Kredittkortutstedere vi samarbeider med

For øyeblikket samarbeider vi med 5 banker for å tilby kredittkort.

Som finansagent har ikke Axo Finans anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn de banker og långivere vi samarbeider med.

For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er helt gratis!


Våre medarbeidere følger deg opp under hele søknadsprosessen, og svarer på alle spørsmål du måtte ha i løpet av kort tid.


Når du har akseptert et kredittkorttilbud, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren. 

Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, noe som gjør det enklere å få en god kredittkortavtale når du søker kredittkort gjennom Axo Finans.

Du kan søke om både kredittkort, forbrukslån og refinansiering gjennom oss og låne inntil 800 000 kr.

TF Bank Mastercard

-  er sikkert, fleksibelt og gunstig.

Med TF Bank Mastercard får du en kredittgrense på inntil 150.000 kr, en rentefri periode på opptil 43 dager, og et omfattende fordelsprogram – alt sammen uten skjulte gebyrer. 

Bank Norwegian

- hverdagskortet du kan stole på

Bank Norwegians kredittkort gir våre kunder en generøs kredittgrense, bonusopptjening ved kjøp, og gebyrfrie kontantuttak i utlandet.

Morrow Bank Mastercard

Gjennom vårt samarbeid med Morrow Bank tilbyr vi Morrow Bank Mastercard – et kredittkort som er mer enn bare et betalingsmiddel. Det er et verktøy for økonomisk fleksibilitet og som gir en rekke fordeler som gir finansiell frihet i dagliglivet.

Re:member

Kredittkortet med rabatter og reiseforsikring

Med Re:member kredittkort får du tilgang til et bredt spekter av fordeler som rabatter i over 200 nettbutikker og en inkluderende reise- og avbestillingsforsikring.

Instapay Mastercard fra Instabank

Kredittkortet med ny rabatt hver måned !

Med Instapay Mastercard kan du nyte godt av en av markedets laveste renter, en kredittgrense på opptil 100 000 kr, og eksklusive månedsrabatter.