Forbrukslån

Lån uten sikkerhet opptil 500.000. Lånet kan brukes til det du trenger. Søknaden behandles av 21 banker, og du mottar det beste tilbudet.

Lån uten sikkerhet opptil 500.000. Lånet kan brukes til det du trenger. Søknaden behandles av 21 banker, og du mottar det beste tilbudet.

Uansett hva du vil bruke lånet til, så lønner det seg å sammenligne. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne? Ønsket nedbetalingstid

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans AS må du godkjenne vår personvernerklæring. Hvis du ikke vil godkjenne denne, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte oss på 22867400, så hjelper vi deg

Søknaden vurderes av 21 banker

9826 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9826 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Forbrukslån
gjennom Axo Finans


Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet ved å sammenligne tilbud fra opptil 21 banker og långivere. På våre hjemmesider kan du søke om lån uten sikkerhet fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss en lånesøknad, så tar vi oss av resten.

Å sammenligne forbrukslån gjennom Axo Finans er helt uforpliktende og medfører ingen kostnader for deg som kunde.

Nedbetalingstiden velger du selv, fra ett til 15 år. Du kan når som helst gjøre ekstra innbetalinger eller innfri lånet i sin helhet. Det er ingen kostnader forbundet med dette. For nedbetalingstid over 5 år vil bankene normalt kreve at du refinansierer eksisterende gjeld.

Lån til det du selv ønsker

Hva er viktigst for deg? Noen ønsker seg mulighet til å realisere planer eller gjøre noe de lenge har drømt om - andre er mer opptatt av hus, hage, familie og livssituasjon. Axo Finans er her for deg som trenger hjelp til å finne det beste lånetilbudet blant flere banker.

Et forbrukslån gir gode muligheter til å realisere planer som er viktige for deg. Kanskje du drømmer om å reise på ferie? Eller har du behov for å finansiere drømmebryllupet? Da kan et forbrukslån være løsningen.

Hvem kan søke om forbrukslån?

Alle kan i utgangspunktet sende en søknad om forbrukslån. Du må imidlertid oppfylle følgende vilkår for å få innvilget lånet:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må være over 23 år
  • Du kan ikke ha aktive inkassosaker

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene, er du hjertelig velkommen tilbake når livssituasjonen din har endret seg. Eventuelt kan du søke sammen med en medlåntaker.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg


Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.