Lån til oppussing

Søk om lån til oppussing via Axo Finans fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner tilbud fra 23 banker og finner det beste lånet for deg.

Søk om lån til oppussing via Axo Finans fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner tilbud fra 23 banker og finner det beste lånet for deg.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg få i lån?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Fordeler med å ta opp lån til oppussing


Oppussing kan bety mange uforutsette utgifter, og hvis du i tillegg skal skifte ut møbler kan det fort bli dyrt. Før du går i gang med oppussingen er det lurt å sette opp et budsjett hvor du prøver å inkludere så mange detaljer som mulig.

Mange foretrekker å ta opp et lån til oppussing slik at de har økonomisk fleksibilitet under hele prosjektet. Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner lån til oppussing for deg.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som kunde.

Et fleksibelt lån

Et lån uten sikkerhet er et fleksibelt lån. Selve søknadsprosessen foregår elektronisk, noe som betyr at du får svar på søknaden raskt. Et lån uten sikkerhet gir deg også den økonomiske fleksibiliteten du trenger i forbindelse med oppussing.

Du kan betale ned større terminer på lånet enn hva som er planlagt, eller innfri lånet i sin helhet, før fristen. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med å gjøre dette.

Burde jeg låne penger til oppussing?

Noen som analyserer hvorvidt de skal ta opp lån til oppussing

Noen ting bør du overlate til fagfolk, spesielt elektriske installasjoner, rørarbeid og membranløsninger. De fleste forsikringsselskap stiller krav til at slike løsninger skal ha godkjent dokumentasjon.

Før du setter i gang med oppussing, kan du ta følgende steg for å spare penger:

  • Finn ut hva du kan gjøre selv
  • Kjøp møbler og interiør brukt
  • Bruk anbud for å ansette fagfolk
  • Sett av en økonomisk buffer til uforutsette utgifter

Ikke lån mer enn du trenger

Noen som inngår avtale

Det kan være fristende å maksimere lånet for å realisere drømmeboligen. Samtidig er det aldri en god idé å låne mer enn man trenger. Husk at lånet skal betales tilbake, og jo lengre nedbetalingstiden er jo dyrere blir det. Et lån er en økonomisk forpliktelse, så det er viktig å vite at du har kontroll på nedbetalingen ved siden av de vanlige utgiftene dine.

Bruk en lånekalkulator for å finne ut hvor mye lånet kommer til å koste.

Sammenlign banker for å finne et tilbud som passer deg best

Har du bestemt deg for at et lån uten sikkerhet kan være en god løsning, er du sikkert ute etter å finne et lån med lav rente. Her kommer Axo Finans inn i bildet. Vi arbeider for at våre kunder skal slippe å betale mer enn nødvendig, og hjelper deg med å sammenligne banker, raskt og enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å sende én søknad til oss.

Du sparer både tid og penger på å bruke Axo Finans. Vi er eksperter på å finne de billigste tilbudene. Når alle våre samarbeidspartnere har behandlet søknaden, får du svar på hvor mye du får innvilget i lån og hva lånet kommer til å koste. Med lånetilbudet får du også oppgitt endelig rente.

Søk om å låne opptil 500.000 kroner via Axo Finans i dag.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea
aprila
Få tilbud på lån