Hvor mye kan jeg låne?

Gjennom Axo Finans kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet inntil 500 000 kroner.

Spørsmålet om “hvor mye kan jeg låne?” er ikke nytt for oss som jobber i bankbransjen. Det er faktisk det spørsmålet vi hører oftest. Spørsmålet henger imidlertid tett sammen med hva du som kunde faktisk har råd til. Derfor har vi i Axo Finans utviklet en enkel lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne, ønsket rente og nedbetalingstid. Deretter får du oppgitt hvor mye et slikt lån vil koste deg i måneden.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne:

kr 125 000,-

hvis du betaler 1 500 kr pr.mnd i 15 år med middels høy rente.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån hvor du selv bestemmer hva pengene skal brukes til. Det har ingenting å si om du ønsker å pusse opp boligen, kjøpe ny bil eller bruke 0pengene på en ferie. Når ditt forbrukslån er innvilget og pengene på konto er det helt opp til deg hva du bruker pengene til. Du kan også bruke et forbrukslån til å betale ned gammel gjeld. Har du kredittkort og/eller annen smågjeld kan det være veldig lønnsomt å samle alt i ett forbrukslån uten sikkerhet. Renten på et forbrukslån er i de fleste tilfeller mye lavere enn hva den er på kredittkort og andre smålån. Med Axo Finans sparer du penger – enkelt og greit.

Hos Axo Finans tilbyr vi forbrukslån uten sikkerhet. Dette betyr i praksis at vi ikke tar pant i verken hus eller bil. Dette gjør at vi må stille noen krav til de som søker boliglån. Disse kravene er utformet i samarbeid med bankene, som vi har et tett samarbeid med.

Grunnkravene for å kunne søke forbrukslån er:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må være fylt 23 år
  • Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker

Dersom du oppfyller kravene ovenfor vil du i utgangspunktet kvalifisere for et forbrukslån. Det neste spørsmålet blir da hvor mye du kan låne. Dette avhenger av en individuell vurdering av din økonomi. Her ser vi på faktorer som din inntekt, din bo- og familiesituasjon og eventuell tidligere historikk. I tillegg bruker vi statistiske analyser for å forsøke å fastslå hvilket forbrukslån som er rett for deg.

Ønsker du å finne svaret på “hvor mye kan jeg låne”? Bruk vår lånekalkulator og oppgi ønsket lånesum. Tilpass ønsket lånerente og nedbetalingstid. Da får du til slutt oppgitt et månedsbeløp. Dette er summen din økonomi må kunne bære, etter fratrekk for kostnader som månedlig husleie/boliglån, strøm, telefon, internett, mat og andre faste kostnader vi alle har. I tillegg tar bankene høyde for at renten vil kunne øke som følge av hendelser i verdensøkonomien. Derfor legger de inn en sikkerhetsbuffer, slik at du skal kunne betjene lånet selv dersom rentene gjør et uventet byks.

Hvor mye kan jeg låne hos Axo Finans?

Hos Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kr. Renten er individuell, fra 6,99% til 21,9% nominell. Alle søknader blir behandlet individuelt. Akkurat hvor mye du kan låne avhenger derfor av en konkret vurdering av din økonomi. Våre lån løper fra 1-15 år. Innen 2 timer etter at du har sendt din forbrukslånsøknad vil du få svar om søknaden er innvilget, hvor mye du fikk i lån og hva lånet koster i måneden. Pengene utbetales så raskt som mulig, og typisk sett innen 1-3 virkedager. Vi anbefaler alle våre kunder til å ha siste lønnslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for å ikke forsinke utbetalingen. Hos Axo Finans kan du selvfølgelig signere alle papirer elektronisk ved hjelp av BankID. Dette korter ned ventetiden fra du søker lån, til pengene faktisk blir utbetalt.

Hvorfor søke om forbrukslån gjennom Axo Finans?

Når du søker om forbrukslån gjennom Axo Finans er det flere fordeler:

  • Du trenger kun å sende en søknad for å få søknaden behandlet av flere konkurrerende banker
  • Du får raskt svar på spørsmålet om hvor mye du kan låne
  • Du får personlig kundeservice fra søknad om forbrukslån til utbetaling
  • Du får presentert det beste lånetilbudet basert på dine behov
  • Lånetilbudet du mottar er helt uforpliktende og gyldig i 30 dager
  • Tjenesten Axo Finans tilbyr er gratis

Hvilke banker samarbeider Axo Finans med?

Axo Finans samarbeider med flere store norske, nordiske og internasjonale banker som har lang erfaring i å tilby forbrukslån. Følgende banker samarbeider med Bank Norwegian, DNB, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, BN Bank, yA Bank, Resurs Bank, Ekspress Bank, Bluestep Finans, og Collector Bank.

Når vil jeg få svar på lånesøknaden?

Innen 2 timer vil du få svar på om søknaden om forbrukslån er innvilget, hvor mye du kan låne og hva lånet deg koster i måneden.

Kan jeg søke lån sammen med noen?

Du kan søke forbrukslån sammen med hvem du måtte ønske så lenge de oppfyller de samme kravene. Dette kalles gjerne en medlånetaker. En medlånetaker kan være din ektefelle, samboer, kjæreste eller bare venn.

Når kan jeg forvente at pengene er på konto?

Om søknaden om forbrukslån innvilges kan du regne med at pengene vil være utbetalt innen 1-3 virkedager. Vi anbefaler alle våre kunder til å ha siste lønnslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig for å ikke forsinke utbetalingen. Dette hjelper oss finne ut hvor mye du kan låne raskere. Hos Axo Finans kan du også selvfølgelig signere alle papirer elektronisk ved hjelp av BankID. Dette er med å korte ned ventetiden fra du søker lån, til pengene faktisk blir utbetalt.

Vi sammenligner disse bankene for deg

Hvor mye kan jeg låne?
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Script