Hvor mye kan jeg låne?

Du kan søke om å låne opptil 500.000 kroner uten sikkerhet via Axo Finans. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

Du kan søke om å låne opptil 500.000 kroner uten sikkerhet via Axo Finans. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

“Hvor mye kan jeg låne” er et vanlig spørsmål mange lånekunder har. Det er flere forhold ved din økonomi som påvirker hvor mye banken kan låne deg.

Det er flere, men blant annet inntekten din, eventuelle ekstrainntekter som barnebidrag eller leieinntekt, utgifter, hvor mye gjeld du har fra før, om du søker lån med en medlåntaker, historisk inntekt, og så videre.

Det er også visse krav bankene må forholde seg til, blant annet den maksimale gjeldsgrad du kan ha, at du tåler en renteoppgang og at du ellers kvalifiserer for de kriteriene hver enkelt bank måtte ha.

Lurer du på hvor mye du kan låne gjennom Axo Finans? Sjekk lånekalkulatoren for et estimat, eller send inn en uforpliktende søknad i dag.

Hvilke faktorer påvirker lånebeløp?


“Hvor mye kan jeg låne” er et vanlig spørsmål mange lånekunder har. Det er flere forhold ved din økonomi som påvirker hvor mye banken kan låne deg.

Det er flere, men blant annet inntekten din, eventuelle ekstrainntekter som barnebidrag eller leieinntekt, utgifter, hvor mye gjeld du har fra før, om du søker lån med en medlåntaker, historisk inntekt, og så videre.

Lurer du på hvor mye du kan låne gjennom Axo Finans? Sjekk lånekalkulatoren for et estimat, eller send inn en uforpliktende søknad i dag.

Start her!

Se hvor mye du kan låne uten sikkerhet


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Vi sammenligner flere banker for deg


Axo Finans samarbeider med flere banker som alle tilbyr det samme produktet, et lån uten sikkerhet. Derimot vurderer alle bankene lånekunder litt forskjellig, noe som gjør at tilbudene vi mottar er forskjellige, både med tanke på pris (rente) og maksimalt lånebeløp.

Hvor mye du kan låne avhenger derfor av den enkelte bank. Og nettopp derfor er det lurt å bruke en finansagent når du skal søke lån. Da får du enkelt sammenlignet flere banker gjennom kun én lånesøknad.

God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet til å ta en bedre avgjørelse og unngå ubehagelige overraskelser på lang sikt. Axo Finans sammenligner lånene for deg, slik at du mottar det beste tilbudet.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet er det samme som et forbrukslån. Det betyr at du kan bruke det til hva du selv ønsker, uten å sikre beløpet i for eksempel bolig, bil eller båt.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 opptil 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Det er banken du får et lånetilbud hos som bestemmer endelig rente og hvor mye du kan få i lån. Siden renten på lånet er individuell presenteres denne først etter at du har sendt inn søknaden.

Våre lån har en nedbetalingstid på 1-15 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger. Legg merke til at nedbetalingstid over 5 år normalt krever at du refinansierer eksisterende gjeld.

Hvor mye kan jeg låne til refinansiering av gjeld?

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller tatt opp flere smålån, kan det være lurt å vurdere refinansiering. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden.

Ved å samle gammel gjeld får du lavere rente, færre gebyrer og en fast nedbetalingsplan å forholde deg til.

For å få en oversikt over gjelden din kan du logge deg inn i ett av de nye gjeldsregistrene. Her får du oversikt over all din forbruksgjeld, inkludert kredittkort, avbetalingsgjeld, kredittkortrammer og annen gjeld uten sikkerhet. Her ser du også hvilken rente du har på de ulike lånetypene, noe som gjør det mulig å sammenligne rentene med et eventuelt lånetilbud gjennom Axo Finans.

Sjekk gjelden din i Gjeldsregisteret »

Hvor mye kan jeg låne til oppussing?

Skal du selge boligen, men trenger å heve boligens verdi? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster ofte mer enn det man har tilgjengelig på sparekontoen. Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen, og siden få igjen pengene på salget.

Det kan også oppstå et behov for oppussing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Et lån uten sikkerhet kan være til god hjelp for å få dekket utgiftene.

Les mer: Lån til oppussing

Finn det beste lånet hos Axo Finans

Vi samarbeider med noen av de beste bankene på markedet - nettopp for å sikre deg det beste lånet. Send inn en uforpliktende søknad i dag, og se hvor mye du kan låne gjennom en av våre samarbeidspartnere. Tilbudet står åpent i 30 dager.

Bruk også lånekalkulatoren over for å beregne hvor mye du kan forvente deg å få.

Søk lån via Axo Finans - gjennom en av våre samarbeidspartnere kan du få et gunstig lån, tilpasset din økonomi!

Gå til lånesøknad »

Spørsmål og svar om “Hvor mye kan jeg låne?”


Man kan søke om lån på opptil 500 000 kr via Axo Finans.

Hvis du søker om lån via Axo Finans, er det lett å finne svaret på “Hvor mye kan jeg låne?”. Da sender du bare en søknad og venter på svar. Du kan også bruke lånekalkulatoren vår. Der får du en pekepinn på hvor mye du må betale i måneden i renter og avdrag.

Dette kan du sammenligne med din egen økonomi. Se på hvor mye du har til overs hver måned, og se også på om du kan tåle svingninger i den effektive renten. Privatlån har som regel fast rente som følger markedet. Våre samarbeidspartnere prøver å tilby deg beste rente, men markedet kan forandre seg.

Du kan låne opptil 5 ganger din brutto årsinntekt. Siden bankene har mulighet til å avvike fra denne regelen, vil du noen ganger kunne låne mer enn 5 ganger brutto årsinntekt. Denne regelen gjelder ikke ved refinansiering av eksisterende gjeld. Så lenge vi kan finne et bedre tilbud enn hva du har i dag, kan lånet bli innvilget.

Å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er uforpliktende. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vår elektroniske søknad med all nødvendig informasjon, så tar vi på oss jobben med å sende den videre til våre samarbeidspartnere. Så snart alle bankene har vurdert søknaden, sender vi det beste tilbudet til deg.

Ved å signere elektronisk korter du ned søknadsprosessen. Du kan også sende lånedokumenter via postgang, men da må en forvente at det tar litt lengre tid å få utbetalt pengene.

Et forbrukslån gjennom Axo Finans er et annuitetslån med nedbetalingstid fra 1-15 år. Det betyr at du får en nedbetalingsplan med et fast terminbeløp hver måned. Du kan når som helst betale inn større terminbeløp eller lånet i sin helhet. Det er ingen ekstra kostnad forbundet med dette.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


>
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >