Lån fra 10.000 til 500.000

Lånet kan brukes til det du trenger. Søk hos 21 banker samtidig og motta det beste tilbudet.

Lånet kan brukes til det du trenger. Søk hos 21 banker samtidig og motta det beste tilbudet.

Enten du vil flytte dyr kredittgjeld eller lån for å få bedre betingelser, eller realisere nye prosjekter, så lønner det seg å sammenligne. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg få i lån?

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne? Ønsket nedbetalingstid

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans AS må du godkjenne vår personvernerklæring. Hvis du ikke vil godkjenne denne, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte oss på 22867400, så hjelper vi deg

Søknaden vurderes av 21 banker

10112 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10112 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Få det beste lånet gjennom Axo Finans


Axo Finans sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånet tilpasset din økonomi og livssituasjon. Du kan søke om å låne opptil 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut én søknad - vi ordner resten!

Finn det beste lånet tilpasset din økonomi

For å finne frem til det beste lånetilbudet, er det en rekke punkter du bør ta en nærmere titt på. Først og fremst varierer renten på lån fra bank til bank, og den endelige renten blir først presentert etter at du har sendt inn en søknad.

Generelt har boliglån de laveste rentene på markedet. Lån uten sikkerhet har litt høyere rente, mens smålån og kredittkort er de dyreste lånene på markedet. Selv om renten er en god indikator, er ikke renten den eneste faktoren som avgjør hvor dyrt lånet blir.

Vi anbefaler derfor at du ser på samtlige av disse faktorene:

  • Renten
  • Gebyrene
  • Vilkår og betingelser
  • Nedbetalingstiden
  • Aktøren
  • Effektiv rente

Vi hjelper deg med å velge lånetilbudet som er best for deg.

Hvilken rente kan jeg få?

For å finne ut hvilken rente du kan få må du første sende oss en lånesøknad. Straks vi har mottatt lånesøknaden vil vi sende den videre til alle bankene vi samarbeider med og de vil fortløpende sende oss tilbud eller avslag. De innvilger fra 7,90% nom. rente. Bankene er forskjellige og vurderer lånesøknader ulikt. Derfor er det viktig at alle bankene behandler søknaden ferdig før vi sender deg det beste tilbudet.

Straks alle bankene er ferdig med sin behandling mottar du det beste tilbudet. Alle tilbud er uforpliktende og du bestemmer om du vil benytte deg av det.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg


bbbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs""
ya lanet
svea

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.