Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000 hos Axo Finans. Søknaden din vurderes av 23 banker, og du får det beste tilbudet.

Lån uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000 hos Axo Finans. Søknaden din vurderes av 23 banker, og du får det beste tilbudet.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg få i lån?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva er et lån uten sikkerhet?


Et lån uten sikkerhet betyr at du som lånekunde slipper å stille med sikkerhet i bolig, bil eller båt. I motsetning til for eksempel et boliglån, stiller ikke våre banker krav om egenkapital for å innvilge lånet. Bankene tar dermed en større risiko når de låner ut penger uten sikkerhet og derfor er også renten noe høyere.

På den andre siden har et lån uten sikkerhet langt lavere rente enn kredittkort og dyre smålån.

Siden du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet kan du selv bestemme hva pengene brukes til. Enten du skal bruke pengene på oppussing, ferie eller uforutsette utgifter, står du fritt til å bruke lånet til akkurat det du ønsker.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Vanlige årsaker til å ta opp et lån uten sikkerhet?

Lån uten sikkerhet

I utgangspunktet kan lånet brukes til akkurat det du ønsker. Det er likevel lurt å ha i bakhodet at dette er et lån som skal betales tilbake. Et lån uten sikkerhet bør derfor brukes på noe som er nyttig og har verdi for deg.

Vanlige låneformål er oppussing, refinansiering og uforutsette hendelser.

Refinansiering med et lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet kan også brukes til å refinansiere gammel gjeld. Ettersom renten hos ulike banker og mellom ulike typer forbrukslån varierer mye, er det ikke sikkert at du har den beste renten. Mange sitter også på flere smålån og gjeld knyttet til kredittkort. Da bør du vurdere å refinansiere gjelden i et nytt lån.

Ved å samle gjelden får du:

  • Lavere rente
  • Færre gebyrer
  • Nedbetalingsplan

Ved å samle alle gjeldsposter får du bedre oversikt over økonomien og større kontroll på betalingene. Det er lettere å forholde seg til én faktura i måneden enn flere.

Hva må jeg tenke på før jeg tar opp et lån?

Søk lån uten sikkerhet

Alle lån er en forpliktelse som må overholdes. Selv om du får lavere rente og mer fleksible nedbetalingsmuligheter i banken enn det du gjør hos kredittkortselskapene, forutsetter dette at du faktisk klarer å betale den månedlige utgiften. Man bør aldri ta opp et større lån enn det man har mulighet til å betale.

Det kan fort bli en tidkrevende oppgave å undersøke lånemarkedet. Heldigvis finnes det noen nyttige verktøy og tips du kan benytte deg av:

1. Lånekalkulator

En lånekalkulator kan være til god hjelp når du skal planlegge økonomien. Her kan du skrive inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, så får du presentert den månedlige utgiften. Dette er et estimat og endelig rentesats blir satt når du får et lånetilbud. En lånekalkulator gir likevel en god pekepinn på hva du kan forvente.

2. Sammenlign bankene gjennom en finansagent

Når du har fått oversikt over forventede utgifter, kan du undersøke hvilke lånetilbud de ulike bankene kan tilby deg. Her kan en finansagent være til god hjelp.

Axo Finans hjelper deg med å hente inn lånetilbud fra 16 banker. Vi videreformidler lånesøknaden din til en rekke banker, slik at vi kan sammenligne lånetilbudene for deg. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har behandlet søknaden, tar vi kontakt med deg og presenterer det beste tilbudet.

Det betyr at du kun behøver å sende inn én søknad, og du sparer verdifull tid og ikke minst penger.

Hvem kan søke lån hos Axo Finans?

Det er uforpliktende å sende inn en søknad hos oss, og i utgangspunktet kan alle benytte seg av låneskjemaet. Vi stiller likevel noen minstekrav:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Dersom disse kravene ikke kan innfris, vil søknaden bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke lån gjennom Axo Finans ved en senere anledning om noe skulle endre seg. Du kan også søke lån uten sikkerhet sammen med en medlåntaker. Dette vil normalt sett øke sjansene for at lånet innvilges.

Hvordan søker jeg?

Lån uten sikkerhet

Når du søker lån gjennom Axo Finans, trenger du kun å fylle ut en søknad. Deretter sender vi søknaden videre til våre samarbeidspartnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Når alle bankene har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. For en raskest mulig prosess, anbefaler vi våre kunder å ha klar siste lønnslipp, selvangivelse og BankID når de sender inn søknaden.

Hvor stort lån kan jeg søke?

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby deg et lån uten sikkerhet på alt fra 10.000 opptil 500.000, uten krav om sikkerhet. Benytt deg av vår lånekalkulator for å finne ut hvor mye du har råd til å låne.

Oppgi ønsket lånesum og nedbetalingstid, så regner den ut din forventede månedssum. Vi tilbyr lån med en nedbetalingstid på 1-15 år.

Hva koster et lån uten sikkerhet?

Renten på et lån varierer fra bank til bank. Samtidig avhenger lånetilbudet av din personlige økonomi. Lånetilbudet du får er basert på en samlet vurdering av disse faktorene. Hver lånesøknad behandles individuelt hos hver bank, og renten settes når de har gått gjennom søknaden din.

Jeg har fått innvilget lånet, hva nå?

Dersom du har fått positivt svar, vil du bli presentert et lånetilbud. Dette tilbudet er uforpliktende og du velger selv om du ønsker å benytte deg av det. Du godtar tilbudet om lån uten sikkerhet ved å signere avtalen. I tillegg må du sende inn nødvendig dokumentasjon som siste lønnsslipp og selvangivelse.

For raskest mulig prosess anbefaler vi elektronisk signering med BankID. Elektronisk signering vil korte ned ventetiden.

Etter at lånet er blitt innvilget overlates kundeforholdet til banken. Har du spørsmål på et senere tidspunkt er det altså banken du skal henvende deg til.

Hvem er Axo Finans?

Lån uten sikkerhet

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Det betyr at vi videreformidler alle søknader vi får tilsendt til våre samarbeidspartnere. Søker du lån uten sikkerhet gjennom oss trenger du derfor kun å sende inn en søknad, så tar vi på oss jobben med å finne det beste tilbudet blant bankene.

Vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre partnere. For deg som kunde er derfor tjenesten gratis.

Hvorfor søke lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans?

For det første sparer du verdifull tid og ressursbruk. Du slipper å gå innom hver enkelt bank – vi gjør nemlig den jobben for deg. Det beste tilbudet får du direkte fra oss.

Axo Finans er opptatt av å gjøre låneprosessen mest mulig smidig for deg, og våre kundebehandlere er lett tilgjengelig til enhver tid. Tjenesten er helt gratis, og lånetilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

For å gi deg det beste tilbudet samarbeider vi med flere av de største bankene i Norden. Alle har lang erfaring med lån uten sikkerhet, dermed kan du være trygg på at du får et lån som passer din livssituasjon best.

Søk nå »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


>
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >