Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet fra 10.000 til 600.000 hos Axo Finans. Få tilbud om best mulig rente fra 23 banker.

Trustscore 4.8 | 3845 anmeldelser

Få et tilbud på lån uten sikkerhet i dag

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

2 dager siden

DARWISH JARDO ALI

Takk for super fin service

Takk for super fin service, kommunikasjon og klarhet . Fikk den hjelpen jeg trengte umiddelbart. Tusen hjertelig takk Axo Finans Norge..❤️

3 dager siden

BENTE

Var enkelt og fikk svar fort

Var enkelt og fikk svar fort

4 dager siden

Svein Bakken

God service der ja.

God service der ja.

4 dager siden

kai.

Enkelt å søke.

Enkelt å søke. Rask tilbakemelding. Bra service.

4 dager siden

ARTJOMS DEMJANOVS

It was perfect

It was perfect, thanks for helping and find solutions

4 dager siden

Suad

Enkelt å sende søknaden og rask…

Enkelt å sende søknaden og rask tilbakemelding.

5 dager siden

ELIN WILLGOHS

Raskt og effektivt

Tusen takk for hurtig og god hjelp. God kommunikasjon med medarbeider, også kveld og helg. Rask behandling av lån og hurtig utbetaling. 😀

5 dager siden

jorgen cesar

God service og lett å snakke

God service og lett å snakke. Veldig fort p rette opp

5 dager siden

KRISTIAN VATNE

alt var ok kjekke folk

alt var ok kjekke folk

5 dager siden

Jostein Mælan

Bra bank:)

En god bank,flinke folk som jobber der :)

6 dager siden

Dig

Flott service

Flott service, fikk hjelp med en gang.. 🙌

8 dager siden

Morten Andersen

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt

8 dager siden

Einar Møller.

Takk for alt hjelp

Takk for alt hjelp. 🌹

8 dager siden

Ravichandrarazan Shanmuganathan

Rask respons og Bra service

Rask respons og Bra service

8 dager siden

DOROTA EWA ZIELINSKA

veldig bra

veldig rast vurdering

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg

Komplett logo
TF Bank logo
<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet (også kalt forbrukslån) betyr at du som tar opp lånet slipper å stille med sikkerhet i eiendom eller egenkapital. Et boliglån fungerer annerledes, da det stilles krav om egenkapital og pant for å innvilge lånet. Ved et lån uten sikkerhet stilles ikke slike krav.

Bankene tar dermed en større risiko når de låner ut penger uten sikkerhet, og derfor er også effektiv rente noe høyere. Få lån opptil 600.000 kroner via Axo Finans.

Lån uten sikkerhet

 • Lav rente på lånet
  • Sammenlignet med kredittkort og smålån, har lån uten sikkerhet lav rente. Våre banker tilbyr en gjennomsnittlig nominell rente på litt over 10 %, mens gjennomsnittlig rente på norske kredittkort er rundt 20 %.
 • Lån til det du trenger
  • Fordelen med et usikret lån er at pengene kan brukes til akkurat det du vil.
  • Et lån uten sikkerhet kan brukes til oppussing, ferie, uforutsette utgifter, et etterlengtet innkjøp eller noe helt annet – det bestemmer du selv.

Vanlige årsaker til å søke om lån uten sikkerhet

Selv om du kan bruke lånet til hva du vil, er det likevel lurt å ha i bakhodet at dette er et lån som skal betales tilbake. Et lån uten sikkerhet bør derfor brukes på noe som er nyttig og har verdi for deg.

Vanlige låneformål er:

Det er selvsagt helt opp til deg hva du ønsker å bruke pengene på.

Hva må jeg tenke på før jeg tar opp et lån?

Alle lån er en forpliktelse som må overholdes. Selv om du får lavere rente og mer fleksible nedbetalingsmuligheter i banken enn det du gjør hos kredittkortselskapene, forutsetter dette at du faktisk klarer å betale de månedlige avdragene. Man bør aldri ta opp et større lån enn det man har mulighet til å betale.

Det kan fort bli en tidkrevende oppgave å undersøke lånemarkedet på egen hånd.Og fordi alle bankene opererer med forskjellige priser så er du nødt til å søke hos alle sammen for å finne ut hvilken pris du kan få. Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank, og fra kunde til kunde. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil du kunne gå inn på vår portal og velge det lånetilbudet som best passer dine behov. Det er enkelt, oversiktlig og helt uten forpliktelser.

Usikret lån til refinansiering

Et lån uten sikkerhet kan også brukes til å refinansiere dyre smålån og gammel gjeld. Ettersom renten hos ulike banker og mellom ulike typer forbrukslån varierer mye, er det ikke sikkert at du har den beste renten – selv om du kanskje hadde det da lånet var nytt.

Ved å refinansiere lånet og samle gjelden får du:

 • Lavere rente
 • Færre gebyrer
 • Nedbetalingsplan

Ved å samle alle gjeldsposter får du bedre oversikt over økonomien og større kontroll på betalingene. Det er lettere å forholde seg til én faktura i måneden enn flere.

Tips

 1. Lånekalkulator for lån uten sikkerhet
  1. En lånekalkulator kan være til god hjelp når du skal planlegge økonomien.
  2. Her kan du skrive inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, så får du presentert den månedlige utgiften.
  3. Kostnad som blir oppgitt er et estimat og endelig rentesats blir satt når du får et lånetilbud. En lånekalkulator gir likevel en god pekepinn på hva du kan forvente.
 2. Sammenlign bankene gjennom en finansagent
  1. Når du har fått oversikt over forventede utgifter, kan du undersøke hvilke lånetilbud de ulike bankene kan tilby deg. Her kan en finansagent være til god hjelp.
  2. Axo Finans hjelper deg med å hente inn lånetilbud fra 23 banker. Vi videreformidler lånesøknaden din til en rekke banker, slik at vi kan sammenligne lånetilbudene for deg. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har behandlet søknaden, tar vi kontakt med deg og presenterer det beste tilbudet.
  3. Det betyr at du kun trenger å sende inn én søknad, og du sparer verdifull tid og ikke minst penger.

Hvordan søke lån uten sikkerhet?

Effektiv rente er et personlig tilbud du mottar sammen med lånetilbudet.

Søker du via Axo Finans når du skal låne penger, trenger du kun å fylle ut én søknad. Deretter sender vi søknaden videre til våre samarbeidspartnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank, fra dag til dag og fra kunde til kunde.

Når alle bankene har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. For en raskest mulig prosess, anbefaler vi våre kunder å ha klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID når de sender inn søknaden.

Ønsker du å søke om et forbrukslån? Send inn en uforpliktende søknad via Axo Finans i dag! 

Spørsmål og svar om lån uten sikkerhet

Hvor stort lån kan jeg søke?

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby deg et lån uten sikkerhet på alt fra 10.000 opptil 600.000, uten krav om sikkerhet. Benytt deg av vår lånekalkulator for å finne ut hva estimert kostnad vil være hver måned. Oppgi ønsket lånesum og nedbetalingstid, så regner den ut din forventede månedssum. Vi tilbyr lån med en nedbetalingstid på 1-20 år.

Hva koster et lån uten sikkerhet?

Lånerenten varierer fra bank til bank. Samtidig avhenger lånetilbudet av din personlige økonomi. Lånetilbudet du får er basert på en samlet vurdering av disse faktorene. Hver lånesøknad ligger til individuell vurdering hos hver bank, og renten settes når de har gått gjennom søknaden din.

Jeg har fått innvilget lån uten sikkerhet, hva nå?

Dersom du har fått positivt svar, vil du bli presentert et lånetilbud. Dette tilbudet er uforpliktende og du velger selv om du ønsker å benytte deg av det. Du godtar tilbudet om lån uten sikkerhet ved å signere avtalen. I tillegg må du sende inn nødvendig dokumentasjon som siste lønnsslipp og selvangivelse. For raskest mulig prosess anbefaler vi elektronisk signering med BankID. Elektronisk signering vil korte ned ventetiden. Etter at lånet er blitt innvilget overlates kundeforholdet til banken. Har du spørsmål på et senere tidspunkt er det altså banken du skal henvende deg til.

Hva betyr sikkerhet?

Sikkerhet er noe du stiller med for å gi banken trygghet om at de får beløpet tilbake. Det er en viss risiko ved å låne penger, og da kan sikkerhet være med på å senke denne risikoen. Din egen bolig, andres bolig, fast eiendom og lignende er eksempler på sikkerhet. Det kalles også pant.

Hvorfor kreves ikke sikkerhet her?

Som ved andre lån kommer bankene til å vurdere din økonomi og din situasjon. Dette er for å finne ut om du er i stand til å betale tilbake, og om du tåler en eventuell endring i renten på markedet. Man kan låne opptil 600.000 kr totalt. Dette er betydelig mindre enn ved for eksempel et boliglån, og da er ikke risikoen så stor at banken trenger å kreve pant.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne opptil 600.000 kr. Det laveste beløpet du kan låne er 10.000 kr. Mellom øvre og nedre grense står du fritt til å velge lånebeløp du søker om. Summene vil være nok til å dekke de fleste oppussingsprosjekter, refinansiering av gjeld og de fleste uforutsette utgifter.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

Våre samarbeidsbanker tilbyr lån med en nedbetalingstid på mellom 1 og 20 år. Ved kortere nedbetaling vil du få et høyere månedsbeløp enn du ville fått ved lengre nedbetaling. På våre sider kan du se hvordan lånebeløp og nedbetalingstid påvirker månedsbeløpet.

Hvor lang tid tar det å få utbetalt lånet?

Pengene kan være på konto samme dag som du sender lånesøknaden. Dersom det er kritisk for deg å få pengene utbetalt raskt, så må du gjerne kontakte vår kundeservice. Da vil vi hjelpe deg med hele prosessen for utbetaling. Hvor lang tid det tar vil være avhengig av når på døgnet du søker (bankens åpningstider) og hvilken bank du får tilbud hos (noen banker er raskere enn andre).

Kan jeg betale tillbake hele beløpet?

Ja, du kan når som helst betale ned hele beløpet uten ekstra kostnader.

Hvilken nominell og effektiv rente får jeg?

Renten bestemmes av flere faktorer. For det første gir banken deg en nominell rente. Denne er som regel flytende, noe som betyr at den følger svingninger i markedet. Våre tall viser at når flere banker behandler søknaden din og gir deg et tilbud, så vil den nominelle snittrenten bli mindre. Nominell oppgis i prosent, og er tallet du får før man legger til eventuelle kostnader, gebyrer og avgifter. Etter disse er lagt til, vil du få den effektive renten. Denne påvirkes også av din økonomi og din situasjon. Endelig effektiv rente er individuell, og du vil kun få den etter en bank har behandlet søknaden din. Det er den endelige effektive renten som avgjør hvor store dine kostnader blir. Derfor vil den også påvirke hvor stort månedsbeløp du får.

Hvor mye må jeg betale i månden?

Månedsbeløpet avgjøres av flere faktorer. To viktige faktorer er den totale lånesummen og nedbetalingstiden. På våre sider kan du endre som du vil på disse faktorene, og se hvordan de påvirker hvor mye du skal betale i måneden. I tillegg vil renten påvirke den totale kostnaden, og derfor også påvirke månedsbeløpet.

Hvilken dokumentasjon kreves?

Dokumentasjonskravet er det samme som når du søker boliglån: lønnsslipp(er) og siste års selvangivelse.

Hvorfor velge Axo Finans?

Det er flere gode grunner til å velge Axo Finans. - Du sparer tid på å sammenligne ulike tilbud og aktører på egenhånd. - Du søker hos flere banker samtidig. Når du får flere tilbud, får du også en lavere rente. Derfor får du best mulig tilbud ved å søke lån via oss. - En søknad er både gratis og uforpliktende for deg som kunde.

Motta et uforpliktende tilbud