Express Bank


Express Bank er en nordisk bank som henvender seg til privatpersoner. Med nesten 30 års erfaring og hundretusenvis av kunder, garanterer Express Bank en trygg og sikker prosess når du ønsker å låne penger.

Gå til lånesøknad »

Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, kan søknaden din behandles av Express Bank og flere av Skandinavias ledende långivere.

Express Bank hjelper deg å realisere prosjekter

Express Bank tilbyr forbrukslån og refinansieringslån til privatpersoner. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, hvor pengene kan brukes til akkurat det du selv ønsker. Du trenger altså ikke stille eiendeler eller verdigjenstander som sikkerhet på lånet. Derfor er forbrukslån kjent for å være fleksible låneavtaler.

Noen av de vanligste årsakene til å søke forbrukslån er:

  • Uforutsette utgifter
  • Oppussing og renovering
  • Realisering av planer og drømmer

Express Bank hjelper privatpersoner med å realisere sine prosjekter. Ved å søke forbrukslån hos Axo Finans, kan det være akkurat Express Bank som gir deg et godt tilbud. Renten du får tilbud om er et personlig tilbud, med gyldighet i 30 dager.

Refinansiering

Express Bank tilbyr en praktisk refinansieringskalkulator til sine kunder. I kalkulatoren fyller man ut hva man betaler i eksisterende renter og avdrag, og får deretter svar på hvor mye penger man kan spare ved å refinansiere.

Ta tilbake kontrollen over dyre smålån med Express Bank.

Dersom du sitter på smålån og kreditter, har du potensielt mye å spare på å refinansiere gjelden. Dette innebærer å samle all den spredte gjelden i ett enkelt lån, og dermed bare ha en nedbetalingsplan å forholde seg til. Ikke bare gjør dette økonomien mer oversiktlig, det gjør også at man kan kutte alle doble og unødvendige kostnader som faktura- og termingebyr.

Best mulig opplevelse med Axo Finans

Axo Finans arbeider med å sammenligne ulike lånetilbud, for å kunne tilby lavest mulig rente på lånet. Dette er bra for deg som trenger å låne penger, men som ikke ønsker å betale for mye. Når vi sammenligner ulike lånetilbud ser vi blant annet på nominell og effektiv rente, i tillegg til avtalens vilkår og betingelser.

Ved å søke forbrukslån via Axo Finans kan søknaden behandles av Express Bank, i tillegg til flere andre banker og långivere.

Vi har hjulpet tusenvis av kunder med sine lånesøknader, og har svært gode erfaringer å vise til. Kundene våre setter blant annet pris på at vi er raske til å følge opp, og at vi tilbyr personlig kundeservice. Les flere anmeldelser på omdømmeplattformen TrustPilot

Vi presser prisene ned

Alle våre samarbeidspartnere vet at de konkurrerer om å få den samme kunden. Dermed strekker de seg litt lengre for å gi et godt tilbud, og vi bidrar til å holde prisene på markedet nede. Axo Finans ønsker å gi deg som låntaker en best mulig opplevelse med å søke lån uten sikkerhet. Derfor velger vi å samarbeide med långivere som har de samme verdiene som oss.

Få bedre kontroll over økonomien

Hos Axo Finans ønsker vi at våre kunder skal ha god kontroll over sin privatøkonomi. Derfor tilbyr vi en gratis lånekalkulator som lar deg beregne kostnader knyttet til ditt lån. Vi anbefaler at du tester deg frem med en høyere rente enn det som er optimalt, for å sikre at du klarer å håndtere lånet i nedgangstider.

Prøv vår kostnadsfrie lånekalkulator her

Med lånekalkulatoren får du raskt svar på om du klarer å håndtere terminbeløpene ved siden av de vanlige utgiftene sine. Husk å ta høyde for økonomisk usikkerhet. Dersom det ser ut som om økonomien blir trang, er kanskje ikke forbrukslån noe for deg. Husk at et lån er en stor økonomisk forpliktelse, som man aldri bør inngå med for mye letthet.

Kom i kontakt med oss

Har du spørsmål til vår tjeneste? Ta gjerne kontakt med oss! Våre hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere står klare til å svare på alt du måtte lure på.

Gå til lånesøknad »

Tilbudet du mottar fra Axo Finans er uforpliktende og har et gyldighet på 30 dager. Dersom du takker ja til et tilbud fra Express Bank, er det de som betaler oss. For deg som kunde betyr det at våre tjenester er helt gratis!

Etter at du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive långiveren du har akseptert. Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss ved en senere anledning.