Gjeldsoversikt

Du finner din gjeldsoversikt i de nye gjeldsregistrene. De nye portalene har gjort det enklere for privatpersoner å få oversikt over sin gjeld.

Du finner din gjeldsoversikt i de nye gjeldsregistrene. De nye portalene har gjort det enklere for privatpersoner å få oversikt over sin gjeld.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Oversikt over hele gjelden


I gjeldsregistrene finner du en oversikt over all din usikrede gjeld og rammekreditt. Dette gjelder blant annet forbrukslån, faktureringskort og handlekonto. Kredittramme betegner disponibel kreditt som er innvilget, men som ikke nødvendigvis er brukt. Kredittkort er et eksempel på kredittramme.

Sjekk gjeldsregisteret

Finansforetakene er selv ansvarlige for å melde inn opplysninger om sine kunder til gjeldsregistrene. Dermed får vi en gjeldsoversikt som omfatter alle låntakere med norsk fødsels- og personnummer. Noen former for lån og gjeld omfattes ikke av gjeldsoversikten, og disse er blant andre:

  • Lån med sikkerhet som boliglån eller billån
  • Startlån til å kjøpe bolig
  • Studielån

Sikret gjeld med pant i bolig eller bil får finansforetakene oversikt over gjennom Kartverkets grunnbok og løsøreregisteret.

Les mer om: Gjeldsregisteret

Hvorfor trenger vi gjeldsoversikt?

Glad kvinne som leser en gjeldsoversikt

De siste årene har nordmenns forbruksgjeld vokst, og myndighetene ønsker å ta grep for å stoppe utviklingen. De nye gjeldsregistrene gjør det ikke bare enklere for privatpersoner å holde styr på sine egne gjeldsavtaler, det gjør det også mulig for banker og långivere å gjøre en grundigere kredittvurdering av sine kunder. Dermed minimeres risikoen for å innvilge lån til låntakere som allerede har mye i gjeld.

Tre selskaper har fått konsesjon fra Finanstilsynet til å etablere norske gjeldsregistre. Disse er Finans Norge som har opprettet Norsk Gjeldsinformasjon AS, Evry som har opprettet Gjeldsregisteret AS og Experian som lanserer Experian Gjeldsregister AS.

Hva gjør jeg hvis jeg har mye i gjeld?

I dagens samfunn er det ikke uvanlig å ha forbruks- eller kredittgjeld. Så lenge man betaler for seg er ikke dette nødvendigvis en ulempe, men dersom gjeldsavtalene har hopet seg opp kan det påvirke din attraktivitet som låntaker.

En uryddig gjeldsoversikt kan føre til at du får avslag på lånesøknaden, eller at du får en mye høyere rente enn ellers.

Dersom du har mye i gjeld og disponibel kreditt, kan det være en fordel å refinansiere. Et refinansieringslån gir deg en ryddigere gjeldsoversikt og hever din attraktivitet som låntaker. De aller fleste som refinansierer ender opp med å spare penger hver eneste måned, fordi de månedlige utgiftene knyttet til lån vil senkes.

Refinansier hele gjelden gjennom Axo Finans.

Axo Finans kan hjelpe deg på veien til en ryddigere gjeldsoversikt. Vi arbeider med å formidle lån på vegne av kunder, med mål om å finne de beste og billigste låneavtalene. Hos oss kan du søke refinansiering av opptil 500.000 kroner i forbruks- og kredittgjeld.

Våre tjenester er kostnadsfrie for låntakere, og tilbudet du mottar er helt uten forpliktelser.

Søk nå »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea
aprila
Få tilbud på forbrukslån