Låne penger til det du trenger

Vil du låne penger er det en god idé å sammenligne flere banker. Hos Axo Finans kan du låne opptil 500.000 kroner. Bruk 5 minutter på en søknad!

il du låne penger er det en god idé å sammenligne flere banker. Hos Axo Finans kan du låne opptil 500.000 kroner. Bruk 5 minutter på en søknad!

Få et tilbud på lån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

 • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
 • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
 • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
 • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
 • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
 • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Låne penger med Axo Finans


Når du tar opp et lån med sikkerhet, stiller banken krav til sikkerhet i enten bolig, bil eller båt. Axo Finans tilbyr lån uten sikkerhet. Dermed trenger du ikke stille med sikkerhet, og pengene kan brukes til det du selv ønsker. Du får med andre ord friheten til å låne penger til akkurat det du selv ønsker.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et boliglån.

Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån hos oss har langt lavere renter enn dyre kredittkort. Du får også kortere nedbetalingstid enn på boliglånet.

Det er mange gode grunner til å velge Axo Finans:

 • Du får søknaden behandlet av 23 banker
 • Enklere vei til det billigste lånet
 • Du får personlig kundeservice
 • Lånetilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager
 • Tjenesten er gratis

For å låne penger og søke om lån må du:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Vi finner billigste lån blant våre samarbeidsbanker

Axo Finans hjelper deg når du trenger å låne penger

Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans, sender vi denne videre til våre samarbeidsbanker. Vi samarbeider med flere av Nordens største og mest anerkjente banker, som alle har lang erfaring med forbrukslån. Det gjør at vi kan sammenligne lån med markedets beste renter.

Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med, noe som betyr at tjenesten er gratis for deg som kunde.

Dersom du er usikker på hvor mye du kan og bør låne, anbefaler vi deg å ta en titt på lånekalkulatoren vår. Når du har funnet et beløp du ønsker deg, kan du klikke deg videre til lånesøknaden vår på nett.

Axo Finans er representert i Norge, Sverige, Danmark og Finland.


Frihet når du ønsker å låne penger til refinansiering

Bruk et forbrukslån til å samle gammel gjeld

Mange ønsker å samle dyre kredittkort eller andre smålån. Da kan refinansiering gjennom Axo Finans være en god løsning. Du kan spare mye hver måned på å samle all gjeld i ett lån med lavere rente og bedre vilkår. Sitter du i tillegg på flere smålån og kreditter kan du kutte ut doble gebyrutgifter på flere lån. Ofte får man også bedre rente på et høyere lånebeløp.

Enten du har mange dyre smålån, eller har mistet oversikten over økonomien, kan refinansiering hjelpe deg på vei mot en ryddig og god økonomi.

Låne penger til uforutsette hendelser

Det er ingenting som er så kjedelig som når det kommer uforutsette kostnader man egentlig ikke har råd til.

Mange velger å finansiere slike kjøp med et kredittkort, men dersom du ikke har mulighet til å betale tilbake med en gang kan dette fort bli en dyr affære. Axo Finans samarbeider med flere banker som tilbyr lav rente. Ved å søke gjennom oss kan du enkelt søke blant de gunstigste lånene på markedet - med kun en lånesøknad.


Frihet når du ønsker å låne penger til refinansiering

Låne penger til oppussing

Trenger du å låne penger til oppussing? Gjennom Axo Finans finner du det lånet som er best for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema. Så snart den har blitt behandlet av alle våre samarbeidsbanker, mottar du det beste tilbudet i retur fra oss.

Har du et utdatert kjøkken eller bad, kan en oppussing være en fin investering i forkant av et boligsalg. Kanskje er det denne lille investeringen som gjør at du får råd til drømmehuset? Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 opptil 600.000 kroner.

Når du trenger å låne penger så billig som mulig


Axo Finans er finansagenten for deg som ønsker å låne penger, uten at det skal koste skjorta. Vi sammenligner 23 banker og långivere for deg, og finner det billigste tilbudet skreddersydd for deg.

La bankene konkurrere om deg

Ettersom det er store renteforskjeller fra bank til bank, gjelder det å sjekke priser flere steder. Men hvorfor ikke la bankene konkurrere om få deg som kunde?

Når du søker gjennom Axo Finans vurderes søknaden av 23 banker. Vår erfaring er at jo flere som behandler søknaden din, desto lavere rente blir du tilbudt. Når alle bankene har behandlet søknaden, presenterer vi det beste tilbudet.

Bruk en finansagent

Å finne frem til det billigste lånet på markedet kan være en krevende oppgave. Ved å benytte deg av en finansagent kan du spare både tid og penger.

Axo Finans er en finansagent som samarbeider med 23 banker og långivere. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker samtidig.

Tjenesten er gratis for deg som kunde.

Topp 5 grunner til å låne penger

1. Lån penger uten sikkerhet

Når du låner penger uten sikkerhet stiller ikke banken krav om salgspant i et låneobjekt eller verdigjenstander. Du trenger heller ikke stille med egenkapital for å få innvilget lånet.

2. Penger når du trenger det

Det er ikke alltid man har tid til å spare opp pengene det er behov for. Det kan for eksempel skje hvis du må finansiere uforutsette reparasjoner, eller du fikk mulighet til å gjøre et skikkelig feriekupp på kort varsel.

3. Fleksibel nedbetaling

Du kan når som helst gjøre ekstra innbetalinger eller betale lånet i sin helhet, uten at det koster deg noe ekstra i avgifter og gebyrer.

4. Lån penger uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet kan brukes til akkurat det du trenger penger til. Ettersom det ikke er behov for å stille sikkerhet på lånet, blir pengene heller ikke knyttet til et låneobjekt.

5. Billigere enn kredittkort

Når du trenger penger på kort varsel, kan det være fristende å bruke kredittkortet. Et lån uten sikkerhet har i de fleste tilfeller billigere rente enn kredittkort.

Bruk en lånekalkulator for å låne penger smartere


En ting er å finne det beste lånetilbudet, men du må også være realistisk i forhold til egen økonomi og betalingsevne. I jakten på billigste lån kan det være lurt å bruke en lånekalkulator. Dette er et nyttig verktøy som gir deg oversikt over alle kostnader knyttet til lånet.

Med en lånekalkulator kan du enkelt sjekke hva månedlig nedbetaling på lånet kan bli. Vær imidlertid klar over at kalkulatoren kun viser et estimat. Den endelige renten blir først presentert sammen med lånetilbudet. En lånekalkulator vil likevel gi deg en god pekepinn på hva du kan forvente deg, slik at du kan planlegge økonomien fremover på en realistisk måte.

Gå til lånekalkulator

Hva koster det å låne penger? Et renteeksempel

Eksempelrente: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914, totalt kr 135 914.

Renter og gebyrer varierer fra bank til bank, og alle lånesøknader blir behandlet individuelt. Derfor får du først presentert renten når du får et lånetilbud


Send inn en søknad om å låne penger i dag

Låne penger uten sikkerhet til det du trenger

Benytt Axo Finans når du skal låne penger. Vi er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad til oss, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker samtidig. Slik får du det beste lånetilbudet blant 16 av landets beste banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank og forskjellen mellom høyeste og laveste rente kan være stor.

Trenger du å låne penger? Send inn en uforpliktende søknad i dag!

Gå til lånesøknad »

Spørsmål og svar om å låne penger


For å få innvilget et lån gjennom våre samarbeidspartnere, stilles det noen krav til deg som søker:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke om forbrukslån. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet. Du kan også ta kontakt med vårt kundeservice dersom du er i tvil om du kvalifiserer til et lån via Axo Finans.

Gjennom Axo Finans kan du få et lån fra 10.000 til 600.000 kroner.

Lånene har en nedbetalingstid på 1-20 år, men maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

For å få lavest mulig rente på lån må du sammenligne flere lån. Denne jobben gjør Axo Finans for deg. Søker du lån via oss, får du søknaden behandlet av opptil 23 banker med én lånesøknad.

Nominell rente er den renten som gjerne blir markedsført av bankene og viser kun rente per år minus gebyrer. Den effektive renten er nominell rente pluss gebyrer, oftest etableringsgebyr og termingebyr.

Effektiv rente er altså det du betaler og det er denne du skal se på når du sammenligner ulike tilbud for å finne det billigste lånet.

Med et forbrukslån kan du gi deg selv økonomisk frihet når du trenger det. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke trenger å stille med pant i eiendom eller eiendeler. Dermed bestemmer du selv hva pengene skal brukes til.

Siden du ikke trenger å stille med sikkerhet til banken, betyr det at renten er høyere en renten på sikrede lån som boliglån og billån. Forbrukslån er likevel en gunstigere løsning enn dyre smålån og kortsiktige kreditter.

Et lån som brukes til å innfri gammel gjeld, kalles et refinansieringslån. For at dette skal lønne seg må refinansieringslånet ha lavere kostnad enn hva du betaler for de eksisterende lånene dine.

En refinansiering gir deg:

 • Lavere rente
 • Bedre vilkår og betingelser
 • En oversiktlig nedbetalingsplan
 • Økt kontroll på privatøkonomien
 • Muligheten til å bli gjeldsfri raskere

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på lån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned