Lån til oppussing

Søk om lån til oppussing via Axo Finans fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner tilbud fra flere banker, og finner det beste lånet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Fordeler med å ta opp lån til oppussing

Renovering og oppussing betyr mange uforutsette utgifter, og hvis det i tillegg blir nødvendig å skifte ut møbler kan det fort bli dyrt. Før du går i gang med å pusse opp er det lurt å sette opp et budsjett hvor du prøver å inkludere så mange detaljer som mulig. Ta høyde for økonomisk usikkerhet i hvert eneste ledd, og sett opp en tidsplan for arbeidet. Da står du godt rustet til å bære utgiftene som måtte komme, selv om du ikke vet nøyaktig hva oppussingen vil koste til slutt.

Mange foretrekker å ta opp et lån til oppussing slik at de har økonomisk fleksibilitet under prosjektets gang. Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner bankene som tilbyr lån til oppussing. Det er kostnadsfritt og uforpliktende å bruke våre sammenligningstjenester.

Et fleksibelt lån

Lån til oppussing

Et lån uten sikkerhet er en fleksibel lånetype. Selve søknadsprosessen foregår elektronisk, noe som betyr at det går raskt å motta svar fra långivere.

Et lån uten sikkerhet kan gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger i forbindelse med oppussing.

Du kan betale ned større terminer på lånet enn hva som er planlagt, eller innfri lånet i sin helhet, før fristen. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med å gjøre dette.

Burde jeg låne penger til oppussing?

I forbindelse med oppussing og renovering er det mange ting du kan gjøre selv, slik at du sparer penger på å leie håndverkere. De aller fleste klarer ting som å male og sette opp tapet, i tillegg til å legge fliser, gulvbord, panel og lister. Andre ting bør du overlate til fagfolk, spesielt elektriske installasjoner, rørarbeid og membranløsninger. De fleste forsikringsselskap stiller krav til at slike løsninger skal ha godkjent dokumentasjon.

Mange blir overrasket over hva det faktisk koster å pusse opp. Skal du for eksempel pusse opp badet, blir prislappen fort over 200.000 kroner.

Før du setter i gang med oppussing, kan du ta følgende steg for å spare penger:

  • Finn ut hva du kan gjøre selv
  • Kjøp møbler og interiør brukt
  • Bruk anbud for å ansette fagfolk
  • Sett av en økonomisk buffer til uforutsette utgifter

Ikke lån mer enn du trenger

Noen som inngår avtale

Det kan være fristende å maksimere lånet for å realisere drømmeboligen. Samtidig er det aldri en god idé å låne mer enn man trenger. Husk at lånet skal betales tilbake, og jo lengre nedbetalingstiden er jo dyrere blir det. Et lån er en stor økonomisk forpliktelse som du må leve med i flere år, og det er viktig å vite at du har kontroll på nedbetalingen ved siden av de vanlige utgiftene dine.

Bruk en lånekalkulator for å finne ut hvor mye lånet kommer til å koste.

Sammenlign banker for å finne et tilbud som passer deg best

Har du bestemt deg for at et lån uten sikkerhet kan være en god løsning, er du sikkert ute etter å finne et lån med lav rente. Her kommer Axo Finans inn i bildet. Vi arbeider for at våre kunder skal slippe å betale mer enn nødvendig, og hjelper deg så raskt som mulig med å sammenligne banker og långivere.

Axo Finans undersøker blant annet effektiv rente og gebyrer på lånet.

Du sparer både tid og penger på å bruke Axo Finans. Vi er eksperter på å finne de billigste tilbudene. Når alle våre samarbeidspartnere har behandlet søknaden, får du svar på hvor mye du får innvilget i lån og hva lånet kommer til å koste.

Søk om å låne opptil 500.000 kroner via Axo Finans.

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg

Billig forbrukslån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit