Lånemegler

Skal du ta opp et forbrukslån? Ved å bruke en lånemegler kan du få skreddersydde tilbud fra flere banker samtidig.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Når du benytter deg av en lånemegler trenger du kun å fylle ut én søknad, selv om du får tilbud fra flere banker. Dermed sparer du både tid og penger, og får et lån som er tilpasset deg og din økonomi.

Hva er en lånemegler?

En lånemegler formidler lånesøknader mellom søkere og långivere. Lånemeglere samarbeider med flere långivere slik at du som forbruker skal få det beste tilbudet på markedet, enten det gjelder boliglån, billån, forbrukslån, refinansieringslån eller smålån.

Ved å benytte deg av en lånemegler får du tilgang på såkalte anbudstjenester. For deg som forbruker innebærer det et uforpliktende og gratis lånetilbud. Lånemegleren kan ikke ta imot godtgjørelser fra andre enn sine samarbeidspartnere, som gir lånemegleren en provisjon av lånebeløpet dersom låntaker takker ja til tilbudet.

Fordelen med en lånemegler

I dag blir det stadig mer vanlig å søke lån gjennom lånemeglere. Hovedgrunnen til dette er at søknadsprosessen blir langt mer effektiv. Du trenger kun å fylle ut én søknad, jobben med å hente tilbud fra flere banker tar lånemegleren seg av. Lånemeglere har lang erfaring når det kommer til hvordan bankene vurderer lånesøknader, og kan derfor legge opp til gode søknader som gir deg gode lånemuligheter.

En lånemegler kan også komme med nyttig rådgivning dersom du skulle få betalingsproblemer eller behov for refinansiering.

Selve lånet er mellom deg og banken, og lånemegleren avslutter sin rolle i lånet når du aksepterer et tilbud. Frem til da vil lånemegleren likevel være gull verdt. Kanskje har du ikke tid, eller vet hvilke banker du skal sammenligne, men å ikke foreta en slik sammenligning før du inngår en låneavtale vil i de fleste tilfeller koste deg penger.

Hvem er Axo Finans?

lån penger til uforutsette hendelser

Axo finans er en lånemegler som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Vi samarbeider med flere av landets største banker, og kan gjennom våre bankpartnere tilby deg lån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant.

Alle våre bankpartnere har lang erfaring med forbrukslån, så du kan være sikker på å få et av markedets beste lånetilbud.

I dag samarbeider vi med 17 banker, flere av dem tungvektere innen forbrukslån og refinansiering. Axo Finans er representert både i Norge og Sverige.

Hvorfor velge Axo Finans?

Som lånemegler er Axo Finans regulert av Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke kan ta imot godtgjørelse fra andre enn våre partnere. For deg som kunde betyr det at alle våre tjenester er gratis.

Ved å sammenligne bankene for deg, og la dem konkurrere om ditt kundeforhold, skaper vi bedre konkurranse på markedet. Dermed får våre låntakere de mest gunstige lånetilbudene på markedet, i forhold til deres økonomiske utgangspunkt.

Les mer: Våre samarbeidspartnere

“Best i test”

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som “best i test” hos Trustpilot når man vil låne penger. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet. I kategorien “Penger” er Axo Finans stemt frem som den beste banken, blant hundrevis av brukere. Dette også foran kjente merkevarer som Skandiabanken og DNB.

Våre kunder trekker frem at de får rask behandling, god service og tett oppfølging når de ønsker å låne penger hos oss. Dette gjør at du trygt kan vurdere Axo Finans som en av de aller beste tilbyderne av forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om oss her.

Forbrukslån uten sikkerhet

Søk lån hos en lånemegler

Forbrukslån er et lån uten sikkerhet. I motsetning til et boliglån, trenger du ikke stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed kan ikke långiver bestemme hva lånet skal brukes til, og du står fritt til å bruke pengene på akkurat det du ønsker.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et boliglån. Denne renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad.

Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån hos oss har langt lavere renter enn dyre kredittkort, som i dag er den vanligste måten for forbrukere å låne penger på. Jo høyere sum du trenger å finansiere, desto mer lønnsomt er det å låne penger gjennom et forbrukslån.

Refinansiering av dyr gjeld

Mange av oss vil før eller siden ta på oss dyre smålån for å dekke blant annet uforutsette utgifter. Ofte er dette lån som man så for seg å tilbakebetale i løpet av kort tid, men ikke fikk til. Andre ganger har man rett og slett mistet oversikten over privatøkonomien og tydd til nødløsninger. I slike tilfeller vil det være lurt å samle smågjeld i et felles lån med lavere rente og bedre betingelser.

Axo Finans hjelper deg med å finne en løsning som er tilpasset din økonomiske situasjon.

Et forbrukslån har lavere rentekostnader enn for eksempel kredittkort, avbetaling og smålån. I tillegg til lavere kostnader vil refinansiering av gjeld også sørge for en mer oversiktlig økonomi. Du får kun ett lån å forholde deg til, i stedet for flere små lån hos ulike finansinstitusjoner.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

Å søke lån via Axo Finans er gratis og uforpliktende. Det stilles likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger hos oss med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hvor mye penger kan jeg låne gjennom Axo Finans?

søk lån hos en lånemegler

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby lån på fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å se hvilken lånesum som er mest gunstig for deg? Da anbefaler vi deg å ta en titt på vår lånekalkulator.

Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Vi tilbyr lån med 1 - 15 års nedbetalingstid. Dermed har du akkurat så fleksible rammer som du ønsker når du skal låne penger hos oss.

Les mer: Refinansiering av gjeld

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad til oss, får du tilbake et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å låne penger via vår tjeneste.

For en raskest mulig prosess, anbefaler vi alle våre kunder å ha lønnslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig når du søker. Velger du elektronisk signering med BankID vil dette også korte ned ventetiden fra du søker om å låne penger til du får svar.

Nettbaserte anbudstjenester

Lånemeglere er i dag nettbaserte og samarbeider som regel med rundt 5-15 banker. For ordens skyld fungerer ikke lånemeglere som en bank. Hensikten med en lånemegler er å formidle informasjon mellom søkere og långivere, slik at begge parter får en effektiv og gunstig låneprosess.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID går søknadsprosessen raskere.

Når du sender inn en lånesøknad gjennom en lånemegler må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til lånemeglerens samarbeidspartnere. Slik kan du sammenligne flere lånetilbud med kun én søknad og få det mest gunstige tilbudet for deg.

Er det trygt å låne penger på nettet?

søk lån med en lånemegler

I dag er internett blitt en vanlig kjøpeportal for de tingene man trenger i hverdagen, og informasjons- og betalingsløsninger som BankID, Vipps og betaling med debetkort gir deg en ekstra beskyttelse. Samtidig er det fortsatt mange som er skeptiske til deling av personlig informasjon over nettet, og det er ikke til å komme bort fra at det finnes useriøse aktører over alt.

Særlig når man skal inngå en såpass stor forpliktelse som det å ta opp et lån, bør man forsikre seg om at långiver er en trygg aktør. Les derfor nøye gjennom vilkår og betingelser og skaff nødvendig informasjon om lånegiver. En seriøs lånemegler har som regel klar og tydelig informasjon på hjemmesiden.

Søk lån via Axo Finans

Vi i Axo Finans tilbyr forbrukslån under trygge rammer. Vårt mål er å tilby kundene våre det beste lånetilbudet tilpasset deres økonomiske situasjon. Våre medarbeidere følger deg tett gjennom hele låneprosessen.

Søk lån via Axo Finans - vi sammenligner bankene for deg!

Vi sammenligner disse 17 bankene for deg

TrustScore 9.3|2373 brukervurderinger
søk forbrukslån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her