Lånemegler

Skal du ta opp et forbrukslån? Ved å bruke en finansagent kan du få skreddersydde tilbud fra flere banker samtidig.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Når du benytter deg av en lånemegler trenger du kun å skrive en søknad samtidig som du får tilbud fra flere banker. Dermed sparer du tid på unødvendig ressursbruk og kan velge blant de beste tilbudene på markedet.

Hva er en lånemegler

En lånemegler formidler lånesøknader mellom søkere og långivere. Lånemeglere samarbeider med flere banker slik at du som forbruker skal få det beste tilbudet på markedet, enten det gjelder boliglån, billån, forbrukslån, refinansieringslån eller smålån.

Ved å benytte deg av en lånemegler får du tilgang på såkalte anbudstjenester. For deg som forbruker innebærer det et uforpliktende og gratis lånetilbud. Lånemegleren kan ikke ta imot godtgjørelser fra andre enn sine samarbeidsbanker, som gir lånemegleren en provisjon av lånebeløpet dersom låntaker takker ja til tilbudet.

Fordelen med en lånemegler

I dag blir det mer og mer vanlig å søke lån gjennom lånemeglere. Hovedgrunnen til dette er at det gir en rask søkeprosess for deg som skal låne penger. Du trenger kun å skrive en søknad, jobben med å hente tilbud fra flere banker tar finansagenten seg av. Lånemeglere har lang erfaring med hvordan bankene vurderer lånesøknader og kan derfor legge opp til gode søknader som gir deg gode lånemuligheter.

I tillegg har kan en lånemegler komme med nyttig rådgivning dersom du skulle få betalingsproblemer eller behov for refinansiering. Selve lånet er mellom deg og banken, og lånemegleren avslutter sin rolle i lånet når du aksepterer et lån. Men frem til da vil finansagenten ha en betydelig fordel ved å sammenligne bankene for deg. Kanskje har du ikke tid eller vet hvilke banker du skal sammenligne, men å ikke foreta en slik sammenligning før du inngår en låneavtale vil i de fleste tilfeller koste deg penger på sikt.

Hvem er Axo Finans?

couple holding hands

Axo finans er en lånemegler som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Vi samarbeider med flere av landets største banker og kan gjennom våre bankpartnere tilby deg lån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Alle våre bankpartnere har lang erfaring med forbrukslån, så du kan være sikker på å få et av markedets beste lånetilbud.

I dag samarbeider vi med banker som Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank, Bluestep Finans, Monobank, Thorn, Optin Bank og Svea Finans. Flere av disse bankene havnet på topplisten over beste forbrukslån i en kåring gjort av Dinero i 2017. Axo Finans er representert både i Norge og Sverige.

Hvorfor velge Axo Finans?

Som lånemegler er Axo Finans regulert av Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke kan ta imot godtgjørelse fra andre enn våre partnere. For deg som kunde betyr det at alle våre tjenester er gratis. Ved å sammenligne bankene for deg, og la dem konkurrere om hvem du skal låne penger av, skaper vi bedre konkurranse på markedet. Dermed får våre låntakere de mest gunstige lånetilbudene på markedet, i forhold til deres økonomiske utgangspunkt.

“Best i test”

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som “best i test” hos Trustpilot når man vil låne penger. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet. I kategorien “Penger” er Axo Finans stemt frem som den beste banken, blant hundrevis av brukere. Dette også foran kjente merkevarer som Skandiabanken.

Våre kunder trekker frem at de får rask behandling, god service og god oppfølging når de ønsker å låne penger hos oss. Dette gjør at du trygt kan vurdere Axo Finans som en av de aller beste tilbyderne av forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om oss her.

Forbrukslån

Forbrukslån er et lån uten sikkerhet. I motsetning til et boliglån, trenger du ikke stille med verdier i form av eiendeler eller eiendom. Dermed kan ikke långiver bestemme hva lånet skal brukes til, og du står fritt til å bruke pengene på akkurat det du ønsker.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et boliglån. Denne renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad.

Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån hos oss har langt lavere renter enn dyre kredittkort, som i dag er den vanligste måten for forbrukere å låne penger på. Jo høyere sum du trenger å finansiere, desto mer lønnsomt er det å låne penger gjennom et forbrukslån.

Våre forbrukslån er såkalte blancolån. Les mer om blancolån her.

Refinansiering av dyr gjeld

Man with child walking on beach

Mange av oss vil før eller siden ta på oss dyre smålån for å dekke blant annet uforutsette utgifter. Ofte er dette lån som man så for seg å tilbakebetale i løpet av kort tid, mens andre ganger har man rett og slett mistet oversikten over privatøkonomien og tydd til nødløsninger. I slike tilfeller vil det være lurt å samle smågjeld til et felles lån med lavere renter og bedre betingelser. Et forbrukslån har lavere rentekostnader enn for eksempel redittkort, avbetaling og smålån.

I tillegg til lavere kostnader vil refinansiering av gjeld også sørge for en ryddigere og mer oversiktlig økonomi. Du har bare et lån å forholde deg til, i stedet for flere små lån hos ulike finansinstitusjoner. Axo Finans kan bidra med rådgivning og hjelpe deg til å finne en løsning som er tilpasset din økonomiske situasjon.

Her kan du lese mer om refinansiering av gjeld.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

Å låne penger uten sikkerhet er enkelt. Det stilles likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt.
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker.
  • Du må ha fylt 23 år.

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger hos oss med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Ønsker du å vite hvor mye du kan låne? Bruk vår lånekalkulator og sjekk hvor mye kostnadene blir i måneden.

Hvor mye penger kan jeg låne gjennom Axo Finans?

Som lånemegler kan vi tilby alt fra 10.000 til 500.000 gjennom våre samarbeidspartnere, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å se hvilken lånesum som er mest gunstig for deg? Da anbefaler vi deg å ta en titt på vår lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Vi tilbyr lån med 1 - 15 års nedbetalingstid. Dermed har akkurat så fleksible rammer som du ønsker når du skal låne penger hos oss.

Når får jeg svar på søknaden?

stacked coins next to old clock

Når man skal låne penger er det som regel av en årsak. Derfor er det også en viktig faktor for mange at selve søkeprosessen går raskt. Fyller du ut søknaden med all nødvendig informasjon, vil vi som regel svare på søknaden i løpet av et par timer. Så fremt du har sendt inn søknaden før klokken 16.00. Dersom lånet blir innvilget, vil du samtidig få svar på hvilken rente banken kan tilby deg.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss får du tilbake et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å låne penger hos oss og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Dersom din lånesøknad blir innvilget, tar det opptil 1-3 virkedager før pengene er inne på kontoen din. Det er altså en rask prosess å låne penger gjennom Axo Finans.

For en raskest mulig prosess, anbefaler vi alle våre kunder til å ha lønnslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig når du søker. Velger du elektronisk signering med BankID vil dette også korte ned ventetiden fra du søker om å låne penger til du får svar.

Nettbaserte anbudstjenester

Lånemeglere er i dag nettbaserte og samarbeider som regel med rundt 5-15 banker. For ordens skyld fungerer ikke finansagenter som en bank. Hensikten med en lånemegler er å formidle informasjon mellom søkere og långivere, slik at begge parter får en effektiv og gunstig låneprosess.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID kan vi svare våre lånsøkere raskt. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en finansagent må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til finansagentens samarbeidspartnere. Slik sammenlignes bankene for deg med kun en søknad og du som låntaker får det mest gunstige tilbudet på markedet.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig. Elektronisk signering gjennom BankID vil også korte ned ventetiden fra du søker til pengene til utbetalt. Normalt svarer vi på alle søknader innen to timer. Da får du oppgitt hvor mye du får innvilget i lån og hva lånet vil koste deg i måneden.

Er det trygt å låne penger på nettet?

I dag er internett blitt en vanlig kjøpeportal for de tingene man trenger i hverdagen, og informasjons- og betalingsløsninger som BankID, Vipps og betaling med debetkort gir deg en ekstra beskyttelse som forbruker på nett. Samtidig er det fortsatt mange som er skeptiske til deling av personlig informasjon over nettet og det er ikke til å komme bort fra at det finnes useriøse aktører over alt.

Særlig når man skal inngå en såpass stor forpliktelse som det å ta opp et lån faktisk er, bør man forsikre seg om at långiver er en trygg aktør. Les derfor nøye gjennom vilkår og betingelser og skaff nødvendig informasjon om lånegiver. En seriøs lånemegler har som regel klar og tydelig informasjon på hjemmesiden.

Vi i Axo Finans tilbyr forbrukslån under trygge rammer og er stemplet som en trygg lånemegler av Kredittesten.no. Vårt ønske er å tilby våre kunder det beste lånetilbudet tilpasset deres økonomiske situasjon. Våre finansagenter følger deg tett gjennom hele låneprossesen og du kan når som helst ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 22867400 dersom du skulle lure på noe.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Forbrukslån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her