Hvordan spare penger? 

Er det slik at pengene ikke strekker til i januar? Brukte du kredittkortet til å betale for fjorårets julegaver?

Fortvil ikke, du er ikke aleine og det finnes gode muligheter for å få orden på økonomien i 2017.

Som Norges største låneformidler er Axo Finans klare til å hjelpe deg med å refinansiere dine dyre smålån og gamle kredittkort.

Hva er egentlig en låneformidler?

Du kan sammenligne oss med en hvilken som helst sammenligningstjeneste. Ta dette eksempelet. Du skal kjøpe ny TV. Tidlig i kjøpsprosessen begynner du å lete etter hvilken TV du ønsker å kjøpe. Du leser anmeldelser og hører på hva familie og venner anbefaler. Etterhvert reiser du og ser på de ulike tv-ene i butikkene.

Etter et grundig arbeid sitter du kanskje igjen med en liste på 2-3 stk som du ønsker å kjøpe. Neste naturlige steg vil være å få oversikt over hvem som kan selge tv-ene til best mulig pris. Det finnes flere tjenester på internett som kan gjøre den jobben for deg. Til slutt sitter du igjen med den tv-en som passer ditt behov.

Hvordan kan vi sammenligne dette med å søke om lån gjennom Axo Finans?

Når du trenger å refinansiere dine dyre smålån eller kredittkort er det en stor jungel av banker der ute som tilbyr akkurat det samme. På samme måte som det er en stor jungel av Tv-er. Dermed er det vanskelig å vite hvor en skal begynne og hva man skal se etter. Men det du vet er hvilke behov du har. Du ønsker å bli kvitt de dyre rentene kredittkortet og andre smålån fører med seg.

Når du som kunde tar kontakt med oss i Axo Finans og forteller om ditt behov starter våre kundebehandlere å gjøre hele den vanskelige og uoversiktlige jobben for deg. Det vil si at du kun trenger å legge inn dine behov i vårt låneskjema så vet vi hva du trenger.

I løpet av et par timer vil du få svar fra oss hvor vi presenterer det beste lånetilbudet basert på dine behov. Så om du ønsker en god start året og noe mer å rutte med i 2017, anbefaler vi deg å få kontroll på de dyre kredittkortrentene og spare penger hvor du faktisk legger merke til det.