Lån

Lån uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000. Lånet kan brukes til det du trenger. Søknaden vurderes av 21 banker, og du mottar det beste tilbudet.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Axo Finans sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånet tilpasset din økonomi og livssituasjon. Du kan søke om å låne opptil 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut én søknad - vi ordner resten!

Finn det beste lånet tilpasset din økonomi

For å finne frem til det beste lånetilbudet, er det en rekke punkter du bør ta en nærmere titt på. Først og fremst varierer renten på lån fra bank til bank, og den endelige renten blir først presentert etter at du har sendt inn en søknad.

Generelt har boliglån de laveste rentene på markedet. Lån uten sikkerhet har litt høyere rente, mens smålån og kredittkort er de dyreste lånene på markedet. Selv om renten er en god indikator, er ikke renten den eneste faktoren som avgjør hvor dyrt lånet blir.

Vi anbefaler derfor at du ser på samtlige av disse faktorene:

 • Renten
 • Gebyrene
 • Vilkår og betingelser
 • Nedbetalingstiden
 • Aktøren
 • Effektiv rente

Så, hva skal du se etter?

Hva veier tyngst - renter eller gebyrer?

Et lån med lav rente kan ha skyhøye etablerings- og termingebyr som drar totalbeløpet opp. Samtidig kan et lån med høy rente ha kostnadsfri etablering og lave termingebyrer.

For å finne lånet som gir den laveste totalkostnaden må du se på den effektive renten. Den effektive renten er den nominelle renten pluss alle ekstrautgifter knyttet til lånet. Her kan det være lurt å benytte seg av en lånekalkulator som tar høyde for alle kostnader knyttet til lånet. Vær sikker på at du tar utgangspunkt i den effektive renten når du vurderer om du skal ta opp et lån.

For å sammenligne renten du har i dag med renten du kan få gjennom oss, kan du logge deg inn i et av de nyopprettede gjeldsregistrene. Er renten på våre lån lavere lønner det seg å refinansiere.

Hvilken rente kan jeg få?

For å finne ut hvilken rente du kan få må du først søke lån hos oss. Straks vi har mottatt lånesøknaden vil vi sende den videre til alle bankene vi samarbeider med og de vil fortløpende sende oss tilbud eller avslag. Bankene er forskjellige og vurderer lånesøknader ulikt. Derfor er det viktig at alle bankene behandler søknaden ferdig før vi sender deg det beste tilbudet.

Straks alle bankene er ferdig med sin behandling mottar du det beste tilbudet. Alle tilbud er uforpliktende og du bestemmer om du vil benytte deg av det.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Benytt deg av en finansagent

søk lån hos axo finans

Det å finne frem til det billigste lånet i mylderet av lånetilbud og banker kan være en overveldende oppgave. For å gjøre prosessen både raskere og enklere er det lurt å søke lån gjennom en finansagent.

En finansagent formidler lånesøknader mellom søkere og långivere. Ved å sammenligne långiverne, kan finansagenten finne frem til det beste lånetilbudet tilpasset din økonomi og livssituasjon.

Andre fordeler ved å bruke en låneformidler:

 • Konkurransedyktige lånetilbud
 • Tilbud om lav rente
 • Rask søknadsprosess
 • Trygge rammer og gode vilkår

Axo Finans hjelper deg med en trygg låneprosess

Axo Finans er en finansagent – vi sammenligner lånetilbud blant 21 banker og långivere for deg. Det sparer deg for verdifull tid, samtidig som du er sikret et trygt og gunstig lån.

Renten på lån er individuell og varierer fra bank til bank og fra långiver til långiver.

Så snart alle bankene og långiverne har behandlet søknaden, sender vi deg det beste lånetilbudet. Tilbudet er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Dermed er det helt opp til deg om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet eller ikke.

Hva er lån uten sikkerhet?

Et lån uten sikkerhet er et lån hvor det ikke stilles krav til sikkerhet. Det innebærer at banken ikke krever pant i for eksempel bolig eller bil. Eksempler på lån uten sikkerhet er smålån, kreditter og forbrukslån.

Lånet du kan få gjennom Axo Finans er et annuitetslån uten sikkerhet. Det betyr at det er et fast beløp å betale hver måned.

Fordi det ikke stilles krav til sikkerhet, har lån uten sikkerhet en høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Ved et boliglån er det boligen som står som sikkerhet, og dermed har banken en garanti for at eventuelle tap blir dekket.

Et forbrukslån har likevel lavere rente enn smålån og kreditter. Søker du lån gjennom Axo Finans vil du kunne få tilbud om forbrukslån gjennom en av våre samarbeidsbanker.

Les mer: Lån uten sikkerhet

Et lån kan brukes til...

Glad familie som har fått lån

Det er mange grunner til at folk ønsker å ta opp et lån. Noen årsaker er bedre enn andre, men uansett hvilket behov du har er det viktig at du har råd til å betjene lånet. Husk at et lån er en midlertidig løsning som skal betales tilbake.

Vanlige ting å bruke et lån på er finansiering av oppussingsprosjekter og uforutsette utgifter, i tillegg til refinansiering av gammel og dyr gjeld. Søk lån til oppussing via Axo Finans.

Oppussing og renovering

Skal du selge boligen din i nærmeste fremtid kan en oppussing være med på å øke verdien. Slik kan du få igjen det resterende beløpet på lånet ved salg, og kanskje til og med litt til. Forhør deg med eksperter for å vurdere hvilke rom du bør pusse opp for økt verdi.

Refinansiering av gjeld og kreditter

Å ha mange smålån og kredittkort kan fort bli dyrt, og som oftest skyldes dette doble gebyrer og skyhøye renter. Den vanligste nominelle renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Ved å samle smålån og gjeld under et enkelt lån, vil du kunne få en bedre økonomisk oversikt samt bli kvitt doble og unødvendige kostnader.

I gjeldsregistrene får du oversikt over all usikret gjeld du sitter på. Denne oversikten er nyttig når du skal sammenligne renten du har på lånene i dag med renten du får gjennom oss. Det blir også enklere å fylle ut vår lånesøknad når du enkelt kan slå opp hvor mye kredittkortgjeld, forbrukslån og rammekreditter du har.

Uforutsette utgifter

Livet går ikke alltid som planlagt, og noen ganger kan det dukke opp uforutsette utgifter. Det kan være et kjøleskap som går i stykker, en bil som må på verksted eller andre uventede hendelser. Hos oss kan du søke om lån uansett hva behovet måtte være.

Andre årsaker

Et lån kan selvfølgelig også brukes til andre formål kunden anser som viktige. Eksempler kan være kjøp av båt, bil eller caravan eller en ferietur.

Les også: Hvordan spare penger?

Send inn en uforpliktende søknad i dag

lån med lav rente

Søk lån via Axo Finans - vi sammenligner bankene for deg. Når du sender inn en lånesøknad til oss, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Dette gjør vi for å sikre at du får det beste lånetilbudet.

Du behøver ikke å stille med sikkerhet eller egenkapital for å søke, men for å få innvilget lånet må du som et minimum oppfylle følgende kriterier:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger
 • Du må ha fylt 23

Forbrukslån stiller ikke krav til sikkerhet, men bankene tar allikevel en kredittsjekk av deg for å sikre at du er i stand til å betjene lånet. Har du spørsmål knyttet til søknadsprosessen kan du kontakte vår kundeservice. Etter at lånet ditt er utbetalt går kundeforholdet over til banken.

Søk lån via Axo Finans i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!

søk lån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit