Lån på dagen

Søk lån på dagen gjennom Axo Finans. Vi søker for deg hos flere banker og straks alle vurdert søknaden din vil vi sende deg det beste lånetilbudet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
!
Mente du ? Ja Nei
Neste

Lån på dagen betyr at du får svar på din lånesøknad samme dag som du søker. Sammen med lånetilbudet vil du få tilsendt en lenk hvor du kan signere lånet og legitimere deg elektronisk med BankID. I tillegg kan banken spørre om dokumentasjon som lønnsslipp og selvangivelse. Hvis du har dette lett tilgjengelig kan lånet utbetales samme dag. For raskest mulig behandling av din lånesøknad anbefaler vi at du bruker vår elektroniske søknadsskjema. Alle søknader vurderes hos flere banker, dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Vi tilpasser oss hver enkelt kunde og yter personlig service fra start til mål.

Forbrukslån – “Best i test”

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som “best i test” hos Trustpilot når man trenger et forbrukslån med lav rente. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet. I kategorien “Penger” er Axo Finans stemt frem som den beste banken, blant hundrevis av brukere. Dette også foran kjente merkevarer som Skandiabanken.

Våre kunder trekker frem at de får rask behandling, god service og god oppfølging når de ønsker å låne penger hos oss. Dette gjør at du trygt kan vurdere Axo Finans som en av de aller beste tilbyderne av forbrukslån.

Vurderer du lån på dagen? Les hva våre kunder sier om oss her.

Hva er fordelen med et lån på dagen?

Å spare penger kan i mange tilfeller føles som et evighetsprosjekt. Enten målet er en etterlengtet ferietur eller et oppussingsprosjekt, tar det tid å spare penger og noen ganger kan drømmen virke nærmest umulig. For mange blir et lån på dagen redningen.

Fordelen med et forbrukslån er først og fremst friheten til å kunne bruke pengene på akkurat det du ønsker. Renten på et forbrukslån er langt lavere enn dyre kredittkortrenter, noe som gjør forbrukslån til et godt alternativ dersom du trenger penger til finansiering av et oppussingsprosjekt. Det stilles ingen krav til sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. her er det inntekt og tidligere betalingshistorikk som avgjør om du får lån. Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån er dyrere enn tradisjonelle boliglån med sikkerhet.

Søknadsprosessen går raskt og du trenger ikke vente lenge før pengene er inne på konto. Husk likevel at et forbrukslån har dyrere rente enn tradisjonelle boliglån. Gjennom Axo Finans får du også tilbud fra de beste bankene på markedet, noe som gir gunstige renter og et lånetilbud tilpasset din økonomiske situasjon. Her kan du lese mer om våre forbrukslån.

Kan alle søke lån på dagen?

Hos Axo Finans kan du enkelt søke forbrukslån på nett. For å få innvilget lånet stilles det likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån på dagen. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger hos oss med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hva koster et lån på dagen?

Når man skal ta opp et lån på dagen, ønsker man stort sett lavest mulig rentekostnader. I dag har det dukket opp mange ulike aktører som tilbyr forbrukslån på nett, noe som gjør det enda enklere å få konkurransedyktige lån. Renten på et forbrukslån er individuell, fra 6,39% til 21,9% nominell rente. Alle lånesøknader blir behandlet individuelt og renten bestemmes ut fra din betalingsevne og økonomi.

Når du sender inn en lånesøknad hos oss i Axo Finans vil vi foreta en kredittvurdering av deg. Så raskt bankene har behandlet søknaden vil du motta et uforpliktende tilbud fra oss. Her får du også oppgitt rentesats og månedlige kostnader.

Hvor mye kan jeg låne gjennom Axo Finans?

Axo Finans samarbeider med 13 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne på dagen? Bruk vår lånekalkulator og finn det beste forbrukslånet for deg. I lånekalkulatoren oppgir du ønsket lånebeløp samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker.

Vi tilbyr lån på dagen med 1-15 års nedbetalingstid. Skulle det bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet. Sammenlign våre priser med priser fra andre finansinstitusjoner på Finansportalen.no.

Når blir pengene utbetalt?

Når du sender inn en lånesøknad hos oss får du tilbake et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å søke lån på dagen hos oss og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Dersom din lånesøknad blir innvilget, tar det normalt 1-3 virkedager før pengene er inne på kontoen din. For å få pengene inn på konto etter en virkedag må du sende inn søknaden før klokken 16.00.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt forhold til Axo Finans og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Hva brukes et lån på dagen til?

Det er mange grunner til at folk søker lån på dagen hos oss. Vanlige tilfeller er oppussing, refinansiering av gammel gjeld og dyre smålån samt finansiering av uforutsette utgifter. I disse tilfellene vil et lån på dagen hos Axo Finans gi langt lavere rente enn dyre kredittkort og smålån.

Hvem har vel ikke opplevd å få en ubehagelig overraskelse når vaskemaskinen eller kjøleskapet plutselig ryker. Dette er utstyr man er avhengig av i hverdagen, men som også fort koster mer enn hva man har tilgjengelig i banken. I slike tilfeller er et lån på dagen redningen for mange. Andre har kanskje mistet oversikten over økonomien eller tatt på seg flere dyre smålån. Ved å bake disse dyre lånene inn i et billigere forbrukslån gir bedre rentesatser og du får oversikt over økonomien igjen. Det kan være flere tusenlapper å spare på å samle all gjeld inn i et felles lån. Les mer om refinansiering her.

Mange ønsker også et lån på dagen som finansiering av oppussing i hjemmet. Det kan være et baderom som desperat trenger en oppgradering eller ønske om å heve verdien på boligen ved et eventuelt salg. Et baderom kan fort koste bortimot 150.000 kroner, noe de færreste av oss har stående på bok. Samtidig vil en finpussing av boligen før salg i mange tilfeller heve boligens verdi med flere tusenlapper, dermed får du igjen på investeringen når boligen er solgt.

Er det trygt å låne penger på nett?

Selv om de fleste i dag er vant med å bruke internett som en daglig plattform og kjøpeportal for mesteparten av tingene de trenger, er det fortsatt en del som er hakket mer skeptisk til å dele sensitiv informasjon på nett. For ikke snakke om å inngå en så stor forpliktelse som et lån. Det finnes useriøse aktører overalt. Særlig når man skal låne penger bør man være litt skeptisk og sikre at lånegiver er en trygg aktør. Les derfor nøye gjennom vilkår og betingelser. Sørg også for å få god informasjon om lånegiver. Seriøse aktører har som regel klar og tydelig informasjon på hjemmesiden.

Vi i Axo Finans tilbyr lån på dagen under trygge rammer til våre kunder. I tillegg til å bli kåret “best i test” av Trustpilot, er vi også stemplet som en trygg lånegiver av Kredittesten.no. Vårt ønske er å hjelpe folk etter beste evne når de skal låne penger. Derfor følger våre finansagenter deg tett gjennom hele prosessen. Du kan når som helst ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 22867400 dersom du skulle lure på noe.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, refinansiering og lån på dagen. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank og Bluestep Finans. Flere av disse bankene havnet på topplisten over beste forbrukslån i en kåring gjort av Dinero i 2017. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Hvorfor velge Axo Finans?

Ved å velge Axo Finans som din lånemegler får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Lånetilbudet er uforpliktende og tjenesten er gratis. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

Vi i Axo Finans ønsker å tilby lån på dagen på en trygg og effektiv måte. Derfor tilbyr vi personlig oppfølging gjennom hele prosessen, og du kan når som helst kontakte vårt kundesenter på 22867400.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.1|1533 brukervurderinger
Lån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her