Billig forbrukslån

På jakt etter et billig forbrukslån? Vi sammenlikner bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet. Dermed sparer du både tid og penger.

Fordeler ved å søke gjennom Axo Finans:

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Vi sammenligner bankene og sender det beste tilbudet om forbrukslån til deg.

Hos Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi samarbeider med tretten anerkjente banker, som alle har lang erfaring med å tilby finansiering. Du kan dermed være trygg på at du får det beste lånetilbudet, tilpasset dine behov. Du trenger kun å fylle ut søkeskjemaet vårt, så hjelper vi deg med resten.

Så fort vi har mottatt søknaden, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker for en kredittvurdering. Å søke om billig forbrukslån hos oss er en uforpliktende tjeneste, og du får svar innen 2 timer. Dersom lånet blir innvilget vil du få pengene inn på konto innen 1-3 virkedager.

For raskest mulig behandling anbefaler vi signering med BankID, og at du har kopi av selvangivelse og siste lønnsslipp lett tilgjengelig.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Banken stiller ingen krav til pant, og du slipper å stille med sikkerhet i eiendeler. Du bestemmer selv hva pengene brukes til, enten det er oppussing av bad, ny bil eller reparasjon av vaskemaskinen.

Lånet kan også brukes til å refinansiere gammel gjeld. Sitter du for eksempel på flere dyre smålån, kan det lønne seg å samle alt inn i et billig forbrukslån. Renten er som regel mye lavere enn hva den er på kredittkortgjeld.

Hvem kan søke om forbrukslån?

man with pen taking notes

For å søke lån hos oss må du oppfylle følgende kriterier:

  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ha fylt 23 år
  • Ingen aktive inkassosaker

Alle kan søke billig forbrukslån gjennom oss, men dersom du ikke oppfyller kravene nevnt ovenfor vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle livssituasjonen endre seg, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å sende inn en ny søknad. Du kan også søke sammen med en medlånetaker. Normalt vil dette øke sjansene for at søknaden innvilges.

Hvor mye kan jeg låne?

Gjennom bankene vi samarbeider med kan du låne fra 10.000 til 500.000 kr, uten krav om sikkerhet eller pant. Bruk gjerne lånekalkulatoren vår for å finne din ideelle lånesum. Oppgi ønsket lånesum og nedbetalingstid, så regner kalkulatoren ut hva månedsbeløpet på ditt lån blir.

Hos oss får du et billig forbrukslån med en nedbetalingstid på 1-15 år. Du kan når som helst nedbetale hele beløpet dersom du ønsker det.

Hvorfor skal jeg velge Axo Finans?

Axo Finans er opptatt av å tilby sine kunder billig forbrukslån, raskt og enkelt. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi gi deg det beste lånetilbudet blant flere store norske og internasjonale banker. Søknaden er kostnadsfri, du får svar raskt, og vi følger deg tett under hele søkeprosessen. Dersom du lurer på noe kan du kontakte vårt kundesenter på 22867400.

Per i dag samarbeider vi med Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank og Bluestep Finans.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
Billig forbrukslån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her