Refinansiering forbruksgjeld

Hos Axo Finans kan du søke om refinansiering av forbruksgjeld opptil 500.000 kroner. Vi finner det beste tilbudet ved å søke hos 23 banker for deg.

Hos Axo Finans kan du søke om refinansiering av forbruksgjeld opptil 500.000 kroner. Vi finner det beste tilbudet ved å søke hos 23 banker for deg.

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 75.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. Samler du flere dyre lån kan besparelsen være større.

Skjemaet vårt gir et estimert månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Hvis du signerer lånetilbudet vil banken innfri gamle lån for deg, slik at du kun trenger å forholde deg til en ny nedbetalingsplan.

Hvor mye kan jeg spare ved å refinansiere?


Eksempel: Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 75.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. Samler du flere dyre lån kan besparelsen være større.

Skjemaet vårt gir et estimert månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Hvis du signerer lånetilbudet vil banken innfri gamle lån for deg, slik at du kun trenger å forholde deg til en ny nedbetalingsplan.

Start her!

Motta et tilbud på
refinansiering


Hvor mye ønsker du å refinansiere/låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

Nedbetalingstiden er 1 til 15 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva er refinansiering?


I dag er lån uten sikkerhet nesten like vanlig som boliglån. Mange av oss sitter derfor på kredittkortgjeld eller dyre smålån.

Axo Finans hjelper deg med å samle usikret gjeld.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Søk refinansiering gjennom en finansagent

refinansiere forbruksgjeld

En finansagent formidler lånesøknaden din videre til de finansinstitusjonene de samarbeider med. Dette sparer deg for mye tid siden du kun trenger å sende inn én søknad, men søknaden blir likevel vurdert av flere banker. Straks alle bankene har behandlet søknaden vil finansagenten presentere det beste lånetilbudet for deg.

Axo Finans er en slik finansagent. Siden renten varierer fra bank til bank, er det viktig at vi lar alle våre samarbeidspartnere behandle søknaden ferdig. Dette sikrer deg det beste tilbudet tilpasset din økonomi.

Gratis tjeneste

Som finansagent kan vi ikke motta godtgjørelse fra andre enn bankene vi samarbeider med. For deg betyr at det er helt gratis å søke om refinansiering av forbruksgjeld gjennom oss. Dessuten sparer du både tid og penger.

Individuell kredittvurdering og rente

Det er bankene som foretar selve kredittvurderingen og beslutter om kunden kan få et lån eller ikke. De sjekker blant annet at kunden er i stand til å betjene lånet og at gjeldsgraden ikke blir for høy. Ettersom renten er individuell er det viktig å la alle bankene vurdere søknaden før vi sender deg et lånetilbud.

Retningslinjer for forbrukslån

Finanstilsynet har nylig kommet med nye retningslinjer som bankene må følge. En av disse retningslinjene er at kundens samlede gjeld ikke bør utgjøre mer enn fem ganger brutto årsinntekt.

Våre samarbeidspartnere

Axo Finans samarbeider med noen av Nordens mest anerkjente og beste banker - alle med lang erfaring innen forbrukslån og refinansiering av forbruksgjeld. Det betyr at gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby deg lån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Alle våre samarbeidspartnere er regulert av Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis.

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige. Siden vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet, har vi ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn bankene vi samarbeider med. Det betyr at vår tjeneste er gratis for deg som kunde.

Refinansiering av forbruksgjeld

Refinansiere dyr forbruksgjeld

Forbrukslån kan i mange tilfeller gi deg økonomisk fleksibilitet. Problemet oppstår når man mister oversikten over forbruksgjelden eller sitter på gjeld med unødvendig høye rentekostnader.

Dersom du har havnet i en slik situasjon, anbefaler vi deg å refinansiere gjelden. Med en refinansiering av forbruksgjeld kan du gi deg selv et billigere lån og ikke minst ta tilbake kontrollen over privatøkonomien.

Hvordan? Et refinansieringslån er et lån du tar opp for å innfri gammel gjeld. Hensikten er å få et nytt lån med lavere rente enn den du allerede har. Renten på lån varierer nemlig hele tiden - fra dag til dag, og fra bank til bank. Derfor er det ikke sikkert at lånet ditt har den beste renten på markedet lenger, eller for deg.

Samle dyre lån og kreditter

Sitter du i tillegg på flere lån og kreditter, kan du spare mye på å samle gjelden i et felles lån. Hvert lån har sine rentesatser og gebyrer. Ved å samle gjelden kan du kvitte deg med alle doble utgifter.

Resultatet er et billigere lån totalt og en oversiktlig nedbetalingsplan. Når du aksepterer og signerer et refinansieringslån, vil banken innfri lånene du refinansierer for deg. Dermed får du kun én faktura å forholde deg til, noe som reduserer risikoen for å gå glipp av en betaling.

Dette bør du se etter i et refinansieringslån

For å finne et gunstig refinansieringslån, bør du se etter de samme tingene som når du søker om et forbrukslån.

Et refinansieringslån er i teorien et forbrukslån, men har ofte bedre betingelser. Grunnen til dette er at bankene foretrekker større lån, da det er en bedre investering for dem. Sjansen er derfor stor for at du får et refinansieringslån med lavere rente og bedre betingelser enn på forbruksgjelden du sitter på i dag.

Skaff deg en oversikt over gjelden

refinansere forbruksgjeld og kreditter

Det aller første du bør gjøre dersom du planlegger en refinansiering av forbruksgjeld, er å få en oversikt over hvor mye du faktisk skylder. Dette kan du enkelt finne ut ved å logge deg inn i et av gjeldsregistrene. Her får du oppgitt alle usikrede lån, hvem de er utstedt oss og hvilken rente du har på dem.

Sjekk gjelden din i Gjeldsregisteret »

Bruk en lånekalkulator

For å sammenligne gjelden du har i dag mot et lån via Axo Finans, bør du benytte vår lånekalkulator. Lånekalkulatoren gir deg en oversikt over alle utgiftene knyttet til lånet. Det gjør det lettere å vurdere tilbudene opp mot hverandre, men gir deg også muligheten til å se hvor mye du faktisk kan spare på en refinansiering av forbruksgjeld.

Merk at kalkulatoren kun gir et estimat. Renten du får presenteres når du mottar det beste tilbudet blant våre X bankpartnere.

Kalkulatoren er enkel å bruke: Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn ønsket lånebeløp, det totale beløpet du har i utestående gjeld samt ønsket nedbetalingstid. Deretter vil kalkulatoren vise deg et estimert månedsbeløp.

Den endelige renten varierer fra bank til bank. For å illustrere dette har vi lagt inn tre ulike rentesatser i lånekalkulatoren: Lav, middels og høy.

Les mer: Sammenligne lån

Refinansiering av forbruksgjeld - oppsummert

  • Refinansiering fjerner ikke gjelden, men gjør den billigere.
  • Ved å refinansiere får du lavere rente fordi du får et større lån, og kan kutte unødvendige og doble gebyrer.
  • Refinansiering gir deg en oversiktlig økonomi.
  • Refinansiering sørger i mange tilfeller for at du kan betale ned gjelden raskere.
  • Du kan velge lengre nedbetalingstid for å senke månedlige kostnader.
  • Finn et lånetilbud som passer din livssituasjon.
  • Bruk en lånekalkulator for å se hvor mye du kan spare.
  • Bruk en finansagent som kan sammenligne lånene for deg.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke om refinansiering av forbruksgjeld, hjelper vi deg videre i prosessen.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til våre samarbeidspartnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting.

Ved å søke lån via Axo Finans kan du være sikker på at du mottar det beste tilbudet - tilpasset din økonomiske situasjon.

Gå til lånesøknad »

Så mye kan du spare


Spareeksempel ved refinansiering av kredittkortgjeld med lån uten sikkerhet

Kredittkortgjeld i dag kr 350.000
Rente i dag 21,96% nom. (ordinær kredittkortrente)
Månedsrente, nom rente 1,83%
Ny lånerente gjennom Axo Finans 11,9% nom.
Månedsrente, nom rente 1%
Nedbetalingstid 8 år
Reduksjon i månedsbeløp kr 3300 (snittbesparelse de første 12 mnd.)

Ved refinansiering av kredittkortgjeld på 350.000 kr vil du spare 4.000 kroner i måneden de første 12 månedene etter refinansieringen. Total rentebesparelse over 8 år blir mer enn 95.000 kroner.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Få tilbud på refinansiering