og den vil sjelden variere over tid. Sjekk at du har en månedsinntekt som kan betjene nedbetaling av lånet.

Du kan ha en gjeld på opptil fem ganger din brutto årsinntekt. Siden bankene har mulighet til å avvike fra denne regelen, vil du noen ganger kunne låne mer enn fem ganger brutto årsinntekt. Denne regelen gjelder ikke ved refinansiering av eksisterende gjeld.

Finn det beste lånet hos Axo Finans

Vi samarbeider med noen av de beste bankene på markedet - nettopp for å sikre deg det beste lånet. Send inn en uforpliktende søknad i dag, og se hvor mye du kan låne gjennom en av våre samarbeidspartnere. Tilbudet står åpent i 30 dager.

Bruk også lånekalkulatoren over for å beregne hvor mye du kan forvente deg å få.

Søk lån via Axo Finans - gjennom en av våre samarbeidspartnere kan du få et gunstig lån, tilpasset din økonomi!

Gå til lånesøknad »

Spørsmål og svar om lån


Du kan låne opptil fem ganger din brutto årsinntekt. Man kan søke om lån på opptil 600 000 kr via Axo Finans. Hvor mye du kan få innvilget, avhenger blant annet av din personlige økonomi.

Renten på lån er individuell og varierer fra bank til bank. Hvilken rente du blir tilbud avhenger også av din personlige økonomi. Vi kan derfor ikke si hvilken rente du kan bli tilbudt før etter at banken har behandlet søknaden din. Våre samarbeidspartnere tilbyr en nominell rente fra 4,9 %.

Et lån uten sikkerhet stiller ingen krav til egenkapital eller pant, noe som betyr at du kan bruke pengene på det du vil.

Å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er uforpliktende. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vår elektroniske søknad med all nødvendig informasjon, så tar vi på oss jobben med å sende den videre til våre samarbeidspartnere. Så snart alle bankene har vurdert søknaden, sender vi det beste tilbudet til deg.

Ved å signere elektronisk korter du ned søknadsprosessen. Du kan også sende lånedokumenter via postgang, men da må en forvente at det tar litt lengre tid å få utbetalt pengene.

Et forbrukslån gjennom Axo Finans er et annuitetslån med nedbetalingstid fra 1-20 år. Det betyr at du får en nedbetalingsplan med et fast terminbeløp hver måned. Du kan når som helst betale inn større terminbeløp eller lånet i sin helhet. Det er ingen ekstra kostnad forbundet med dette.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på lån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned