<p>Irina, vår Content Manager, har en solid bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med sin Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at Axo Finans' lesere mottar verdifull finansiell veiledning og informasjon. Hun er dedikert til å sørge for at våre kunder alltid har tilgang til innhold som er både klart, forståelig og nyttig, noe som gir støtte til deres økonomiske beslutningsprosesser.</p>
By Irina Kongshaug Lochoff

Irina, vår Content Manager, har en solid bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med sin Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at Axo Finans' lesere mottar verdifull finansiell veiledning og informasjon. Hun er dedikert til å sørge for at våre kunder alltid har tilgang til innhold som er både klart, forståelig og nyttig, noe som gir støtte til deres økonomiske beslutningsprosesser.

Forbrukslån uten sikkerhet

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Forbrukslån uten sikkerhet er et lån der du ikke trenger å stille med sikkerhet i form av eiendom eller andre verdier.

Dette gir deg friheten til å bruke pengene akkurat som du vil, enten det er til oppussing, reise eller noe annet.

Det skiller seg fra lån med sikkerhet, hvor du må stille med en form for garanti, som for eksempel bolig.

Hvem kan søke om forbrukslån uten sikkerhet?

For å søke om et forbrukslån uten sikkerhet hos oss, må du være over 18 år og ha en fast inntekt.

Vi gjør også en kredittvurdering for å sikre at du har økonomi til å betjene lånet.

Fordeler og ulemper med forbrukslån uten sikkerhet

Fordelene med et forbrukslån uten sikkerhet er mange. Du får raskt svar på søknaden, og pengene kan være på konto i løpet av kort tid.

Men det er også viktig å være klar over ulempene. Renten kan ofte være høyere enn for lån med sikkerhet, som for eksempel et boliglån, siden banken tar en større risiko.

Nedbetalingstidens betydning

En annen viktig faktor å vurdere er nedbetalingstiden på lånet.

Selv om et lån kan virke attraktivt med lave månedlige avdrag, kan en lang nedbetalingstid føre til at du ender opp med å betale mye mer i renter over tid.

Det er derfor viktig å finne en balanse mellom hva du kan betale hver måned og hvor raskt du ønsker å bli ferdig med lånet.

En kortere nedbetalingstid vil ofte være mer økonomisk fordelaktig i det lange løp.

Søk Forbrukslån

Hvordan søke om forbrukslån uten sikkerhet hos Axo Finans

Få lavest mulig rente med oss: Selv om forbrukslån generelt har høyere rente enn lån med sikkerhet, jobber vi i Axo Finans for at du skal få så lav rente som mulig.

Renten fastsettes basert på lånebeløpet, din økonomiske situasjon, og bankenes individuelle rentesatser.

Sammenlign lån - det lønner seg alltid! 

Det er viktig å sammenligne flere lån for å finne det som passer best for deg. Og det er her vi kommer inn i bildet.

Når du søker lån gjennom oss, trenger du bare å fylle ut én søknad på vår nettside. Vi sender deretter søknaden din til 20 banker og långivere og gir deg raskt svar via SMS og e-post.


Mine tilbud: Du får en oversikt over alle lånetilbudene dine på "Mine tilbud"-siden. Dette gjør det enkelt for deg å sammenligne og velge det beste lånet for deg.

Signering og videre steg: Når du har valgt det beste lånet, blir du sendt videre til bankens eller långiverens hjemmeside. Her må du logge inn med BankID og signere låneavtalen.

Vi er her for deg: Hele prosessen kan du enkelt gjøre selv på våre sider. Men hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er kundesenteret vårt alltid klare til å assistere deg.
Søk forbrukslån

Forstå rentebegrepene: Effektiv og nominell rente

Når du ser på et lånetilbud, vil du ofte se to ulike rentesatser: effektiv og nominell rente.

Den nominelle renten er grunnrenten på lånet, mens den effektive renten inkluderer alle gebyrer og kostnader.

Det er den effektive renten som forteller deg hva lånet faktisk vil koste deg.

Refinansiering med forbrukslån

Har du flere smålån eller kredittkortgjeld som du sliter med å holde oversikt over?

Å håndtere mange ulike lån kan være både tidkrevende og stressende, spesielt når hver enkelt har sine egne rentesatser og betalingsfrister.

I slike situasjoner kan et forbrukslån uten sikkerhet være en utmerket løsning for å samle all gjelden i ett enkelt lån.


Fordelen med å refinansiere gjennom et forbrukslån er todelt.

For det første gir det deg en bedre oversikt over din økonomiske situasjon. I stedet for å forholde deg til flere kreditorer, rentesatser og frister, har du nå bare ett lån å tenke på.

For det andre kan refinansiering ofte gi deg en lavere samlet rente.

Dette er fordi vi i Axo Finans jobber for at du skal få det beste lånetilbudet med lavest mulig rente ved å sende søknaden din til 20 banker og långivere.


Så hvis du føler at gjelden din har blitt uoversiktlig, kan et forbrukslån uten sikkerhet være veien til en enklere og mer økonomisk fordelaktig hverdag.

Søk Refinansiering
Refinansiering hjelper deg til en bedre økonomi

Refinansiering

Spar penger og få en sunnere økonomi                   

Budsjett

Hva er et budsjett og hvordan lager du det?                                                                                                                     

Søk kredittkort

Søk kredittkort og finn det beste kortet her         

Spørsmål og svar om å låne penger

 • Hvem kan låne penger uten sikkerhet?

  For å søke lån gjennom oss må: - du være over 18 år - ha norsk personnummer - ha norsk folkeregistrert adresse - e post og telefonnummer - ha norsk kontonummer - ingen betalingsanmerkninger Om du ikke oppfyller alle kravene kan du søke sammen med en medlåntaker som oppfyller disse kravene.

 • Hvor mye kan jeg låne via Axo Finans?

  Gjennom Axo Finans kan du få et lån fra 10.000 til 600.000 kroner.

 • Hvilken rente får jeg på lånet?

  Renten som tilbys er individuell og avgjøres av den enkelte bank. Vi kan derfor ikke si hvilken rente du får tilbud om før etter at du har sendt inn en søknad. Bankene innvilger rente fra 4,9% nominell og oppover. Tilbudet du får er uforpliktende og du bestemmer selv om du vil benytte deg av det. For å få en oversikt over hvilket månedsbeløp du kan forvente deg, kan du bruke vårt søknadsskjema.

 • Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

  Våre samarbeidspartnere tilbyr lån med en nedbetalingstid på mellom 1 og 20 år. Du kan alltid betale ned mer på lånet eller innfri hele lånet når du vil uten ekstra kostnad.

 • Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?

  Vi arbeider for at alle kunder skal få svar på sine søknader på dagen. Dersom du sender inn en søknad utenfor normal åpningstid, blir søknaden behandlet påfølgende arbeidsdag.

 • Hva er forskjellen på lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet?

  Forskjellen på lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet er at du ikke trenger å stille sikkerhet i bolig eller andre eiendeler når du søker lån uten sikkerhet. Dette påvirker beløpet du kan låne. Du kan låne mer penger når du stiller sikkerhet til banken og du får lavere rente på lånet.

 • Hva er refinansiering?

  Når du refinansierer erstatter du gamle lån og gjeld med et nytt og samlet lån. Dette gir lavere rente og bedre vilkår, og du får en mer oversiktlig økonomi. Hos oss kan du søke refinansiering inntil 600 000 kroner fordelt på så mange lån du trenger.