Billigste lån

Hos Axo Finans sammenligner vi 23 banker for deg, slik at du kan få et av markedets billigste lån, tilpasset din økonomiske situasjon.

Hos Axo Finans sammenligner vi 23 banker for deg, slik at du kan få et av markedets billigste lån, tilpasset din økonomiske situasjon.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg få i lån?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Få et tilbud på lån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Slik finner du markedets billigste lån


billigste lån

Når man skal ta opp et forbrukslån, er det naturlig at man ønsker å finne frem til markedets billigste lån. Ettersom det er store renteforskjeller fra bank til bank, gjelder det å sjekke priser flere steder før du bestemmer deg.

Når du søker gjennom Axo Finans vurderes søknaden av 23 banker får at du skal få billigste lån.

Det første du bør gjøre er å vurdere ditt eget behov. Hva skal pengene brukes til? Hvor mye trenger du? Har du råd til å betjene lånet? Din egen låneevne avgjør hvor mye du faktisk kan, og bør, låne.

Bruk en finansagent

Å finne frem til det billigste lånet på markedet kan være en krevende oppgave. Ved å benytte deg av en finansagent kan du spare både tid og penger.

Axo Finans er en finansagent som samarbeider med 23 banker. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker samtidig. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har behandlet søknaden, presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Hvilken rente skal jeg se på?

Nominell rente er den renten som gjerne blir markedsført av bankene og viser kun rente per år minus gebyrer. Den effektive renten er nominell rente pluss gebyrer, oftest etableringsgebyr og termingebyr.

Effektiv rente er altså det du betaler og det er denne du skal se på når du sammenligner ulike tilbud for å finne det billigste lånet.

Renten på lån varierer hele tiden. Bankene følger i utgangspunktet det generelle rentenivået i Norge, men endelig rente vil likevel variere fra bank til bank på grunn av deres egne vilkår og risikovurderinger. Dersom du er på jakt etter markedets billigste lån, er det viktig at du sammenligner de ulike lånetilbudene. Denne jobben gjør Axo Finans for deg.

Økonomisk frihet med forbrukslån

Det er mange grunner til at vi fra tid til annen får behov for ekstra finansiering. Vi har alle opplevd at økonomien ikke helt strekker til. Sånn er det bare - livet er uforutsigbart.

Med et forbrukslån kan du gi deg selv økonomisk frihet når du trenger det. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke trenger å stille med pant i eiendom eller eiendeler. Dermed bestemmer du selv hva pengene skal brukes til.

Siden du ikke trenger å stille med sikkerhet til banken, betyr det at renten er høyere en renten på sikrede lån som boliglån og billån. Forbrukslån er likevel en gunstigere løsning enn dyre smålån og kortsiktige kreditter.

Gjennom Axo Finans kan du få et lån fra 10.000 til 500.000 kroner. Lånene har en nedbetalingstid på 1-15 år.

Hvorfor søke forbrukslån gjennom Axo Finans?

søk lån via axo finans

Når du velger Axo Finans som din finansagent, får du flere fordeler. Siden vi tar på oss jobben med å sammenligne tilbudene fra bankene, trenger du kun å sende inn én søknad. Det sparer deg for verdifull tid.

Andre fordeler:

 • Du får søknaden behandlet av 23 banker
 • Enklere vei til det billigste lånet
 • Du får personlig kundeservice
 • Lånetilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager
 • Tjenesten er gratis

Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med, noe som betyr at tjenesten er gratis for deg som kunde.

Vi finner billigste lån blant våre samarbeidsbanker

Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans, sender vi denne videre til våre samarbeidsbanker. Vi samarbeider med flere av Nordens største og mest anerkjente banker, som alle har lang erfaring med forbrukslån. Det gjør at vi kan sammenligne lån med markedets beste renter.

Dersom du er usikker på hvor mye du kan og bør låne, anbefaler vi deg å ta en titt på lånekalkulatoren vår. Når du har funnet et beløp du ønsker deg, kan du klikke deg videre til lånesøknaden vår på nett.

Axo Finans er representert både Norge, Sverige og Finland.

Bruk en lånekalkulator for å se hva lånet vil koste

søk lån via axo finans

En ting er å finne det beste lånetilbudet, men du må også være realistisk i forhold til egen økonomi og betalingsevne. I jakten på billigste lån kan det være lurt å bruke en lånekalkulator. Dette er et nyttig verktøy som gir deg oversikt over alle kostnader knyttet til lånet.

Med en lånekalkulator kan du enkelt sjekke hva månedlig nedbetaling på lånet kan bli. Vær imidlertid klar over at kalkulatoren kun viser noen eksempler basert på lav, middels og høy rente. Den endelige renten blir først presentert sammen med lånetilbudet. En lånekalkulator vil likevel gi deg en god pekepinn på hva du kan forvente deg, slik at du kan planlegge økonomien fremover på en realistisk måte.

Ta en titt på vår lånekalkulator her.

Sitter du på flere smålån og kreditter?

Med et av markedets billigste lån har du et godt utgangspunkt for refinansiering av gammel og dyr gjeld. Et refinansieringslån er et lån som brukes til å innfri gammel gjeld. For at en refinansiering skal være lønnsom må det nye lånet ha en lavere rente enn det du har i dag.

En refinansiering gir deg:

 • Lavere rente
 • Bedre vilkår og betingelser
 • En oversiktlig nedbetalingsplan
 • Økt kontroll på privatøkonomien
 • Muligheten til å bli gjeldsfri raskere

Skulle du i tillegg ha flere smålån og kortsiktige kreditter, vil en refinansiering med et av markedets billigste lån være særlig lønnsomt. Ikke bare kan du redusere renten, og dermed gjøre lånet billigere - du kan også kutte ut doble og unødvendige utgifter som termingebyrer, renter og avdrag.

Med et refinansieringslån får du samlet all gjeld i et felles lån.

En refinansiering er også en gyllen mulighet til å få orden på privatøkonomien. Med kun én faktura å forholde seg til i måneden, blir det lettere å betale ned gjelden. Ettersom du reduserer de månedlige utgiftene betydelig, vil du også være i stand til å betale ned litt ekstra i måneden slik at du blir gjeldsfri raskere.

Sjekk gjelden i gjeldsregistrene

Ønsker du å sjekke hvilken rente du har på gjelden i dag? Logg deg inn i et av gjeldsregistrene. Her får du en oversikt over renten på all usikret gjeld du har og hvor mye du har igjen å betale tilbake. Slik blir det også enklere å sammenligne renten du har i dag med renten du kan få gjennom Axo Finans.

Logg inn i Gjeldsregisteret

Hvem kan søke lån hos Axo Finans?

For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans stiller bankene noen grunnkrav til deg som søker. Hvis du ikke oppfyller disse grunnkravene anbefaler vi at du søker lånet sammen med en medsøker/medlåntaker.

Bankenes grunnkrav er:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Tilfredsstiller du ikke disse kravene vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle livssituasjonen imidlertid endre seg, er du hjertelig velkommen til å søke igjen på et senere tidspunkt.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke om lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos så mange av våre samarbeidsbanker som mulig. Slik får du billigste lån.

Gjennom Axo Finans kan du være sikker på at du mottar det beste lånetilbudet blant de 23 bankene vi samarbeider med.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du signerer med BankID og har siste lønnsslipp og selvangivelse lett tilgjengelig for opplasting.

Søk et av markedets billigste lån gjennom Axo Finans i dag!

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea
aprila
Få tilbud på lån