Billigste lån

Hos Axo Finans sammenligner vi bankene for deg, slik at du kan få et av markedets billigste lån, tilpasset din økonomiske situasjon.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Økonomisk frihet med forbrukslån

Det er mange grunner til at vi fra tid til annen får behov for litt ekstra finansiering. Vi har alle opplevd at økonomien ikke helt strekker til. Sånn er det bare - livet er uforutsigbart.

Med et forbrukslån kan du gi deg selv økonomisk frihet når du trenger det. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke trenger å stille med pant i eiendom eller eiendeler. Dermed kan du selv bestemme hva lånet skal brukes til.

Siden banken ikke stiller noen krav til deg, betyr det at renten er høyere en renten på tradisjonelle lån som boliglån og billån. Forbrukslån er likevel en gunstigere løsning enn alternativer som dyre smålån og kortsiktige kreditter.

Hvordan finner du markedets billigste lån?

billigste lån

Når man ønsker å ta opp et forbrukslån, er det naturlig at man ønsker å finne frem til markedets billigste lån. Ettersom det er store renteforskjeller på ulike lån, i tillegg til at renten også svinger fra dag til dag, gjelder å gjøre litt undersøkelser før du bestemmer deg for et lånetilbud.

Det første du bør gjøre er å vurdere ditt eget behov. Hva skal lånet brukes til? Hvor mye trenger du? Har du råd til å betjene lånet? Din egen låneevne avgjør hvor mye du faktisk kan, og bør, låne. Sett opp et realistisk budsjett og gi deg selv litt ekstra rom i budsjettet for rentesvingninger på markedet.

Bruk en låneformidler

Å finne frem til det billigste lånet på markedet kan være en krevende oppgave. Ved å benytte deg av en finansagent kan du spare deg for mye tid og ressurser.

Axo Finans er en finansagent som samarbeider med flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har behandlet søknaden, presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Hvilken rente skal jeg se på?

Dersom du har pløyd deg gjennom lånemarkedet, har du sikkert kommet over begrepene nominell og effektiv rente. Nominell rente er den løpende renten i en bestemt periode, vanligvis ett år. Den effektive renten er nominell rente, i tillegg til alle gebyrer og utgifter knyttet til lånet.

Det er altså den effektive renten du skal se på når du leter etter billigste lån tilgjengelig.

Renten på lån varierer hele tiden. Bankene følger i utgangspunktet det generelle rentenivået i Norge, men endelig rente vil likevel variere fra bank til bank på grunn av egne vilkår og risikovurderinger. Dersom du er på jakt etter markedets billigste lån, er det derfor viktig at du sammenligner de ulike lånetilbudene opp mot hverandre.

Bruk en lånekalkulator for å finne ditt ideelle lån

søk lån via axo finans

En ting er å finne det beste lånetilbudet, men du må også være realistisk i forhold til egen økonomi og betalingsevne. I jakten på det billigste lån der ute kan det være lurt å bruke en lånekalkulator. Dette er et nyttig verktøy som gir deg oversikt over alle kostnader knyttet til lånet.

Med en lånekalkulator kan du enkelt sjekke om et potensielt lån er realistisk i forhold til din økonomi og ditt lånebehov.

Ved hjelp av en lånekalkulator blir det også lettere å vurdere de ulike lånetilbudene mot hverandre. Vær imidlertid klar over at kalkulatoren kun viser et estimat. Endelig rente blir først satt etter at långiveren har foretatt en kredittvurdering av deg. En lånekalkulator vil likevel gi deg en god pekepinn på hva du kan forvente deg. Dermed kan du planlegge økonomien fremover på en realistisk måte.Å søke forbrukslån gjennom Axo Finans sparer deg for både tid og ressurser.

Ta en titt på vår lånekalkulator her.

Sitter du på flere smålån og kreditter?

Med et av markedets billigste lån har du et godt utgangspunkt for refinansiering av gammel og dyr gjeld som du eventuelt har opparbeidet deg. Et refinansieringslån er nemlig et forbrukslån som brukes til å innfri gammel gjeld. Forutsetningen for at en refinansiering er lønnsomt er naturlig nok at det nye lånet har en lavere rente enn det gamle.

En refinansiering gir deg:

 • Lavere rente
 • Bedre vilkår og betingelser
 • En oversiktlig nedbetalingsplan
 • Økt kontroll på privatøkonomien
 • Muligheten til å bli gjeldsfri raskere

Skulle du i tillegg ha flere smålån og kortsiktige kreditter som står og vokser, vil en refinansiering med et av markedets billigste lån være særlig lønnsomt. Ikke bare kan du redusere renten, og dermed gjøre lånet billigere - du kan også kutte ut doble og unødvendige utgifter som termingebyrer, renter og avdrag.

Med et refinansieringslån får du samlet all gjeld i et felles lån.

En refinansiering er også en gyllen mulighet til å få orden på privatøkonomien. Med kun én faktura å forholde seg til i måneden, blir det lettere å faktisk betale ned gjelden. Ettersom du reduserer de månedlige utgiftene betydelig, vil du også være i stand til å betale ned litt ekstra i måneden slik at du blir gjeldsfri raskere. Og det er jo den ultimate måten man får orden på økonomien på.

Hvem kan søke lån hos Axo Finans?

For å få innvilget et lån gjennom Axo Finans, stiller vi visse krav til deg som søker. Disse er ikke bare en garanti for banken, mens sikrer også at du som kunde faktisk er i stand til å betjene lånet. Hvilke krav en bank stiller til deg som søker, sier derfor noe om hvor seriøs en aktør er.

Våre minstekrav er:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Tilfredsstiller du ikke disse kravene vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle livssituasjonen imidlertid endre seg, er du hjertelig velkommen til å søke igjen ved et senere tidspunkt. Husk at disse kravene ikke bare er en sikkerhet for banken, men også for deg som låntaker.

Kravene er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis og skal sikre at du som søker faktisk har mulighet til å betjene lånet, uten at det går på bekostning av andre utgifter som er nødvendig for normalt livsopphold.

Hvorfor søke forbrukslån gjennom Axo Finans?

billigste lån

Når du velger Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn én søknad. Det sparer deg for verdifull tid. Samtidig får du det beste lånetilbudet fra flere av de største norske og internasjonale bankene.

Å søke forbrukslån gjennom Axo Finans sparer deg for både tid og ressurser.

Du får personlig kundeservice fra søknaden er sendt inn til pengene er utbetalt. Lånetilbudet du mottar er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Tjenesten vi tilbyr er også helt gratis for deg som forbruker. Som finansagent får vi i stedet en kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

Vi finner billigste lån blant våre samarbeidsbanker

Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans, sender vi denne videre til våre samarbeidsbanker. Vi samarbeider med flere av Nordens største og mest annerkjent banker, som alle har lang erfaring med forbrukslån. Det gjør at vi kan sammenligne lån som har markedets beste renter.

Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Dersom du er usikker på hvor mye du kan og bør låne, anbefaler vi deg å ta en titt på lånekalkulatoren vår. Når du har funnet et beløp du kan leve med på toppen av dagens utgifter, kan du klikke deg videre til lånesøknaden vår på nett.

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke om lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre samarbeidsbanker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Ved å søke lån via Axo Finans kan du være sikker på at du mottar det beste tilbudet - tilpasset din økonomiske situasjon.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting. Dersom du velger elektronisk signering vil det også ta kortere tid fra du søker til pengene faktisk er inne på konto.

Vi sammenligner disse 17 bankene for deg

TrustScore 9.3|2373 brukervurderinger
Lån med lav rente
Søk lån på inntil 500.000 Søk her