Lån til oppussing

Søk om lån til oppussing via Axo Finans fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner tilbud fra 21 banker og finner det beste lånet for deg.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Fordeler med å ta opp lån til oppussing

Oppussing kan bety mange uforutsette utgifter, og hvis du i tillegg skal skifte ut møbler kan det fort bli dyrt. Før du går i gang med oppussingen er det lurt å sette opp et budsjett hvor du prøver å inkludere så mange detaljer som mulig.

Mange foretrekker å ta opp et lån til oppussing slik at de har økonomisk fleksibilitet under hele prosjektet. Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner lån til oppussing for deg.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som kunde.

Et fleksibelt lån

Et lån uten sikkerhet er et fleksibelt lån. Selve søknadsprosessen foregår elektronisk, noe som betyr at du får svar på søknaden raskt. Et lån uten sikkerhet gir deg også den økonomiske fleksibiliteten du trenger i forbindelse med oppussing.

Du kan betale ned større terminer på lånet enn hva som er planlagt, eller innfri lånet i sin helhet, før fristen. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med å gjøre dette.

Burde jeg låne penger til oppussing?

Noen som analyserer hvorvidt de skal ta opp lån til oppussing

Noen ting bør du overlate til fagfolk, spesielt elektriske installasjoner, rørarbeid og membranløsninger. De fleste forsikringsselskap stiller krav til at slike løsninger skal ha godkjent dokumentasjon.

Før du setter i gang med oppussing, kan du ta følgende steg for å spare penger:

  • Finn ut hva du kan gjøre selv
  • Kjøp møbler og interiør brukt
  • Bruk anbud for å ansette fagfolk
  • Sett av en økonomisk buffer til uforutsette utgifter

Ikke lån mer enn du trenger

Noen som inngår avtale

Det kan være fristende å maksimere lånet for å realisere drømmeboligen. Samtidig er det aldri en god idé å låne mer enn man trenger. Husk at lånet skal betales tilbake, og jo lengre nedbetalingstiden er jo dyrere blir det. Et lån er en økonomisk forpliktelse, så det er viktig å vite at du har kontroll på nedbetalingen ved siden av de vanlige utgiftene dine.

Bruk en lånekalkulator for å finne ut hvor mye lånet kommer til å koste.

Sammenlign banker for å finne et tilbud som passer deg best

Har du bestemt deg for at et lån uten sikkerhet kan være en god løsning, er du sikkert ute etter å finne et lån med lav rente. Her kommer Axo Finans inn i bildet. Vi arbeider for at våre kunder skal slippe å betale mer enn nødvendig, og hjelper deg med å sammenligne banker, raskt og enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å sende én søknad til oss.

Du sparer både tid og penger på å bruke Axo Finans. Vi er eksperter på å finne de billigste tilbudene. Når alle våre samarbeidspartnere har behandlet søknaden, får du svar på hvor mye du får innvilget i lån og hva lånet kommer til å koste. Med lånetilbudet får du også oppgitt endelig rente.

Søk om å låne opptil 500.000 kroner via Axo Finans i dag.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

Billig forbrukslån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit