Hvor mye kan jeg låne?

Du kan søke om å låne opptil 600.000 kroner uten sikkerhet via Axo Finans. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

 • Gratis og uforpliktende
 • Motta det beste tilbudet
 • Få svar med det samme
 • Spar penger med refinansiering

Trustscore 4.8 | 4165 anmeldelser

Se hvor mye du kan låne uten sikkerhet

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar med en gang

Tilbudene du mottar er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan søke om å låne opptil 500.000 kroner uten sikkerhet via Axo Finans. Lånet kan brukes til akkurat det du behøver.

mann og kvinne smiler fordi de fikk lån med lav rente

Søk om penger til det du trenger via Axo Finans


Axo Finans samarbeider med flere banker som alle tilbyr det samme produktet, et lån uten sikkerhet, også kalt forbrukslån. Derimot vurderer alle bankene lånekunder litt forskjellig, noe som gjør at tilbudene vi mottar er forskjellige, både med tanke på pris (rente) og maksimalt lånebeløp.

For å søke lån via Axo Finans fyller du ut søknadsskjemaet øverst på siden. Så snart vi mottar denne, sender vi søknaden til våre samarbeidspartnere. Når alle har behandlet søknaden din, presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Via Axo Finans trenger du kun å søke via et søknadsskjema på våre nettsider, og blir fulgt opp via e-post innen kort tid.

Slik søker du om lån via Axo Finans


1. Fyll ut søknadsskjemaet på denne siden
2. Legg til ønsket lånesum og nedbetalingstid
3. Legg ved nødvendig dokumentasjon
4. Send inn søknad

Så mye kan du låne

Mange lurer på hvor mye de kan låne. Dette er vanskelig å svare på fordi det er mange forhold som avgjør hva du får innvilget, men en generell regel er at du kan låne opptil 5 ganger inntekten din på nye lån. Her er det snakk om brutto årsinntekt – altså samlet inntekt.


Hos Axo Finans kan du søke lån uten sikkerhet på opptil 500.000 kroner. Dette kommer godt med hvis du for eksempel skal pusse opp, ønsker å låne til en hobby eller får uforutsette utgifter. Fordelen med et lån uten sikkerhet er at du kan bruke pengene til hva du vil.


Lån uten sikkerhet en kortere nedbetalingstid enn for eksempel et boliglån, hvor du kan få 30 års nedbetalingstid. Når renten løper over færre år, blir totalkostnaden lavere.


Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 opptil 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Det er banken du får et lånetilbud hos som bestemmer endelig rente og hvor mye du kan få i lån. Siden renten på lånet er individuell presenteres denne først etter at du har sendt inn søknaden.


Våre lån har en nedbetalingstid på 1-15 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger. Legg merke til at nedbetalingstid over 5 år normalt krever at du refinansierer eksisterende gjeld. 

Se hvor mye du kan få i lån

God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet til å ta en bedre avgjørelse og unngå ubehagelige overraskelser på lang sikt. Axo Finans kan sammenligne lån for deg, slik at du mottar det beste tilbudet.

Hvor mye kan jeg låne til refinansiering av gjeld?

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller tatt opp flere smålån, kan det være lurt å vurdere refinansiering. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden.

Ved å samle gammel gjeld får du lavere rente, færre gebyrer og en fast nedbetalingsplan å forholde deg til.

Få oversikt over gjelden

For å få en oversikt over gjelden din kan du logge deg inn i ett av de nye gjeldsregistrene. Her får du oversikt over all din forbruksgjeld, inkludert kredittkort, avbetalingsgjeld, kredittkortrammer og annen gjeld uten sikkerhet. Her ser du også hvilken rente du har på de ulike lånetypene, noe som gjør det mulig å sammenligne rentene med et eventuelt lånetilbud gjennom Axo Finans.

Hvor mye kan jeg låne? Altså meg, spesifikt

Hvis du søker om lån via Axo Finans, er det lett å finne ut av hvor mye du kan låne. Da sender du bare inn en søknad og venter på svar. Du kan også bruke lånekalkulatoren vår. Der får du en pekepinn på hvor mye du må betale i måneden i renter og avdrag.

Forbrukslån har fast rente og den vil sjelden variere over tid. Sjekk at du har en månedsinntekt som kan betjene nedbetaling av lånet.

Du kan ha en gjeld på opptil fem ganger din brutto årsinntekt. Siden bankene har mulighet til å avvike fra denne regelen, vil du noen ganger kunne låne mer enn fem ganger brutto årsinntekt. Denne regelen gjelder ikke ved refinansiering av eksisterende gjeld.

Hvor mye kan jeg låne til oppussing?

Skal du selge boligen, men trenger å heve boligens verdi? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster ofte mer enn det man har tilgjengelig på sparekontoen. Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen, og siden få igjen pengene på salget.

Det kan også oppstå et behov for oppussing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Et lån uten sikkerhet kan være til god hjelp for å få dekket utgiftene.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 opptil 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Det er banken du får et lånetilbud hos som bestemmer endelig rente og hvor mye du kan få i lån. Siden renten på lånet er individuell presenteres denne først etter at du har sendt inn søknaden.


Våre lån har en nedbetalingstid på 1-15 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger. Legg merke til at nedbetalingstid over 5 år normalt krever at du refinansierer eksisterende gjeld. 

Se hvor mye du kan få i lån

God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet til å ta en bedre avgjørelse og unngå ubehagelige overraskelser på lang sikt. Axo Finans sammenligner lånene for deg, slik at du mottar det beste tilbudet.

Refinansiering av forbrukslån kan gi store utslag på din personlige økonomi, og kan gi store besparelser hver måned.

Finn det beste lånet hos Axo Finans


Vi samarbeider med noen av de beste bankene på markedet - nettopp for å sikre deg det beste lånet. Send inn en uforpliktende søknad i dag, og se hvor mye du kan låne gjennom en av våre samarbeidspartnere. Tilbudet står åpent i 30 dager.

Bruk også lånekalkulatoren over for å beregne hvor mye du kan forvente deg å få.

Søk lån via Axo Finans - gjennom en av våre samarbeidspartnere kan du få et gunstig lån, tilpasset din økonomi! 

Spørsmål og svar om lån

 • Hvor mye kan jeg låne totalt?

  Du kan låne opptil fem ganger din brutto årsinntekt. Man kan søke om lån på opptil 600 000 kr via Axo Finans. Hvor mye du kan få innvilget, avhenger blant annet av din personlige økonomi.

 • Hvilken rente kan jeg få på lånet?

  Renten på lån er individuell og varierer fra bank til bank. Hvilken rente du blir tilbud avhenger også av din personlige økonomi. Vi kan derfor ikke si hvilken rente du kan bli tilbudt før etter at banken har behandlet søknaden din. Våre samarbeidspartnere tilbyr en nominell rente fra 4,9 %.

 • Hva betyr lån uten sikkerhet?

  Et lån uten sikkerhet stiller ingen krav til egenkapital eller pant, noe som betyr at du kan bruke pengene på det du vil.

 • Hvordan søker jeg lån?

  Å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er uforpliktende. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vår elektroniske søknad med all nødvendig informasjon, så tar vi på oss jobben med å sende den videre til våre samarbeidspartnere. Så snart alle bankene har vurdert søknaden, sender vi det beste tilbudet til deg. Ved å signere elektronisk korter du ned søknadsprosessen. Du kan også sende lånedokumenter via postgang, men da må en forvente at det tar litt lengre tid å få utbetalt pengene.

 • Hvordan betaler jeg ned lånet?

  Et forbrukslån gjennom Axo Finans er et annuitetslån med nedbetalingstid fra 1-20 år. Det betyr at du får en nedbetalingsplan med et fast terminbeløp hver måned. Du kan når som helst betale inn større terminbeløp eller lånet i sin helhet. Det er ingen ekstra kostnad forbundet med dette.

Motta et uforpliktende tilbud