Lån på dagen

Axo Finans gir deg på lån på dagen, fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Når du søker lån gjennom Axo Finans, sender du kun inn én søknad. Denne sender vi videre til samtlige av våre samarbeidspartnere, og så snart alle långivere har behandlet søknaden presenterer vi det beste lånetilbudet for deg. På denne måten slipper du å ta på deg jobben med å sammenligne lånetilbud selv, og du er sikret et lån med lav rente tilpasset din økonomi.

Hva innebærer et lån på dagen?

Hva innebærer et lån på dagen?

Å spare penger kan i mange tilfeller føles som et evighetsprosjekt. Enten målet er en etterlengtet ferietur eller et nyoppusset hjem, tar det tid å opparbeide seg kapital, og noen ganger kan drømmen virke nærmest umulig. For mange blir et lån på dagen redningen.

Et lån på dagen betyr ikke nødvendigvis at du får utbetalt lånet samme dag som du sender inn en søknad, men du får svar på om søknaden din blir innvilget eller ikke. Hos Axo Finans får du svar på lånesøknaden samme dag, så lenge du sender inn søknad før klokken 16.00.

Dersom du får innvilget et lån, må du først godkjenne lånetilbudet. Dette gjør du ved å sende inn nødvendig dokumentasjon og signere på avtalen. Velger du å signere med BankID vil dette korte ned tiden til du får utbetalt pengene, og pengene er gjerne inne på konto allerede en dag etter du har mottatt lånedokumentene.

Hva er fordelen med et lån uten sikkerhet?

Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr Axo Finans såkalte lån uten sikkerhet til våre kunder. Et lån uten sikkerhet, eller forbrukslån, er et lån som ikke stiller sikkerhet i kapital, eiendom eller andre formuesgjenstander. Her er det inntekt og tidligere betalingshistorikk som avgjør hva du får i lån. Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån er dyrere enn tradisjonelle boliglån med sikkerhet.

Fordelen med et forbrukslån er først og fremst friheten til å kunne bruke pengene på akkurat det du ønsker. Renten på et forbrukslån er også langt lavere enn dyre kredittkort og smålån, noe som gjør forbrukslån til et av de beste alternativene når du har behov for et lån uten sikkerhet. Søknadsprosessen går raskt og du trenger ikke vente lenge før pengene er inne på konto.

Gjennom Axo Finans får du også tilbud fra de beste bankene på markedet, noe som gir gunstige renter og et lånetilbud tilpasset din økonomiske situasjon.

Les mer: Forbrukslån med lav rente

Kan alle søke lån på dagen?

Kan alle søke lån på dagen?

Hos Axo Finans kan du enkelt søke forbrukslån på nett. For å få innvilget lånet stilles det likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån på dagen. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger hos oss med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Beregn lånet med vår lånekalkulator

Før man sender inn en søknad om forbrukslån eller lån på dagen, kan det lønne seg å få en liten økonomisk oversikt. For det første må man kartlegge hvor mye du har behov for å låne. Skal du for eksempel kjøpe et nytt kjøleskap, er prisen gjerne enkel å finne. Skal du pusse opp badet derimot, er det ikke sikkert det er like lett å beregne alle kostnader på forhånd. Oppussing kommer også gjerne med uventede utgifter langs veien, så er du på jakt etter et renoveringslån kan det være lurt å beregne litt ekstra.

Uavhengig av hva lånet skal brukes til, bør du alltid få oversikt over din egen økonomi. Det er ikke bare det akutte behovet man skal ta hensyn til, man må også sikre at man faktisk har råd til å betale et eventuelt lån i tiden fremover. Sett derfor opp et budsjett med utgangspunkt i de to-tre siste månedene, og sørg for at en eventuell lånesum ikke overskrider budsjettet ditt.

For å sjekke hvor mye et lån vil koste deg i måneden, kan du benytte deg av vår lånekalkulator. Lånekalkulatoren gir deg en oversikt over alle kostnader knyttet til lånet, og er derfor en god indikator på hva lånet faktisk vil koste deg hver måned. Husk likevel av kalkulatoreren kun gir deg et estimat. Den endelige renten blir først satt når bankene behandler søknaden din. Alle lånesøknader blir behandlet individuelt og renten bestemmes ut fra din betalingsevne og økonomi.

Les mer: Lånekalkulator forbrukslån

Hva brukes et lån på dagen til?

Hva brukes et lån på dagen til?

Det er mange grunner til at folk søker lån på dagen hos oss. Vanlige tilfeller er oppussing, refinansiering av gammel gjeld og dyre smålån samt finansiering av uforutsette utgifter. I disse tilfellene vil et lån på dagen hos Axo Finans gi langt lavere rente enn dyre kredittkort og smålån.

Uforutsette utgifter

Hvem har vel ikke opplevd å få en ubehagelig overraskelse når vaskemaskinen eller kjøleskapet plutselig ryker. Dette er utstyr man er avhengig av i hverdagen, men som også fort koster mer enn hva man har tilgjengelig i banken. I slike tilfeller er et lån på dagen redningen for mange.

Refinansiering

Andre har kanskje mistet oversikten over økonomien eller tatt på seg flere dyre smålån. Ved å bake disse dyre lånene inn i et billigere forbrukslån får du gjerne bedre rentesatser, og ikke minst oversikt over økonomien igjen. Det kan være flere tusenlapper å spare på å samle all gjeld inn i et felles lån.

Oppussing

Mange ønsker et lån på dagen som finansiering av oppussing i hjemmet. Det kan være et baderom som desperat trenger en oppgradering eller ønske om å heve verdien på boligen ved et eventuelt salg. Et baderom kan fort koste bortimot 150.000 kroner, noe de færreste av oss har stående på bok. Samtidig vil en finpussing av boligen før salg i mange tilfeller heve boligens verdi med flere tusenlapper, dermed får du igjen på investeringen når boligen er solgt.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Hvorfor velge Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, refinansiering og lån på dagen. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker og långivere.

Ved å velge Axo Finans som din finansagent får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Lånetilbudet er uforpliktende og tjenesten er gratis. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

Vi i Axo Finans ønsker å tilby lån på dagen på en trygg og effektiv måte. Derfor tilbyr vi personlig oppfølging gjennom hele prosessen, og du kan når som helst kontakte vårt kundesenter på 22 86 74 00.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
Lån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her