Billig Forbrukslån

På jakt etter et billig forbrukslån? Vi sammenlikner bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet. Dermed sparer du både tid og penger.

Fordeler ved å søke gjennom Axo Finans:

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedskostnad

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Hos Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi samarbeider med 16 anerkjente banker, som alle har lang erfaring med det å tilby billig forbrukslån. Du kan dermed være trygg på at du får det beste lånetilbudet, tilpasset dine behov. Du trenger kun å fylle ut søknadsskjemaet vårt, så hjelper vi deg med resten.

Så fort vi har mottatt søknaden, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker for en kredittvurdering. Tjenesten er helt uforpliktende.

For raskest mulig behandling anbefaler vi signering med BankID, og at du har kopi av selvangivelse og siste lønnsslipp lett tilgjengelig.

Les mer: Hvordan spare penger

Hva er et forbrukslån?

finn et gunstig forbrukslån for deg

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Banken stiller ingen krav til pant, og du slipper å stille med sikkerhet i eiendeler. Du bestemmer selv hva pengene brukes til, enten det er oppussing av bad, ny bil eller reparasjon av vaskemaskinen.

Lånet kan også brukes til å refinansiere gammel gjeld. Sitter du for eksempel på flere dyre smålån, kan det lønne seg å samle all gjeld i et billig forbrukslån. Renten på et forbrukslån er som regel lavere enn hva den er på kredittkortgjeld.

Samtidig er det viktig å notere seg at et forbrukslån er dyrere enn andre langsiktige lån, slik som boliglån.

Hvem kan søke om forbrukslån?

For å søke lån hos oss må du oppfylle følgende kriterier:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Alle kan søke billig forbrukslån gjennom oss, men dersom du ikke oppfyller kravene nevnt ovenfor vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle livssituasjonen endre seg, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å sende inn en ny søknad. Du kan også søke sammen med en medlånetaker. Normalt vil dette øke sjansene for at søknaden innvilges.

Hvor mye kan jeg låne?

søk gunstig forbrukslån hos axo finans

Gjennom bankene vi samarbeider med kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Bruk gjerne lånekalkulatoren vår for å finne din ideelle lånesum. Oppgi ønsket lånesum og nedbetalingstid, så regner kalkulatoren ut hva månedsbeløpet på ditt lån blir. Hvor mye lån du får innvilget avhenger av hvor mye inntekt og gjeld du har.

Hos oss får du et billig forbrukslån med en nedbetalingstid på 1-15 år. Du kan når som helst nedbetale hele beløpet dersom du ønsker det.

Les mer: Lånekalkulator forbrukslån

Hvilken rente får jeg på lånet?

Når du sender inn en lånesøknad til oss, foretar vi en kredittsjekk av deg som sendes videre til våre samarbeidsbanker. Bankene gjør også en egen vurdering på hvor stor risiko det er å gi et lån til deg.

Jo større risiko banken må ta for å tilby deg et lån, desto høyere blir renten for deg som lånetaker.

Rentesatsen er individuell, og er et resultatet av en samlet vurdering av din personlige inntekt, gjeld, kredittscore, alder og yrke. Den effektive renten på forbrukslån varierer fra bank til bank, men ligger som regel på mellom 10 % og 20 %. Nettopp derfor er det viktig å sammenligne ulike lånetilbud.

Hvorfor skal jeg velge Axo Finans?

Axo Finans er opptatt av å tilby sine kunder billig forbrukslån. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi gi deg det beste lånetilbudet blant flere store norske og internasjonale banker. Tjenesten er kostnadsfri og uforpliktende.

Søk lån via Axo Finans, og få et tilbud som er tilpasset din økonomi.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

TrustScore 9.3|2317 brukervurderinger
Billig forbrukslån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her