Kraft Bank


Kraft Bank er en nyetablert og digital bank med hovedfokus på å hjelpe folk med økonomiske utfordringer.

Banken startet virksomheten i 2018, og har siden den gang hatt en rekke fornøyde kunder som har fått hjelp med refinansiering.

Søk lån

Om Kraft Bank

Kraft Bank ble etablert i 2017 og startet sin virksomhet i 2018. Banken tilbyr refinansiering, hovedsakelig til kunder med en komplisert økonomi. Primært tilbyr banken lån mot pant i bolig eller andre formuesverdier.

Kraft Bank ønsker å hjelpe sine kunder ut av gjelden med lavere totalkostnader og en oversiktlig nedbetalingsplan.

Kraft Bank tilbyr også gode spareprodukter - de ønsker at kunden skal sitte igjen med en følelse av at deres økonomiske situasjon har bedret seg etter etablert kundeforhold.

Kraft Bank og Axo Finans

Kraft Bank er en digitalbank som kun tilbyr refinansiering og sparing, og benytter finansagenter som Axo Finans som sin hovedsalgskanal.

Ønsker du å refinansiere gjeld med et sikret lån, er Kraft Bank en av våre samarbeidspartnere som tilbyr dette. Vi sender lånesøknaden til banken, og du mottar lånetilbudet direkte fra banken.

Betalingsanmerkninger og inkassosaker er ikke et hinder for å søke lån gjennom Kraft Bank.

Hva er egentlig refinansiering?

Når du refinansierer, tar du opp et nytt lån som betaler ut hele eller deler av gjelden din. Slik får samlet gjelden under et lån. Refinansiering kan være en gyllen mulighet for deg som har mistet oversikten over gjelden din.

Med et refinansiering får du en bedre oversikt og lavere totalkostnader.

Det lønner seg som oftest å refinansiere, da mange små lån ofte utgjør store totalkostnader i gebyrer og renter.

Med ett lån kan du få fordeler som:

  • Lavere rente
  • Lavere totalkostnader
  • Bedre økonomisk oversikt

På denne måten kan du kvitte deg med unødvendige kostnader, samt få en tydelig nedbetalingsplan som hjelper deg å betale ned gjelden din.

Søke refinansiering gjennom Axo Finans

Du kan enkelt søke refinansiering gjennom tjenesten til Axo Finans. Kraft Bank tilbyr sikrede lån. Ønsker du å søke refinansiering gjennom Kraft Bank sender du kun én søknad til banken, og mottar lånetilbudet direkte fra banken.

Dersom Kraft Bank gir deg et lånetilbud som du takker ja til, vil banken ta seg av utbetalingen av gjelden. Du vil da kun sitte igjen med en nedbetalingsplan.

Våre samarbeidspartnere

Axo Finans samarbeider med noen av de beste bankene og långiverne i landet, som blant annet Kraft Bank. Dette gjør vi fordi vi har et ønske om å være en ledende finansagent, som samarbeider tett med de beste bankene og långiverne.

Målet med tjenesten vår er å hjelpe deg med å finne det beste lånetilbudet tilpasset ditt behov, enten du trenger refinansiering, sikret eller usikret lån som forbrukslån. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende for deg som kunde.

Hvorfor Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som samarbeider med over 16 banker og lånebydere. Dermed kan du være sikker på at du får et godt lånetilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt og uforpliktende å søke lån gjennom Axo Finans.          

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vårt dyktige kundesenter står alltid klare til å hjelpe deg.


Refinansier i dag - vi ser frem til å hjelpe deg!

Les mer om Kraft Bank her