Northmill Bank AB

Hos Northmill kan du få lavere rente slik at du kan spare mer. Northmill er en av bankene Axo Finans samarbeider med for å finne de beste låneproduktene for våre kunder.

Dette er Northmill Bank AB

Northmill er en svensk bank som ble grunnlagt i Stockholm i 2006. Banken finnes i dag i fire land, og har rundt 200.000 kunder og 150 ansatte. Northmill Bank AB filial Norge ligger i Drammensveien 211, 0281 Oslo.

Visjon og mål

Northmills visjon er å forbedre menneskers privatøkonomi. Med kostnadssparende produkter som Reduce™, har selskapet hatt en naturlig og stabil vekst fra oppstart. Northmill har et mål om å skape fremtidens tekno-bank, og legger stadig nye produkter til sin europeiske portefølje. 

Tjenester

Northmill tilbyr i dag spareprodukter, betalingstjenester, forsikringer og kreditt til refinansiering og forbruk. Sistnevnte kan brukes til å senke renten på eksisterende gjeld som kredittkort, nedbetalingsplaner og forbrukslån. 

Northmill Bank AB og Axo Finans

Northmill er en av Axo Finans’ samarbeidende bankpartnere. For hver lånesøknad som sendes inn via vår portal, sjekker vi renten hos Northmill i tillegg til andre relevante banker og långivere. Vi sammenligner renter og vilkår for å finne det aller beste lånet på markedet. 

Axo Finans – finansagent for en sunnere økonomi

Axo Finans er en finansagent som arbeider med å sammenligne lån, og finne de beste og rimeligste lånetilbudene. Låneprodukter kan være kompliserte og i stadig endring, og derfor er det godt å ha en finansagent på sin side som vet hvor teksten med liten skrift står. Det vet vi. 

Sammenlign lån og få et godt tilbud hos Axo Finans

Med Axo Finans er det enkelt å navigere lånemarkedet. Hos oss trenger du bare fylle ut et digitalt søknadsskjema, så tar vi oss av resten. Det du fyller inn er:

  • Hvor mye du ønsker å låne
  • Hvor lang nedbetalingstid du vil ha
  • Personlig informasjon og kontaktopplysninger

Deretter videresender vi søknaden din til over 20 banker og långivere samtidig. Bankene konkurrerer mot hverandre for å gi deg det beste lånet. Du får et bedre tilbud gjennom oss enn ved å kontakte banken direkte. Vi hjelper deg også med låneprosessen, slik at den blir så enkel for deg som mulig.

Send inn en uforpliktende søknad via Axo Finans i dag!