Billigste lån

Hos Axo Finans sammenligner vi bankene for deg, slik at du kan få et av markedets billigste lån, tilpasset din økonomiske situasjon.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Økonomisk frihet med forbrukslån

Det er mange grunner til at vi fra tid til annen får behov for litt ekstra finansiering. Vi har alle opplevd, eller kommer til å oppleve på et eller annet tidspunkt, at økonomien ikke helt strekker til. Sånn er det bare - livet er uforutsigbart.

Med et forbrukslån kan du gi deg selv økonomisk frihet når du trenger det. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke trenger å stille med pant i eiendom eller eiendeler. Dermed kan du også selv bestemme fritt hva lånet skal brukes til.

Siden banken ikke stiller noen krav til deg, betyr det også at renten er høyere enn renten på tradisjonelle lån som boliglån og billån. Forbrukslån er likevel er gunstigere løsning enn alternativer som smålån og kortsiktige kreditter.

Hvordan finner du markedets billigste lån?

Når man ønsker å ta opp et forbrukslån, er det naturlig at man ønsker å finne frem til markedets billigste lån. Ettersom det er store renteforskjeller på ulike lån, i tillegg til at renten også svinger fra dag til dag, gjelder å gjøre litt undersøkelser før du bestemmer deg for et lånetilbud.

Det første du bør gjøre er å vurdere ditt eget behov. Hva skal lånet brukes til? Hvor mye trenger du? Har du råd til å betjene et slikt lån? Din egen låneevne avgjør hvor mye du faktisk kan, og bør, låne. Sett opp et realistisk budsjett og gi deg selv litt ekstra rom i budsjettet for rentesvingninger på markedet.

Å finne frem til det billigste lånet på markedet kan være en krevende oppgave å gjøre på egenhånd. Ved å benytte seg av en finansagent kan du spare deg for mye tid og ressurser. Axo Finans er en finansagent som samarbeider med flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Straks alle bankene har behandlet søknaden, vil vi presentere det beste tilbudet for deg. Ønsker du å låne penger? Les mer her.

Hvilken rente skal jeg se på?

Stacked coins next to old clock

Dersom du har pløyd deg gjennom lånemarkedet, har du sikkert kommet over begrepene nominell og effektiv rente. Nominell rente er den løpende renten i en bestemt periode, vanligvis ett år. Den effektive renten er nominell rente, i tillegg til alle gebyrer og utgifter knyttet til lånet. Det er altså den effektive renten du skal se på når du leter etter billigste lån tilgjengelig.

Renten på lån varierer hele tiden. Bankene følger i utgangspunktet det generelle rentenivået i Norge, men endelig rente vil likevel variere fra bank til bank på grunn av egne vilkår og risikovurderinger. Dersom du er på jakt etter markedets billigste lån, er det derfor viktig at sammenligner de ulike lånetilbudene opp mot hverandre.

Bruk en lånekalkulator for å finne ditt ideelle lån

En ting er å finne det beste lånetilbudet, men du må også være realistisk i forhold til egen økonomi og betalingsevne. I jakten på billigste lån der ute kan det være lurt å bruke en lånekalkulator. Dette er et nyttig verktøy, som gir deg oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Dermed kan du enkelt sjekke om et potensielt lån er realistisk i forhold til din økonomi og ditt lånebehov.

Med en lånekalkulator blir det også lettere å sammenligne de ulike lånetilbudene med hverandre. Vær imidlertid klar over at kalkulatoren kun viser et estimat. Endelig rente blir først satt etter at långiveren har foretatt en kredittvurdering av deg. En lånekalkulator vil likevel gi deg en god pekepinn på hva du kan forvente deg. Dermed kan du planlegge økonomien fremover på en realistisk måte.

Ta en titt på vår lånekalkulator her.

Sitter du på flere smålån og kreditter?

Med et av markedets billigste lån har du også et godt utgangspunkt for refinansiering av gammel og dyr gjeld som du eventuelt har opparbeidet deg. Et refinansieringslån er nemlig et forbrukslån som brukes til å innfri gammel gjeld, med et nytt og billigere lån. Forutsetningen for at en refinansiering skal være lønnsomt er naturlig nok at det nye lånet har en lavere rente enn det gamle.

En refinansiering gir deg:

 • Lavere rente
 • Bedre vilkår og betingelser
 • En oversiktlig nedbetalingsplan
 • Økt kontroll på privatøkonomien
 • Muligheten til å bli gjeldsfri raskere

Skulle du i tillegg ha flere smålån og kortsiktige kreditter som står og vokser, vil en refinansiering med et av markedets billigste lån være særlig lønnsomt. Ikke bare kan du redusere renten, og derfor også gjøre lånet billigere, du kan også kutte ut doble og unødvendige utgifter som termingebyrer, renter og avdrag. I stedet får du samlet alle lånene inn i et felles lån. Les mer om refinansiering av kredittkort her.

En refinansiering er også en gyllen mulighet til å få orden på privatøkonomien. Med kun én faktura å forholde seg til i måneden, blir det lettere å faktisk betale ned gjelden. Ettersom du reduserer de månedlige utgiftene betydelig, vil du også være i stand til å betale ned litt ekstra i måneden slik at du blir gjeldsfri raskere. Og det er jo den ultimate måten man får orden på økonomien.

Hvem kan søke lån hos Axo Finans?

couple holding hands

For å få innvilget et lån gjennom Axo Finans, stiller vi visse krav til deg som søker. Disse er ikke bare en garanti for banken, mens sikrer også at du som kunde faktisk er i stand til å betjene lånet. Hvilke krav en bank stiller til deg som søker, sier derfor noe om hvor seriøs en aktør er.

Våre minstekrav er:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ha fylt 25 år
 • Du har ingen aktive inkassosaker

Tilfredsstiller du ikke disse kravene vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle livssituasjonen imidlertid endre seg, er du hjertelig velkommen til å søke igjen ved et senere tidspunkt. Husk at disse kravene ikke bare er en sikkerhet for banken, men også for deg som låntaker. Kravene er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis og skal sikre at du som søker faktisk har mulighet til å betjene lånet, uten at det går på bekostning av andre utgifter som er nødvendig for normalt livsopphold.

Hvorfor søke forbrukslån gjennom Axo Finans?

Når du velger Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn en søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet fra flere av de største norske og internasjonale bankene.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt. Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Tjenesten vi tilbyr er også helt gratis for deg som forbruker. Som finansagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom oss vil altså spare deg for både tid og ressurser, slik at du kan få det billigste lån tilgjengelig med de beste vilkårene.

Vi finner billigste lån blant våre samarbeidsbanker

Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans, vil vi sende denne til samtlige av våre samarbeidsbanker. Vi samarbeider med flere av Nordens største og mest annerkjent banker, som alle har lang erfaring med forbrukslån. Det gjør at vi kan sammenligne lån som har markedets beste renter.

Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Dersom du er usikker på hvor mye du kan og bør låne, anbefaler vi deg å ta en titt på lånekalkulatoren vår. Når du har funnet et beløp du kan leve med på toppen av dagens utgifter, kan du enkelt klikke deg videre til lånesøknaden vår på nett.

Vi jobber med følgende banker:

 • Bank Norwegian
 • Santander
 • Nordax Bank
 • Easybank
 • Komplett Bank
 • Gjensidige
 • re:member
 • BN Bank
 • yA Lånet - en del av Resurs Bank
 • Resurs Bank
 • Express Bank
 • Bluestep Bank
 • Monobank
 • Thorn
 • Optin Bank
 • Svea Finansk

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke om lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre samarbeidsbanker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. På den måten kan du være sikker på at du mottar det beste tilbudet på markedet - tilpasset din økonomiske situasjon.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting. Dersom du velger elektronisk signering vil det også ta kortere tid fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer. Du vil da få beskjed om lånesøknaden er innvilget eller ikke samt hvor mye du eventuelt fikk i lån og rentesatsen.

Dersom du synes det tar for lang tid, kan du når som helst kontakte vårt kundesenter på telefon 22867400. De står alltid klare til å hjelpe deg.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Lån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her