Hvor mye kan du låne

Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Et vanlig spørsmål som går igjen blant våre kunder er: Hvor mye kan jeg låne?

Når man skal ta opp et lån er det viktig med god oversikt over den økonomiske situasjonen, slik at man kan undersøke hva lånet vil koste hver måned. Dette vil hjelpe låntakeren med å vurdere hvor mye man bør låne, og hvor stort handlingsrom det etterlater for at tiden fremover skal bli økonomisk stabil.

Det er mange grunner til at folk ønsker et forbrukslån. Vanlige årsaker er finansiering av uforutsette utgifter, oppussing samt refinansiering av kredittkort og andre dyre smålån.

Lån uten sikkerhet

hvor mye kan du låne

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet til banken i form av eiendeler eller prosent av boligens verdi. Långiver kan ikke bestemme hva lånet skal brukes til, noe som gir deg frihet til å benytte lånet akkurat slik du ønsker. Dette skiller et forbrukslån fra et lån til bolig, hvor kapitalen må benyttes til å kjøpe bolig.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Uten krav til pant har ikke utlåner noen måte å få tilbake verdiene på, dersom låntaker ikke betaler ned lånet.

Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et tradisjonelt boliglån. Denne renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad og annen gjeld. Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån har lavere renter enn dyre kredittkort. Jo høyere sum du trenger å finansiere, desto mer lønnsomt er det å låne penger gjennom et forbrukslån.

Hvor mye kan jeg låne via Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som tilbyr lån, forbrukslån og refinansiering. Når du sender inn en søknad til oss, sender vi den videre til flere banker. Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor strekke seg langt for å tilby et lån med lav rente. Dermed får du det beste lånetilbudet blant flere av landets største banker, samtidig som du slipper unødvendig bruk at tid og ressurser.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten at det stilles krav til sikkerhet eller pant.

Hvor mye du kan låne avhenger derfor av din private økonomi og betalingshistorikk. For å finne ut hvor mye du kan få i lån hos oss, kan du bruke vår online lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid. Lånekalkulatoren viser deg et estimat på hva lånet vil komme til å koste deg i måneden.

Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Fra lånekalkulatoren kan du gå videre til vårt online søknadsskjema.

Hvor mye koster lånet?

Hvor mye kan du låne

Renten som tilbys på lån er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Renten varierer med andre ord fra bank til bank.

Når du bruker vår låneformidlingstjeneste, finner vi den beste renten blant våre samarbeidsbanker. Så fort vi mottar lånesøknaden foretar vi en kredittvurdering av deg som vi sender videre til samtlige banker. Etter at bankene har behandlet søknaden vil du få et uforpliktende tilbud av oss. Her får du oppgitt endelig rentesats og månedlige kostnader, slik at du kan beregne hvor mye lånet koster.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss får du tilbake et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å søke lån via oss, og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet eller ikke. Søknaden foregår elektronisk med innlogging via MinID, og du kan også signere lånedokumentene med din elektroniske BankID. Foretrekker du å sende dokumenter via post må du beregne noe lengre tid på utbetaling av lånet.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt forhold til Axo Finans, og alle henvendelser rettes direkte til banken. Vi kan selvfølgelig bistå deg med personlig assistanse underveis i søknadsprosessen, og gi deg råd angående nedbetalingsplan, låneevne og sparing via refinansiering.

Les mer om å spare penger.

Hvorfor skal du søke lån hos Axo Finans?

Hvor mye kan du låne

Med Axo Finans får du...

  • Svar innen kort tid
  • Personlig kundeservice
  • Det beste tilbudet blant flere banker

Når du tar opp et lån gjennom Axo Finans bestemmer du selv hva pengene skal brukes på, enten det er kjøp av ny båt, oppussing av kjøkkenet eller finansiering av bryllupsreise. Du sparer også tid, ved at du kun trenger å sende inn én søknad.

Tjenesten er gratis og ved positivt svar får du et uforpliktende tilbud blant 19 av Skandinavias beste banker. Axo Finans er i dag representert i både Norge og Sverige.

Søk lån via Axo Finans - vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne det beste tilbudet blant flere banker.

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg

Hvor mye kan du låne?
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit