Lån

Et lån kommer godt med når økonomien ikke strekker til. Søknaden blir behandlet av 16 banker, og du får det beste tilbudet.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedskostnad

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Bankene vil vanligvis ikke innvilge nedbetalingstid over 5 år, med mindre du refinansierer eksisterende gjeld.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Axo Finans sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånet tilpasset din økonomi og livssituasjon. Du kan søke om å låne opptil 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en søknad - vi ordner resten!

Et lån kan brukes til...

Det er mange grunner til at folk ønsker å ta opp et lån. Noen årsaker er selvsagt bedre enn andre, men uansett hvilket behov du har er det viktig at du har råd til å betjene lånet.

Husk at et lån er en midlertidig løsning som skal betales tilbake.

Vanlige ting å bruke et lån på er finansiering av oppussingsprosjekter og uforutsette utgifter, i tillegg til refinansiering av gammel og dyr gjeld.

Oppussing og renovering

Skal du selge i nærmeste fremtid kan en oppussing være med på å øke verdien på boligen. Slik kan du få igjen det resterende beløpet av lånet ved salg, og kanskje til og med litt til. Forhør deg med eksperter for å vurdere hvilke rom du bør pusse opp for økt verdi.

Refinansiering av gjeld og kreditter

Å ha mange smålån og kredittkort kan fort bli dyrt, og som oftest skyldes dette doble gebyrer og skyhøye renter. Ved å samle smålån og gjeld under et enkelt lån, vil du kunne få en bedre økonomisk oversikt samt bli kvitt doble og unødvendige kostnader.

Uforutsette utgifter

Livet går ikke alltid som planlagt, og noen ganger kan det dukke opp uforutsette utgifter. Det kan være et kjøleskap som går i stykker, en bil som må på verksted eller andre uforventede hendelser.

Et lån kan selvfølgelig også brukes til andre formål kunden anser som viktige. Søker du lån gjennom Axo Finans behøver du ikke oppgi noen grunn til hvorfor du behøver et lån.

Hva er lån uten sikkerhet?

søk lån hos axo finans

Et lån uten sikkerhet er et lån du får uten at banken setter pant i formuesgjenstander, som for eksempel hus, bil eller hytte. Slike lån er ofte omtalt som forbrukslån. Panten er bankens sikkerhet dersom lånet skulle bli misligholdt. Dette er grunnen til at forbrukslån ofte har en noe høyere rente enn tradisjonelle lån, som boliglån, der kunden stiller med sikkerhet - slik vil nemlig eventuelle tap bli dekket.

Et forbrukslån har likevel lavere rente enn smålån og kreditter.

Søker du lån hos Axo Finans vil du kunne få tilbud om forbrukslån gjennom en av våre samarbeidsbanker. Les videre for å lære mer om hvordan renten på lånet blir satt, og hva du bør se etter for å vurdere det beste lånetilbudet for deg.

Les mer: Lån uten sikkerhet

Finn det beste lånet tilpasset din økonomi

For å finne frem til et best mulig lånetilbudet, er det en rekke punkter du bør ta en nærmere titt på. Først og fremst varierer renten på lån fra bank til bank.

Den endelige renten blir bestemt ut i fra din personlige økonomi og betalingshistorikk.

Generelt har boliglån, de laveste rentene på markedet. Lån, eller blancolån, har litt høyere rente, mens smålån og kreditter er de dyreste lånene på markedet. Selv om renten er en god indikator, er ikke renten den eneste faktoren som avgjør hvor dyrt lånet blir.

Vi anbefaler derfor at du ser på samtlige av disse faktorene:

 • Renten
 • Gebyrene
 • Vilkår og betingelser
 • Nedbetalingstiden
 • Aktøren
 • Effektiv rente

Så, hva skal du se etter? Det er nemlig ikke alltid slik at den laveste renten gir det billigste lånet.

Hva veier tyngst - renter eller gebyrer?

Et lån med lav rente kan ha skyhøye etablerings- og termingebyr som drar totalbeløpet opp. Samtidig kan et lån med høy rente ha kostnadsfri etablering og lave termingebyrer.

For å finne lånet som gir den laveste totalkostnaden må du se på den effektive renten. Den effektive renten er den nominelle renten pluss alle ekstrautgifter knyttet til lånet. Her kan det være lurt å benytte seg av en lånekalkulator som tar høyde for alle kostnader knyttet til lånet. De fleste banker oppgir nemlig den nominelle renten på sine sider.

Les mer: Hvordan spare penger?

Hvilken rente kan jeg få?

søk lån hos flere banker samtidig

Renten som tilbys på lån gjennom oss er individuell. Når du sender inn en søknad, vil vi i Axo Finans foreta en kredittsjekk av deg. Denne gir svar på nyttig informasjon om din økonomi og betalingsevne, som inntekt, samlet gjeldsgrad og tidligere betalingsanmerkninger.

Hver bank foretar videre en kredittanalyse av disse opplysningene samt søknaden din. Denne analysen avgjør om og hva du eventuelt får i lån.

Når alle bankene har vurdert søknaden din, presenterer vi det beste lånetilbudet for deg.

Benytt deg av en låneformidler

Det å finne frem til det billigste lånet i mylderet av lånetilbud og banker kan være en overveldende oppgave. For å gjøre prosessen både raskere og enklere kan det være lurt å søke lån gjennom en låneformidler.

En låneformidler formidler lånesøknader mellom søkere og långivere. Ved å sammenligne bankene, kan låneformidleren finne frem til det beste lånetilbudet tilpasset din økonomi og livssituasjon. Videre har de lang erfaring med å formidle lånesøknader, noe som sikrer deg det beste lånet uavhengig om det er et forbrukslån, boliglån eller billån.

Andre fordeler ved å bruke en låneformidler:

 • Konkurransedyktige lånetilbud
 • Lav rente
 • Rask søknadsprosess
 • Trygge rammer og gode vilkår

Axo Finans hjelper deg med en trygg låneprosess

Axo Finans er en slik låneformidler - vi sammenligner lånetilbud blant en rekke banker og långivere for deg. Det sparer deg for verdifull tid, samtidig som du er sikret et trygt og gunstig lån med den laveste renten.

Renten på lån varierer hele tiden - fra dag til dag, og fra långiver til långiver.

Så snart alle bankene og långiverne har behandlet søknaden, sender vi deg det beste lånetilbudet. Tilbudet er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Dermed er det helt opp til deg om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Send inn en uforpliktende søknad i dag

lån med lav rente

Søk lån via Axo Finans - vi sammenligner lån for deg. Når du sender inn en lånesøknad til oss, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Dette gjør vi for å sikre deg en konkurransedyktig rente og det beste lånetilbudet.

Du behøver ikke å stille med sikkerhet eller egenkapital for å søke, men for å få innvilget lånet må du oppfylle følgende kriterier:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 25 år

Forbrukslån stiller ikke krav til sikkerhet, men vi tar allikevel en kredittsjekk av deg for å sikre at du er i stand til å betjene lånet. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker mer informasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

TrustScore 9.3|2276 brukervurderinger
søk lån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her