Samle smålån
- Så mye kan du spare på å samle smålånene dine

Noen ganger må man ta opp forbrukslån eller bruke kredittkort for å få råd til det man ønsker seg. Ulempen med disse lånene er at de har høy rente, og derfor er dyre å betale ned på. 


Ved å samle smålån hos Axo Finans, får du én rente å forholde deg til, noe som gjør at du kan spare tusener i året. Med et samlet lån får du også bedre oversikt over gjelden din. 


Et eksempel på dette er om du har kredittkortgjeld på 150.000 kroner. De fleste kredittkort har en nominell rente på 22%. Långiverne vi samarbeider med kan gi deg en nominell rente på 4,9%. Dersom du samler kredittkortgjelden til ett lån, kan du spare 75.000 kr. totalt. 

Finn det beste lånetilbudet helt gratis

På våre sider kan du sende inn en søknad om refinansiering enkelt og raskt. Vi sammenligner tilbud fra x långivere, og tjenesten er helt gratis. 


Slik gjør du det: 


  • Fyll ut vårt søknadsskjema om refinansiering øverst på siden

  • Søknaden blir sendt til våre samarbeidspartnere

  • Du får svar på e-post eller mobil innen kort tid

  • Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager


Dersom du takker ja til et av tilbudene du får, vil en ansatt i banken du valgte behandle saken videre. Banken vil da betale ned de gamle lånene for deg, slik at du kun får ett lån og én faktura å forholde deg til. 


Søk om refinansiering i dag og se hva du kan spare!

Hva kreves for å søke om refinansiering?

I utgangspunktet kan alle søke om refinansiering, men det er tre vilkår som må være oppfylt for at du skal få innvilget lånet. 


  • Du må være over 23 år

  • Du må ikke ha noen aktive inkassosaker

  • Du må ha en registrert lignet inntekt. 

Så mye kan du søke

Hos oss kan du søke om refinansiering av smålån til en sum av 10.000-500.000 kroner uten sikkerhet. Det betyr banken ikke tar pant i noen av eiendelene dine. 


Hvor mye det koster å samle smålånene avhenger av hvor stort lånet er og hvilken rente du får på lånet. Renten er individuell, og det er bankene som bestemmer hvilken rente du får.

Derfor bør du bruke Axo Finans

Det er mange fordeler ved å bruke Axo Finans når du skal samle smålånene dine. Her er noen av dem: 


Sammenligne priser fra andre selskaper.

Dersom du velger å samle smålån ved hjelp av Axo Finans, sammenligner vi renter og vilkår fra flere banker og långivere slik at du får det lånet med den beste renten. Med en god rente, kan du spare tusener i året. Og du trenger ikke å gjøre jobben selv – ved å fylle ut vårt søknadsskjema om refinansiering, sammenligner vi tilbud fra våre samarbeidspartnere helt gratis og uforpliktende. På den måten kan du velge det lånet som er mest gunstig for deg.

Lån uten sikkerhet i egne eiendeler

Smålån er ofte lån av mindre beløp, men som alle har høy rente. Ved å samle smålån med høy rente gjennom Axo Finans, kan du samle disse lånene til ett lån med lavere rente. 

Dette er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet i egne eiendeler, slik man må hvis man skal ta opp et boliglån. 

Velg lånebeløp og nedbetalingstid selv

Med Axo Finans kan du refinansiere smålån fra 10.000-500.000 kroner. Du kan velge nedbetalingstid fra 1-15 år, noe som gjør at du får lengre tid på å nedbetale lånet enn med de andre fleste smålån og kredittkort. Obs: Nedbetalingstid o/5 år tilbys kun dersom du skal bruke lånet til refinansiering. 

Få lavere rente

Gjennom Axo Finans kan du få nominell rente fra 4,90%. Dette gir også en lavere effektiv rente. Siden du får en gunstig rente og lengre nedbetalingstid, blir månedskostnadene lavere. Dette gjør at det blir lettere for deg å nedbetale lånet. 

Mer kontroll over egen økonomi

Ved å samle smålån gjennom Axo Finans trenger du ikke å huske på flere forskjellige fakturaer og forfallsdatoer. Ved å samle smålånene dine kan du få én långiver og et månedlig beløp å forholde deg til. Dette gjør at du får mer oversikt over din egen økonomi.