MyBank


MyBank er en heldigital nettbank som startet sin virksomhet i 2017. Banken tilbyr sparing og boliglån til kunder på det norske markedet.

Gå til lånesøknad »

Søk om refinansiering med og uten sikkerhet gjennom Axo Finans, og få søknaden din vurdert av 23 banker, blant annet MyBank. Våre samarbeidbanker innen sikret refinansiering tilbyr en nominell rente fra 7,9%.

Dette er MyBank

MyBank fikk konsesjon i juli 2016 og startet opp virksomheten sin tidlig året etter. Per nå tilbyr banken sparemuligheter og omstartslån, men jobber med å utvide tilbudet til “det meste du forventer fra en bank.” Banken er en heldigital bank med kontorer i Oslo.

Sparing

Når det kommer til sparemuligheter, tilbyr banken sparekonto med en nominell rente fra 1,79 prosent. I tillegg gir det månedlige renteoppgjøret deg en 1,8 prosents effektiv rente. Betingelsene gjelder fra den første kronen du setter inn.

Sparekontoen setter du enkelt opp på nett, hvor du kun trenger å fylle inn et søknadsskjema og signere med BankID for så å få tilsendt ditt nye kontonummer. Du får da tilgang til en nettbank der du kan disponere pengene dine og ha full kontroll over kontoen.

Refinansier med omstartslån

Med produktet Omstartslån kan du refinansiere gammel og dyr gjeld og få bedre oversikt over egen økonomi. Ved å få én rente å forholde deg til samt kutte doble gebyrer, kan du spare penger hver måned.

Dersom du har flere lån og kreditter, kan du samle disse i det nye lånet. Har du i tillegg inkassosaker eller betalingsanmerkninger kan MyBank hjelpe deg med å løse ut disse.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et søknadsskjema og huke av for at du ønsker refinansiering. Får du søknaden innvilget, samler banken dine utestående betalinger og annen gjeld til ett lån med sikkerhet i bolig. Slik får du kun én faktura og nedbetalingsplan å forholde deg til, og du slipper å betale doble gebyrer.

Søk om refinansiering gjennom Axo Finans

Låneformidleren Axo Finans sammenligner lånetilbud fra flere banker samtidig. Du kan enkelt sende inn en søknad om refinansieringslån med og uten sikkerhet hos Axo Finans. Søknaden blir vurdert av 23 banker og du får det beste tilbudet.

Når du søker om refinansiering via Axo Finans, videresendes søknaden din til våre samarbeidspartnere - noen av Skandinavias ledende banker innenfor lån og refinansiering. MyBank er blant disse. 

Etter at du har søkt får du en e-post med link til Min side hvor alle tilbudene er presentert. 

Axo Finans finner det billigste lånet

Det er flere fordeler ved å søke om lån og refinansiering gjennom Axo Finans kontra direkte hod banken.

Ved at søknaden din går ut til flere banker vil de måtte konkurrere om å få deg som kunde, noe som resulterer i at de kommer med sitt best mulige tilbud. Vi presenterer det beste tilbudet for deg.

Lånetilbudet du får er fullstendig uforpliktende og gyldig i 30 dager. Du får personlig oppfølging ved behov, først av Axo Finans, deretter flyttes kundeforholdet til gjeldende bank.

Tjenesten er kostnadsfri og du sparer dermed både tid, krefter og penger på å få hjelp av oss.

MyBank tilbyr omstartsån med sikkerhet. Søk om refinansiering med og uten sikkerhet gjennom Axo Finans, vi sammeligner tilbud fra 23 banker.

Gå til lånesøknad »