Express Bank


Express Bank er en nordisk bank som henvender seg til privatpersoner. Med nesten 30 års erfaring og hundretusenvis av kunder, garanterer Express Bank en trygg og sikker prosess når du ønsker å låne penger.

Ved å søke forbrukslån eller refinansieringslån via Axo Finans, kan søknaden din behandles av Express Bank i tillegg til flere av Skandinavias ledende långivere.

Søk refinansiering

Express Bank hjelper deg å realisere prosjekter

Express Bank tilbyr forbrukslån og refinansieringslån til privatpersoner. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, hvor pengene kan brukes til akkurat det du selv ønsker. Du trenger altså ikke stille eiendeler eller verdigjenstander som sikkerhet på lånet. Derfor er forbrukslån kjent for å være fleksible låneavtaler.

Noen av de vanligste årsakene til å søke forbrukslån er:

 • Uforutsette utgifter
 • Oppussing og renovering
 • Realisering av planer og drømmer

Express Bank hjelper privatpersoner med å realisere sine prosjekter. Ved å søke forbrukslån hos Axo Finans, kan det være akkurat Express Bank som gir deg et godt tilbud. Renten du får tilbud om er et personlig tilbud, med gyldighet i 30 dager.

Refinansiering

Express Bank tilbyr en praktisk refinansieringskalkulator til sine kunder. I kalkulatoren fyller man ut hva man betaler i eksisterende renter og avdrag, og får deretter svar på hvor mye penger man kan spare ved å samle gjelden.

Ta tilbake kontrollen over dyre smålån med Express Bank!

Dersom du sitter på smålån og kreditter, har du potensielt mye å spare på å refinansiere gjelden. Dette innebærer å samle all den spredte gjelden i ett enkelt lån, og dermed bare ha en nedbetalingsplan å forholde seg til. Ikke bare gjør dette økonomien mer oversiktlig, det gjør også at man kan kutte alle doble og unødvendige kostnader som faktura- og termingebyr.

Best mulig opplevelse med Axo Finans

Axo Finans arbeider med å sammenligne ulike lånetilbud, for å kunne tilby lavest mulig rente på lånet. Når vi sammenligner ulike lånetilbud ser vi blant annet på nominell og effektiv rente, i tillegg til avtalens vilkår og betingelser.

Ved å søke forbrukslån via Axo Finans kan søknaden behandles av Express Bank, i tillegg til flere andre ledende banker og långivere. Etter at du har søkt får du en e-post med link til Min side hvor du får presentert alle tilbud. 

Vi har hjulpet tusenvis av kunder med sine lånesøknader, og har svært gode erfaringer å vise til. Kundene våre setter blant annet pris på at vi er raske til å følge opp og at vi tilbyr personlig kundeservice.

Les flere erfaringer på omdømmeplattformen TrustPilot.

Vi presser prisene ned

Alle våre samarbeidspartnere vet at de konkurrerer om å få den samme kunden. Dermed strekker de seg litt lengre for å gi et godt tilbud, og vi bidrar til å holde prisene på markedet nede. Axo Finans ønsker å gi deg som låntaker en best mulig opplevelse med å søke lån uten sikkerhet. Derfor velger vi å samarbeide med långivere som har de samme verdiene som oss.

Få bedre kontroll over økonomien

Hos Axo Finans ønsker vi at våre kunder skal ha god kontroll på sin privatøkonomi. Derfor tilbyr vi en gratis lånekalkulator som lar deg beregne kostnader knyttet til ditt lån. Vi anbefaler at du tester deg frem med en høyere rente, for å sikre at du klarer å håndtere lånet i nedgangstider.

Prøv vår kostnadsfrie lånekalkulator her

Med lånekalkulatoren får du raskt svar på om du klarer å betale terminbeløpene ved siden av de vanlige utgiftene dine. Husk å ta høyde for økonomisk usikkerhet. Dersom det ser ut som om økonomien blir trang, er kanskje ikke forbrukslån noe for deg.

Kom i kontakt med oss

Har du spørsmål til vår tjeneste? Ta gjerne kontakt med oss! Våre hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere står klare til å svare på alt du måtte lure på.

Søk lån her

Tilbudet du mottar gjennom Axo Finans er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Dersom du takker ja til et tilbud fra Express Bank, er det de som betaler oss provisjon. For deg som kunde betyr det at vår tjeneste er helt gratis!

Etter at du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive långiveren du har akseptert. Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss ved en senere anledning.

Les mer om Express bank her

Lånevilkår hos Express Bank

 • Effektiv rente fra 11,7 % 
 • Maks løpetid på 180 mnd
 • Lån inntil 500 000 kr


Fordeler med Express Bank

 • Lar deg refinansiere dyre smålån
 • Tilbyr betalingsforsikring
 • Kredittkort med nominell rente fra 20,99 %

Søk lån hos Express Bank via Axo Finans

Express Bank er en av 23 banker Axo Finans samarbeier med. Ved å sammenligne lån hos flere aktører presses renten ned. Slik får du det beste mulige tilbudet.


Når vi sammenligner ulike lånetilbud ser vi blant annet på nominell og effektiv rente, i tillegg til avtalens vilkår og betingelser.


Ved å søke forbrukslån via Axo Finans kan søknaden behandles av Express Bank, i tillegg til flere andre ledende banker og långivere.


Dette er Express Bank

Express Bank er del BNP Paribas Group, og tilbyr forbrukslån og refinansieringslån til privatpersoner. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, hvor pengene kan brukes til akkurat det du selv ønsker. Du trenger altså ikke stille eiendeler eller verdigjenstander som sikkerhet på lånet. Derfor er forbrukslån kjent for å være fleksible låneavtaler.

Noen av de vanligste årsakene til å søke forbrukslån er:

 • Uforutsette utgifter
 • Oppussing og renovering
 • Realisering av planer og drømmer


Express Bank hjelper privatpersoner med å realisere sine prosjekter. Ved å søke forbrukslån hos Axo Finans, kan det være akkurat Express Bank som gir deg et godt tilbud. Renten du får tilbud om er personlig, med gyldighet i 30 dager.

Refinansiering

Express Bank tilbyr en praktisk refinansieringskalkulator til sine kunder. I kalkulatoren fyller man ut hva man betaler i eksisterende renter og avdrag. Deretter får du svar på hvor mye penger man kan spare ved å samle gjelden.


Ta tilbake kontrollen over dyre smålån med Express Bank.


Dersom du sitter på smålån og kreditter, har du potensielt mye å spare på å refinansiere gjelden. Dette innebærer å samle all den spredte gjelden i ett enkelt lån, og dermed bare ha én nedbetalingsplan å forholde deg til. Ikke bare gjør dette økonomien mer oversiktlig, det gjør også at man kan kutte alle doble og unødvendige kostnader som faktura- og termingebyr.

Hvem kan søke om å få refinansiering?


For å få refinansiering må du være over 23 år og ha en inntekt på over 250.000 kroner. I tillegg må du ha fast boligadresse i Norge og du kan ikke ha inkassokrav eller betalingsanmerkning. Det blir gjort en kredittvurdering og et oppslag i gjeldsregisteret. Hvis du får tilbud om refinansiering av lån, vil du få tilsendt et tilbud på e-post. Dersom du ikke kan få hjelp til refinansiering av lån, bør du gå gjennom lånene dine slik at du betaler ned lånene med høyest rente først.

Kredittkort

Express Bank tilbyr Visa ONEcard med kredittgrense mellom 5000 og 75.000 kroner. Kredittkortet fungerer som et alternativ til forbrukslånet vårt, og gir mulighet for kontaktløs betaling og 3D Secure. 3D Secure lar deg handle enda tryggere på internett.
Priseeksempel: Eff. rente 31,3 %, kr 20.000,- o/12 mnd, Kostnad 3083,-, Totalt 23.083,- (forutsetter eFaktura).

Betalingsforsikring

Betalingsforsikringen fra Ekspress Bank gjør det trygt å låne penger. Ingenting i livet er sikkert, og forsikringen beskytter deg mot uforutsette hendelser som sykdom eller arbeidsledighet.

Hvem kan tegne forsikringen?

 • Du har inngått avtale om lån hos Express Bank.
 • Du har fylt 18, men ikke 64 år (lån) eller 65 år (kreditt).
 • Du er folkeregistrert og har fast adresse i Norge, og er medlem av norsk Folketrygd, eller tilsvarende svensk, finsk eller dansk instans.
 • Du er ikke kjent med eksisterende sykdom/skade. Er heller ikke kjent med sykdom, symptomer eller tegn som direkte eller indirekte kan føre til dødsfall.
 • Du kan utføre ditt vanlige arbeid uten innskrenkninger og du har ikke vært sykemeldt i mer enn 30 dager sammenhengende i løpet av de siste 360 dagene.
 • Du er ikke kjent med forestående arbeidsledighet/permittering.
 • Du er ansatt eller selvstendig næringsdrivende, og jobber minst 16 timer i uken, i minst seks sammenhengende måneder hos arbeidsgiver/i næringsvirksomhet umiddelbart forut for inntreden i forsikringsavtalen. Med ansatt menes fast ansatt eller midlertidig ansatt med en avtalt kontraktsperiode på minst 12 måneder. Med selvstendig næringsdrivende menes en som for egen regning og risiko driver en vedvarende virksomhet som er egnet til å gi nettoinntekt.


Du må oppfylle samtlige tegningskriteriene for å kunne kjøpe forsikringen. Om to personer har inngått låne- eller kredittavtale kan de tegne hver sin forsikring.

Express Banks historie

Banken ble etablert i 1987, som et samarbeid mellom Handelsbanken og Dansk Supermarked. Siden oppstarten har Express Bank hatt en nær tilknytning til detaljhandelen, og tilbyr skreddersydde løsninger til butikker og nettbutikker. Noen av samarbeidspartnerne inkluderer Bohus, Møbelringen, Bolia, Specsavers og Princess.

Kom i kontakt med oss

Har du spørsmål til vår tjeneste? Ta gjerne kontakt med oss. Våre hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere står klare til å svare på alt du måtte lure på.

Tilbudet du mottar gjennom Axo Finans er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager.

Dersom du takker ja til et tilbud fra Express Bank, er det de som betaler oss provisjon. For deg som kunde betyr det at vår tjeneste er helt gratis.