Beste forbrukslån

Gjennom våre samarbeidsbanker kan Axo Finans gi deg et av de beste forbrukslånene på markedet, tilpaset din økonomi.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

For å gi deg det markedets beste forbrukslån samarbeider vi med flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Bankene vet at de konkurrerer om om å få deg som kunde. Ikke bare øker dette sjansene dine for å få innvilget et lån, det gjør det også enklere for oss å finne lånet med lavest rente, tilpasset dine behov.

“Best i test”

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som “best i test” hos Trustpilot når man trenger et forbrukslån. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet. I kategorien “Penger” er Axo Finans stemt frem som den beste banken, blant hundrevis av brukere. Dette også foran kjente merkevarer som Skandiabanken.

Våre kunder trekker frem at de får rask behandling, god service og god oppfølging når de ønsker å låne penger hos oss. Dette gjør Axo Finans til et naturlig valg når du er på jakt etter markedets beste forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om oss her.

Hva er fordelen med et forbrukslån?

Woman with phone in hand smiling

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til pant og du slipper derfor å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed står du fritt til å bestemme hva pengene skal brukes til, enten det er reparasjon av bil, oppussing av bad eller en etterlengtet ferietur.

Det er likevel verdt å merke seg at et slikt lån kommer med en risiko for banken, da de ikke har verdier å ta av dersom du ikke betaler. Derfor er det som regel høyere rente på et forbrukslån enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har et forbrukslån som regel langt lavere rentekostnader enn kredittkort og smålån.

Siden et forbrukslån ikke krever pant, er det enkelt å skaffe seg et forbrukslån. Det krever lite dokumentasjon og søknadsprosessen er rask. Gjennom våre banker kan du få markedets beste forbrukslån på dagen. Det innebærer svar samme dag og bruker du BankID er som regel pengene inne på konto i løpet av 1-3 virkedager. Lånet har også fleksibel nedbetalingstid. Du kan når som helst betale hele eller større deler av lånet dersom du ønsker det.

Hva brukes et forbrukslån til?

Selv om man kan bruke forbrukslånet til det man ønsker, er det likevel noen ting som går igjen. En av de vanligste årsakene er for å betale ned gammel gjeld. Ettersom rentene på markedet varierer hele tiden, er det ikke sikkert det lånet du har i dag er like gunstig for deg lenger. Det kan være mange tusenlapper å spare på å refinansiere dyre kredittkort og smålån i et forbrukslån med lavere rente. Ekstra lønnsomt er det hvis du sitter på flere smålån. Ikke bare er det lettere å holde oversikt over et felles lån enn flere månedlige fakturaer, du slipper også å betale dyre ekstrautgifter til flere aktører.

Mange velger også å ta opp et forbrukslån for å finansiere oppussingsprosjekter i hjemmet. Kanskje har du et baderom som trenge en oppgradering? Eller kanskje du har planer om å flytte eller har funnet drømmeboligen? Når man skal selge boligen er det ofte lønnsomt med små eller større justeringer for å heve verdien på boligen. Men det er ikke sikkert an sitter på pengene som skal til der og da. Et forbrukslån kan være løsningen som skal til, slik at du får mer igjen for salget og dermed også tilbake lånekostnadene.

Andre vanlige årsaker til å ta opp et forbrukslån er for å finansiere varer og tjenester. Uforutsette utgifter rammer oss alle fra tid til annen. Noen ganger har vi dessverre ikke penger til å dekke disse utgiftene. La oss si at kjøleskapet ryker midt på sommeren. Du er avhengig av å skaffe et nytt, og det ganske raskt. I tilfeller hvor man ikke har rom for langvarig sparing kan et forbrukslån være til god hjelp. Axo Finans tilbyr markedets beste forbrukslån på dagen, slik at du kan få finansiering når du trenger det.

Refinansiering av gjeld

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller andre smålån, kan det være lurt å refinansiere disse i et forbrukslån. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden. Du kan dermed spare tusenvis av kroner hver måned på å samle flere slike lån i et forbrukslån med lav rente.

Det er mange grunner til at folk vil tjene på en refinansiering av gamle lån. Enten du har mange dyre smålån eller har mistet kontroll over privatøkonomien, kan et forbrukslån hjelpe deg på vei til en bedre økonomisk situasjon. Hva du får i lån avhenger av tidligere betalingshistorikk og din økonomiske situasjon. Vikan hjelpe deg med rådgivning dersom du har behov for et forbrukslån med lav rente for å refinansiere gammel gjeld. Les mer om hvordan du kan få markedets beste forbrukslån til refinansiering av gammel gjeld her.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån?

Man on top of mountain

Akkurat hvor mye man kan låne i forbrukslån avhenger av flere faktorer. Først og fremst er disse satsene bestemt av banken. Bankene har ulike måter å regne ut ditt øvre lånebeløp på ut i fra egne rentesatser og regler for nedbetalingstid.

Gjennom våre bankpartnere kan vi tilby markedets beste forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner gjennom våre bankpartnere, uten krav om sikkerhet eller pant. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-15 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger for din finansiering. Gjennom vår lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik online kalkulator er helt gratis og beregner ønsket lånesum opp mot flere banker samtidig.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss får du tilbake et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å søke lån hos oss og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Dersom din lånesøknad blir innvilget, tar det opptil 1-3 virkedager før pengene er inne på kontoen din. Det er altså en rask prosess å søke forbrukslån med lav rente gjennom Axo Finans.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt forhold til Axo Finans og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

For å få tilgang til våre beste forbrukslån stilles det noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 25 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad om forbrukslån med lav rente hos oss. Har du ikke alle disse tingene på plass kan du prøve igjen ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Et alternativ kan være å søke lån med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Beste forbrukslån på nett

Man with child on beach

I dag er det blitt stadig mer vanlig å skaffe seg forbrukslån på nett. Dette gjøres ofte gjennom såkalte finansagenter, som jobber med å formidle informasjon mellom lånesøkere og bankene. Deres formål er å gi sine kunder deres beste forbrukslån og tilbyr en rask og enkel søkeprosess. Du trenger bare å sende inn én søknad til din finansagent, så sender de den videre til sine samarbeidsbanker.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID kan finansagenter komme med raskt svar til lånesøker. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en finansagent må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til finansagentens samarbeidspartnere. Slik sammenligner vi bankene for deg og du som låntaker får det mest gunstige tilbudet på markedet. Dermed har det aldri vært lettere å skaffe seg forbrukslån på dagen.

Hos Axo Finans kan du få markedets beste forbrukslån under trygge rammer. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Du kan når som helst ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 22867400 dersom du skulle lure på noe.

Hvorfor låne penger gjennom Axo Finans?

Når du søker lån hos Axo Finans får du en rekke fordeler. Først og fremst er Axo Finans opptatt av å tilby sine kunder markedets beste forbrukslån, raskt og enkelt. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi gi deg det beste lånetilbudet blant flere store norske og internasjonale banker. Søknaden er kostnadsfri, du får svar raskt, og vi følger deg tett under hele søkeprosessen.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank og Bluestep Finans. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Er du på jakt etter markedets beste forbrukslån? Send inn en uforpliktende søknad i dag, så hjelper vi deg i jungelen av banker og lånetilbud.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
Beste forbrukslån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her