Lån med lav rente

Axo Finans tilbyr lån med lav rente ved å sammenligne 23 banker. Når du søker hos oss, finner vi det beste lånet for deg.

Axo Finans tilbyr lån med lav rente ved å sammenligne 23 banker. Når du søker hos oss, finner vi det beste lånet for deg.

Få et tilbud på lån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

  • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
  • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
  • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
  • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
  • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
  • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Slik finner du et lån med lav rente


Har du behov for et lån med lav rente? Via Axo Finans får du det beste tilbudet på lån, forbrukslån og refinansiering blant flere av markedets ledende banker. Vi sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånet. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

For å finne det beste lånet bør du bruke en låneagent som Axo Finans.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema, deretter sender vi søknaden videre til alle våre samarbeidsbanker. På denne måten kan du være sikker på at du får det beste lånetilbudet, tilpasset din økonomi.

Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi lån uten sikkerhet, fra 10.000 til 600.000 kroner.

Ønsker du å se hvor mye et lån kan koste deg i måneden? Bruk vår lånekalkulator. Denne gir deg et estimert månedsbeløp. Ettersom endelig rente først blir presentert sammen med lånetilbudet, har vi lagt inn tre satser i lånekalkulatoren som gir deg en bedre oversikt over hva du kan forvente deg.

Derfor bør du velge Axo Finans

Axo Finans samarbeider med flere av Nordens beste banker. Som låneagent sammenligner 23 banker for deg, slik at du skal få det beste lånetilbudet. Du trenger kun å sende inn én søknad, og så snart bankene har behandlet søknaden sender vi det det beste tilbudet til deg.

Det er uforpliktende å søke og tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hva brukes et lån med lav rente til?

Ettersom et lån uten sikkerhet kan brukes til det du selv ønsker, har det også mange bruksområder blant våre kunder. Noen av de vanligste årsakene til at folk tar opp et lån med lav rente er refinansiering av gjeld, uforutsette utgifter og oppussing.

Lån med lav rente

Refinansiering av gjeld

Det mest lønnsomme du kan bruke et lån med lav rente på er refinansiering. Dersom du har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller andre smålån, vil det lønne seg å refinansiere disse i et lån uten sikkerhet.

Ved å samle dyre lån og kreditter i et felles lån med lav rente kan du redusere antall gebyrer og få en bedre rente. Refinansiering gir deg også økt kontroll over økonomien, ved at du kun får én faktura å forholde deg til samt en fast nedbetalingsplan.

Axo Finans tilbyr refinansiering opptil 600.000 kroner uten sikkerhet. Hvis du ønsker å refinansiere mer enn 600.000 og eier bolig, kan du søke om refinansiering med sikkerhet.

Uforutsette utgifter

Uforutsette utgifter er et annet vanlig bruksområde. Fra tid til annen dukker det opp utgifter som man ikke har tatt høyde for. Hvem har vel ikke opplevd en plutselig lekkasje i boligen eller at vaskemaskinen takker for seg? For mange blir et lån med lav rente løsningen.

Lån opptil 600.000 kroner via Axo Finans, uavhengig av hva pengene skal brukes til.

Oppussing og renovering

Skal du selge boligen, men ønsker å heve verdien i forkant av salget? For å få mest mulig igjen på et boligsalg er det ofte små justeringer som bør på plass. Men disse oppussingsprosjektene koster gjerne mer enn hva man har på sparekontoen.

Samtidig oppstår det også behov for oppusing når du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er også dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Å pusse opp badet kan fort koste over 150.000 kroner. Et forbrukslån kan være til god hjelp for å få dekket disse utgiftene.

Søk lån med lav rente via Axo Finans - vi sammenligner lånetilbudene for deg.

Gå til lånesøknad »

Vanlige spørsmål og svar om lån


Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby lån fra 10.000 opptil 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Vi tilbyr lån med lav rente med en nedbetalingstid på 1-20 år. Du kan selvsagt betale ned ekstra på lånet når du måtte ønske det, uten ekstra kostnader.

Ettersom vi samarbeider med flere av de beste bankene på markedet, har vi også mulighet til å gi deg et lån med lav rente. Hver søknad behandles individuelt, og banken bestemmer endelig rente. Derfor blir renten først presentert sammen med lånetilbudet. Våre samarbeidspartnere tilbyr nominell rente fra 4,90%.

Når du sender inn en lånesøknad til oss, får du et uforpliktende tilbud. Du velger altså selv om du ønsker å benytte deg av det. For å takke ja, må du signere låneavtalen og sende inn alle nødvendige dokumenter. Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt forhold til Axo Finans og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Dersom du har søkt om refinansiering, vil banken samle all usikret gjeld for deg. Du vil sitte igjen med et nytt lån hos den gjeldende banken og en fast nedbetalingsplan. Har du valgt lån uten sikkerhet, vil du lånet utbetales til kontoen du har oppgitt i søknaden i løpet av et par virkedager.

Vi samarbeider med 23 av Nordens beste banker. Se en fullstendig oversikt over hvilke banker vi samarbeider med her.

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg.

Det er også mulig å søke med en medlåntaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Axo Finans er en låneagent som formidler forbrukslån og lån med lav rente samt refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Når du sender inn en søknad inn til oss, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker og långivere.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på lån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned