Lån til oppussing

Sammenlign lån til oppussing hos 16 banker - helt gratis

 • Valid
  Gratis og uforpliktende
 • Valid
  Motta det beste tilbudet
 • Valid
  Få svar med det samme
 • Valid
  Spar penger med refinansiering

Trustscore 4.7 | 4880 anmeldelser

Sammenlign lån til oppussing hos 16 banker - helt gratis

0

Du får svar med en gang

Tilbudene du mottar er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Lån til oppussing

Søk om lån til oppussing via Axo Finans. Vi sammenligner tilbud fra 16 banker og finner det beste lånet med lavest mulig rente. 

Mange foretrekker å ta opp et lån til oppussing slik at de har økonomisk fleksibilitet under hele prosjektet. Gjennom Axo Finans kan du søke om forbrukslån eller refinansiering fra 10.000 og opptil 600.000 kroner.

Vi sammenligner lån til oppussing for deg blant 16 banker.

Burde jeg låne penger til oppussing?

Noen ting bør du overlate til fagfolk, spesielt elektriske installasjoner, rørarbeid og membranløsninger. De fleste forsikringsselskap stiller krav til at slike løsninger skal ha godkjent dokumentasjon.

Før du setter i gang med oppussing, kan du ta følgende steg for å spare penger:

 • Finn ut hva du kan gjøre selv
 • Kjøp møbler og interiør brukt
 • Bruk anbud for å ansette fagfolk
 • Sett av en økonomisk buffer til uforutsette utgifter
Oppussing er et vanlig formål flere søker om forbrukslån til.
Oppussing er et vanlig formål flere søker om forbrukslån til.

Ikke lån mer enn du trenger

Det kan være fristende å maksimere lånet for å realisere drømmeboligen. Samtidig er det aldri en god idé å låne mer enn man trenger. Husk at lånet skal betales tilbake, og jo lengre nedbetalingstiden er jo dyrere blir det. Et lån er en økonomisk forpliktelse, så det er viktig å vite at du har kontroll på nedbetalingen ved siden av de vanlige utgiftene dine.

Bruk en lånekalkulator for å finne ut hvor mye lånet kommer til å koste.

Sammenlign banker for å finne et tilbud som passer deg best

Har du bestemt deg for at et lån uten sikkerhet kan være en god løsning, er du sikkert ute etter å finne et lån med lav rente. Her kommer Axo Finans inn i bildet. Vi arbeider for at våre kunder skal slippe å betale mer enn nødvendig, og hjelper deg med å sammenligne banker, raskt og enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å sende én søknad til oss.

Du sparer både tid og penger på å bruke Axo Finans. Vi er eksperter på å finne de billigste tilbudene. Når alle våre samarbeidspartnere har behandlet søknaden, får du svar på hvor mye du får innvilget i lån og hva lånet kommer til å koste. Med lånetilbudet får du også oppgitt endelig rente.

Søk om å låne opptil 600.000 kroner via Axo Finans i dag.

Sitter du på dyr og gammel gjeld?

Ved å refinansiere gjelden kan du samle alle lån i ett felles lån. Dette gir deg lavere rente, gunstigere vilkår og bedre oversikt.

Axo Finans tilbyr refinansiering opptil 800.000 kroner uten sikkerhet.

Ser du etter et forbrukslån?

Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi forbrukslån opptil 600.000 kroner.

Du behøver ikke stille med sikkerhet for å få innvilget lånet, og pengene kan brukes til det du ønsker.

Fordeler med å ta opp lån til oppussing

Mange foretrekker å låne penger til oppussing slik at de har økonomisk fleksibilitet under hele prosjektet. Under renovering dukker det ofte opp uforutsette ting som må legges til eller utbedres – uansett hvor mye du planlegger på forhånd. Med et lån til oppussing kan du sikre deg den fleksibiliteten du trenger til å gjennomføre prosjektet på best mulig vis.


Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet som du kan bruke i forbindelse med oppussingsprosjektet. Lån fra 10.000 og opptil 600.000 kroner. Vi sammenligner lån uten sikkerhet for deg blant 16 banker. 

Et fleksibelt lån

Et lån uten sikkerhet er et fleksibelt lån. Selve søknadsprosessen foregår elektronisk, noe som betyr at du får svar på søknaden i løpet av kort tid. Et lån uten sikkerhet gir deg også den økonomiske fleksibiliteten du trenger i forbindelse med oppussing.


Du kan betale ned større beløp på lånet eller innfri lånet i sin helhet før fristen. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med å gjøre dette. 

Rente på 9 %

Kristine, 48, Kristiansand, brukte mer enn planlagt på totalrenoveringen på badet, og søkte om et forbrukslån på 30.000 for det som gjensto av oppussing, istedenfor å vente på neste lønning.


Vi fikk en rente på 9 prosent, sier en fornøyd Kristine. 

Rente på 8%

Ann Kristin, 36, Hønefoss, søkte om 150.000 i forbrukslån i forbindelse med påbygning av huset. De skal ha større stue og ekstra soverom, i tillegg til å gjøre om et gammelt soverom til tv-stue.


Oppussing ble et rimeligere alternativ til det å kjøpe nytt hus. Vi fikk en rente på 8 prosent, sier en fornøyd Ann Kristin.


Det gikk fort fra de valgte å søke lån til de fikk pengene på konto. Hun har ikke tenkt på å refinansiere forbrukslånet enda, men håper å få nedbetalt fortere.

Når du søker lån gjennom en finansagent, og får innvilget et lån, får du utbetalt lånet direkte fra banken som tilbyr lån.
Når du søker lån gjennom en finansagent, og får innvilget et lån, får du utbetalt lånet direkte fra banken som tilbyr lån.

Sammenlign tilbud for å finne det som passer deg best 

Har du bestemt deg for at et lån uten sikkerhet kan være en god løsning, er du sikkert ute etter å finne et lån med lav rente. Her kommer Axo Finans inn i bildet. Vi arbeider for at våre kunder skal slippe å betale mer enn nødvendig, og hjelper deg med å sammenligne banker, raskt og enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å sende én søknad til oss.


Du sparer både tid og penger på å bruke Axo Finans. Vi er eksperter på å finne de billigste tilbudene. Når alle våre samarbeidspartnere har behandlet søknaden, får du svar på hvor mye du får innvilget i lån og hva det kommer til å koste. Med lånetilbudet får du også oppgitt endelig rente. 

Spørsmål og svar om lån til oppussing

 • Bør jeg søke om lån til oppussing før jeg selger bolig?

  Hvis det er lenge siden du kjøpte, bør du få en ny verdivurdering av boligen. Da kan du samtidig spørre om du bør pusse opp boligen før du selger. Noen ganger kan du tjene mer på dette enn hva oppussingen vil koste. Les mer om hva du bør pusse opp før salg, og hva du bør la være. Noen vil heller øke det eksisterende boliglånet enn å ta opp nytt lån. Dette er opp til deg, men et lån til oppussing kan være billigere enn å utvide boliglånet om du klarer å betale det ned raskt – for eksempel over noen få år. Velg lånet med minst renter og gebyrer. Et søk om lån via Axo Finans kan altså være bedre enn å øke boliglånet.

 • Kan jeg bruke kredittkort til oppussing?

  Noen har høy ramme på kredittkortet, og tenker kanskje at de ikke trenger privatlån. Her må du huske på at kredittkort er laget for at du skal få tilgang på penger raskt, men at du samtidig bør betale tilbake lånet raskt. Hvis du ikke gjør det, kan store kjøp på kreditt plutselig bli ekstra dyre. Dette er fordi kredittkort har høy effektiv rente. Ved å ta opp et forbrukslån istedenfor, kan du få lavere rente. Et forbrukslån på 50 000 kroner vil derfor være lettere og billigere å betale tilbake enn et kredittkort eller smålån med høyere rente. I motsetning til et lån med sikkerhet vil ikke banker kreve sikkerhet i bolig.

 • Hva er forbrukslån?

  Et forbrukslån er en lånetype hvor det ikke stilles krav til sikkerhet. Dette gjør et forbrukslån ulikt for eksempel et boliglån, hvor boligen står som sikkerhet på lånet og banken har mulighet til å ta pant i boligen ved mislighold av lånet.

 • Hva kan jeg få i lån?

  Gjennom Axo Finans kan du få opptil 600.000 kroner i forbrukslån. Du kan låne opptil fem ganger din årsinntekt.

 • Hvilken rente kan jeg få?

  Renten som tilbys er personlig og avgjøres av den enkelte bank. Vi kan derfor ikke si hvilken rente du får tilbudt før etter at du har sendt inn en søknad. Tilbudet du får er uforpliktende. For å få en oversikt over hvilket månedsbeløp du kan forvente deg, anbefaler vi at du benytter deg av vår lånekalkulator. Her kan du se estimater med lav, middels og høyere rente.

 • Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få på et lån til oppussing?

  Refinansiering.

 • Kan jeg endre nedbetalingstid underveis?

  Ja, du kan når som helst endre løpetiden på lånet, betale inn ekstra eller betale ut lånet i sin helhet - uten ekstra omkostninger.

 • Hvilken dokumentasjon må jeg sende inn?

  Dersom du søknaden blir innvilget, får du tilsendt oversikt over hvilken dokumentasjon du må sende inn sammen med lånetilbudet.

Motta et uforpliktende tilbud