Privatlån

Hos Axo Finans kan du søke om privatlån fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste tilbudet.

Hos Axo Finans kan du søke om privatlån fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste tilbudet.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Få et tilbud på lån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

Nedbetalingstiden er 1 til 15 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%. Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100.000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 38 962, totalt kr 138 962. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva er et privatlån?


Et privatlån er det svenske ordet for forbrukslån. For å søke lån gjennom axofinans.no må man ha norsk personnummer og folkeregistrert adresse i Norge. Som svensk statsborger kan man søke lån gjennom Axo Finans Sverige.

Et lån uten sikkerhet stiller ikke krav til sikkerhet i bolig, bil eller båt. Når det ikke stilles krav til sikkerhet, vil renten på lånet bli høyere enn på sikrede lån som boliglån. Renten vil likevel være lavere enn dyre kredittkort og smålån. Et annet ord for lån uten sikkerhet er blancolån.

Renten og nedbetalingstiden på lånet er individuell og varierer fra bank til bank. For å kunne ta opp et privatlån må du ha en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

Hvor kan jeg søke om privatlån?

Privatlån med lav rente

Å sammenligne lånetilbud selv kan være en tidkrevende oppgave. Et bedre alternativ er å bruke en finansagent som fungerer som et mellomledd mellom bank og kunde.

Axo Finans er en låneagent som samarbeider med 23 av Skandinavias største og beste banker. Når du søker lån gjennom oss trenger du kun å sende inn én søknad - vi sammenligner tilbudene fra de ulike bankene for deg.

Når alle våre samarbeidsbanker har behandlet søknaden din, presenterer vi det beste tilbudet. Slik sparer du både tid og penger.

Fordeler med å søke gjennom Axo Finans

Det er mange fordeler ved å søke lån via Axo Finans. For det første samarbeider vi med flere av markedets beste banker, noe som sikrer deg et gunstig lån med gode vilkår.

Andre fordeler:

 • Du fyller bare ut én søknad
 • Du får søknaden vurdert av 23 banker
 • Du får et uforpliktende tilbud, gyldig i 30 dager
 • Tjenesten er gratis

Søk lån gjennom Axo Finans og motta det beste tilbudet blant flere av landets største og beste banker.

Hvor mye kan jeg låne?

Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10.000 opptil 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant.

Vi anbefaler deg å bruke vår lånekalkulator for å finne det beste privatlånet for deg. Oppgi ønsket lånesum og nedbetalingstid, så vil lånekalkulatoren gi deg et estimat på hva de månedlige utgiftene vil ligge på.

Vi tilbyr privatlån med 1-15 års nedbetalingstid.

Over 2000 positive kundeanmeldelser

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans har fått høy score og gode kundeanmeldelser på privatlån i Sverige og forbrukslån i Norge hos Trustpilot.

Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge nettsteder. I kategorien “bank” er Axo Finans stemt frem som den beste banken, blant hundrevis av brukere.

Våre kunder trekker frem at de får rask behandling, god service og tett oppfølging. Dette gjør at du trygt kan vurdere Axo Finans som en av de aller beste tilbyderne av privatlån.

Her kan du lese hva våre kunder sier om oss.

Hva brukes et privatlån til?

Søk privatlån hos flere banker samtidig

Ettersom det ikke stilles krav til sikkerhet til deg fra banken, kan et privatlån i teorien brukes til det du selv ønsker. Samtidig bør du ha i bakhodet at et lån skal tilbakebetales. Et lån uten sikkerhet er likevel et bedre alternativ enn smålån og kreditter.

Et privatlån gir deg fordeler som:

 • Lav rente
 • Oversiktlig nedbetalingsplan
 • Du har pengene på konto og unngår unødvendige gebyrer ved kontantuttak

Oppussing

Det kan være en fordel å ta opp et forbrukslån kontra et smålån når du skal gjøre en midlertidig investering. Skal du for eksempel flytte, men mangler penger til siste finish på boligen som virkelig vil heve verdien?

Da kan et forbrukslån vært et gunstig alternativ. Ofte får man også betalt ned lånet igjen raskt med fortjenesten på boligsalget.

Samle dyr gjeld

Et forbrukslån kan også brukes til refinansiering. Å refinansiere dyr og gammel gjeld har flere fordeler: For det første varierer renten på markedet hele tiden. Det er med andre ord ikke sikkert at rentesatsen du fikk fortsatt er lønnsom for deg. Gjennom en refinansiering kan du få lavere rente og færre gebyrer, og slik redusere de månedlige kostnadene.

For det andre vil en refinansiering gi deg kontroll over økonomien, særlig hvis du sitter på flere smålån og kreditter.

Kan alle søke om privatlån?

For å søke lån hos oss, må du oppfylle følgende kriterier:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Skulle søknaden din bli avvist, er du fortsatt velkommen til å søke igjen på et senere tidspunkt når din økonomiske situasjon har endret seg. Det er også mulig å søke sammen med en medlånetaker. Dette vil som regel øke sjansene for å få innvilget et lån.

Hva vil et privatlån koste meg?

søk privatlån hos flere banker

Alle lånesøknader blir behandlet individuelt og du får presentert renten i et uforpliktende tilbud straks alle bankene er ferdige med å behandle søknaden. Den endelige renten bestemmes av banken og baseres på din økonomiske historikk og betalingsevne.

Siden vi samarbeider med flere banker, kan vi gi deg et av de beste tilbudene på markedet - tilpasset dine behov og økonomiske forutsetninger.

Gi deg selv en trygg fremtid

For å være trygg dersom noe uforutsett skulle skje, kan det lønne seg å tegne gjeldsforsikring på lånet ditt. En forsikring gir deg en uvurderlig trygghet ved ufrivillig tap av arbeid, ulykke eller tap av liv. Vi formidler gjeldsforsikring fra våre samarbeidsbanker.

Gjeldsforsikringen dekker langtidssykemelding i mer enn 30 dager, ufrivillig arbeidsledighet eller permittering og tap av liv.

Når du mottar lånedokumentene, vil du også få beskrevet bankens vilkår for en slik ordning. Dette er et frivillig tilbud, og avtalen starter så snart lånet er utbetalt.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Vår virksomhet er regulert av Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre partnere, og vi må ha tydelige avtaler med alle bankene vi samarbeider med.

Når du sender inn en søknad til oss, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. På den måten sparer du både tid og penger.

Søk lån via Axo Finans - vi sammenligner flere banker for deg, noe som sikrer deg det beste lånet.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Avida logo
Få tilbud på lån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned