Sammenligne lån

Hos Axo Finans sammenligner vi bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Fra tid til annen opplever vi alle at økonomien ikke helt strekker til. Det kan være mange grunner til dette, men for mange blir et forbrukslån løsningen. Et forbrukslån kan gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger der og da, når du ikke har mulighet til å spare opp pengene. Et forbrukslån bør likevel være en midlertidig løsning, og det kan være lurt å undersøke hvilke vilkår og betingelser du faktisk har mulighet til å få.

Dersom du vurderer å ta opp et lån, kan det være lurt å sammenligne lånetilbudene før du velger et lånetilbud. Vi har samlet noen tips som kan hjelpe deg i jakten på det beste forbrukslånet.

Nominell og effektiv rente

Når man har behov for å ta opp et lån, ønsker man gjerne at lånet skal være billigst mulig. Derfor ser de fleste først og fremst på renten. De fleste banker oppgir renten med såkalt nominell rente. Denne representerer den påløpende renten på lånebeløpet for en bestemt periode, vanligvis i en periode på et år.

Men det er den effektive renten som avgjør hvor dyrt lånet blir og hva du må betale i måneden. Denne renten representerer den nominelle renten - i tillegg til alle gebyrer som følger med lånet. Disse kan være alt fra termingebyr til etableringsgebyr. Det er altså den effektive renten du skal se etter når du skal sammenligne lån.

Les mer: Sparekalkulator

Dette bør du se etter i et forbrukslån

Sammenligne lån via axo finans

Det er ikke bare renter som avgjør om et lån er gunstig. Faktorer som vilkår og nedbetalingstid er også med på å bestemme om du får et lån som passer din livssituasjon og økonomi. I tillegg bør du selvfølgelig sikre deg at du går for et lån med trygge rammer. Dersom en aktør er seriøs, vil de alltid stille visse krav til deg som søker. Disse kriteriene skal selvsagt minimere risikoen for banken, men de er også fastsatt for å beskytte deg som lånetaker.

Vi anbefaler derfor at du vurderer følgende når du skal sammenligne lån:

  • Er renten lav?
  • Er det vilkårene gode?
  • Får du en god nedbetalingsplan?
  • Er aktøren seriøs?

Dersom du kan tilfredsstille disse punktene er du kommet godt på vei.

Bruk en lånekalkulator til å orientere deg på markedet

For at du skal sikre deg det billigste lånetilbudet med lavest mulig rente, er det viktig å undersøke hvilke muligheter du faktisk har. Samtidig kan det kanskje virke som en umulig oppgave å orientere seg i jungelen av lånetilbud og banker. Heldigvis finnes det visse verktøy som gjør denne jobben litt lettere.

Ved hjelp av en lånekalkulator kan du enkelt sammenligne lån og hvilke kostnader som er knyttet til de ulike tilbudene.

Lånekalkulatoren viser deg renter, avdrag, gebyrer og totale omkostninger hver for seg, noe som gjør det enda enklere å sammenligne lånene opp mot hverandre. En slik kalkulator er også lett tilgjengelig. De fleste banker har en slik lånekalkulator på hjemmesiden sin. Dermed sparer du både tid og ressurser.

Finn det beste lånetilbudet med en finansagent

sammenligne lån med en lånekalkulator

En annen måte du kan sammenligne lån på, uten at det krever allverdens av deg, er å benytte deg av en finansagent. En finansagent hjelper deg med utfylling og oversendelse av en lånesøknad, for så og sende søknaden til flere banker. Straks alle bankene har behandlet lånesøknaden, vil finansagenten ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Å benytte seg av en finansagent når du skal sammenligne lån sparer deg for både tid og ressurser.

I tillegg kan du være sikker på at søknaden blir behandlet av flere banker og at du får det beste tilbudet i forhold til din personlige økonomi og sikkerhet. Renten varierer nemlig fra bank til bank, i tillegg til at bankene ofte opererer med egne minstekrav for innvilgelse av lån.

Søk lån via Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering og hjelper deg med å sammenligne lån. Virksomheten vår er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet, noe som innebærer at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse for andre enn våre partnere. Dette betyr for deg at tjenesten vår er helt gratis.

Planlegg økonomien før du søker om lån

Alle lån er en forpliktelse som skal betales tilbake. Derfor bør du være sikker på at du faktisk har råd til å betjene lånet. Det er også viktig at lånet ikke går på bekostning av livsoppholdsutgiftene som du er avhengig av å betale hver måned. En god idé er derfor å sette opp et månedlige budsjett.

Med et budsjett får du en god oversikt over hvilke månedlige utgifter og inntekter du faktisk har, slik at du lettere ser hvor stor takhøyde du har i forhold til nye utgifter.

Vær realistisk i beregningene dine. Har du ikke råd til å betjene lånet går det kun ut over deg selv. Det kan også være lurt å ta høyde for rentestigninger i budsjettet. Når du har et oversiktlig budsjett på plass, er det også lettere å sammenligne lån på markedet. Da vet du hva du har å forholde deg til og hvilke lånetilbud som ikke passer din personlige økonomi og betalingsevne.

Lån et av markedets beste lån

Sammenligne lån og finn den laveste renten for deg

Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans, sender vi denne til våre samarbeidspartnere. Vi samarbeider med flere av Nordens største og mest anerkjente banker, som alle har lang erfaring med forbrukslån. Det gjør at vi kan sammenligne lån med markedets beste renter.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant.

Dersom du er usikker på hvor mye du kan og bør låne, anbefaler vi deg å ta en titt på lånekalkulatoren vår.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Hvem kan søke lån gjennom Axo Finans?

For å søke lån gjennom Axo Finans må du oppfylle visse kriterier. Dette er for å sikre at du er i stand til å betjene lånet du søker om.

For å søke må du derfor:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Tilfredsstiller du ikke disse kravene, vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle din livssituasjon endre seg er du selvsagt hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning. Du kan også vurdere muligheten til å søke med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for at lånet blir innvilget.

Fordeler ved å søke lån via Axo Finans

Det er flere fordeler ved å velge Axo Finans som din finansagent når du skal sammenligne lån. Først og fremst trenger du bare å sende inn én søknad. Videre tar vi på oss jobben med å sammenligne lånetilbudene hos de ulike bankene. Ikke bare sparer det deg for verdifull tid, men du kan også være sikker på at du får et gunstig lån - tilpasset din økonomiske situasjon.

Når du søker gjennom oss, får du tilgang på personlig kundeservice - fra søknaden er sendt til pengene er utbetalt.

Dersom du mottar et lånetilbud, er dette selvsagt uforpliktende. Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja og tilbudet er gyldig i 30 dager. Det beste av alt er at tjenesten vår er helt gratis. Som finansagent får vi en kommisjon fra bankene vi samarbeider med. Siden vi er regulert av Finanstilsynet, kan du også være sikker på at du får gode vilkår og trygge rammer på ditt lån.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

sammenligne lån - finn best lån for deg

Dersom du har vurdert behovet og kommet frem til at du ønsker å søke om lån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre samarbeidsbanker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for opplasting. Dersom du velger elektronisk signering vil det også ta kortere tid fra du søker til pengene faktisk er inne på konto.

Søk lån blant våre samarbeidspartnere og motta det beste tilbudet - tilpasset din økonomiske situasjon.

Vi sammenligner disse 20 bankene for deg

bbbank logo
bluestepl ogo
brabank logo
instabank logo
komplett bank logo
nordax logo
nordea direct logo
norwegian logo
optin bank logo
remember logo
santander logo
express bank logo
kraft bank logo
thorn bank
resurs bank logo
ferratum logo
easybank logo
ikano logo
yalånet logo
svea logo
sammenlign lån og finn lavest rente
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit