Hvor mye kan jeg låne?

Du kan søke om å låne opptil 500.000 kroner uten sikkerhet via Axo Finans. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet til å ta en bedre avgjørelse, og unngå ubehagelige overraskelser på lang sikt.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne:

kr 125 000,-

hvis du betaler 1 500 kr pr.mnd i 15 år med middels høy rente.

“Hvor mye kan jeg låne” er et vanlig spørsmål når man skal velge forbrukslån. For mange er det avgjørende å vite hvor stort lånebeløpet blir på forhånd, slik at man kan beregne hvor mye lånet vil koste i måneden.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet til banken i form av eiendeler eller bolig. Långiver kan ikke bestemme hva lånet skal brukes til, noe som gir deg frihet til å benytte lånet akkurat slik du ønsker.

Akkurat hvor mye man kan låne i forbrukslån avhenger av flere faktorer.

Den effektive renten bestemmes først og fremst av banken, men avhenger også av betalingsevne samt eventuell annen gjeld. Bankene har ulike måter å regne ut ditt øvre lånebeløp på ut i fra egne rentesatser og regler for nedbetalingstid. Hvor mye du kan få i lån er derfor en individuell vurdering.

Bruk en lånekalkulator

Gjennom en lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik online kalkulator er helt gratis og beregner kostnader knyttet til lånet basert på ønsket lånebeløp og nedbetalingstid.

Vi kan tilby lån fra 10.000 til 500.000 kroner gjennom våre bankpartnere, uten krav om sikkerhet eller pant. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-15 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger for ditt lån.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

hvor mye kan jeg låne

For å få innvilget et lån gjennom vår tjeneste, stiller vi noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 25 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad via Axo Finans. Har du ikke alle disse tingene på plass, kan du prøve igjen ved en senere anledning når den økonomiske situasjonen har endret seg.

Et alternativ kan være å søke nytt lån med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Kostnader knyttet til lånet

To spørsmål går igjen når det gjelder forbrukslån: “Hvor mye kan jeg låne” og “Hva koster et forbrukslån”. Det er kanskje ikke så rart, da disse avgjør både hvor du skal låne penger og om du i det hele tatt har råd til å finansiere lånet.

God oversikt er nødvendig for å få en god økonomisk situasjon i tiden etter lånet.

Renter

Når man tar opp et lån, må man betale en godtgjørelse til banken eller finansinstitusjonen som låner deg penger. Dette kalles renter, og alle lån kommer med to typer renter: Nominell og effektiv rente.

Den nominelle renten er grunnrenten på alle lån og bestemmes av Sentralbanken. Denne renten må alle banker og långivere forholde seg til. Samtidig er det opp til den enkelte långiver å vurdere hvor stor risiko låntaker utgjør, noe som påvirker den endelige renten.

Gebyrer

Den effektive renten består av den nominelle renten pluss alle gebyrer og utgifter knyttet til lånet. Slike gebyrer kan for eksempel være etableringsgebyr og månedsgebyr. Det er altså den effektive renten som forteller deg det endelige månedsbeløpet på lånet.

Alle våre lånesøknader blir behandlet individuelt og baserer seg på din betalingsevne og økonomi.

Hvor mye kan jeg låne hos Axo Finans i forhold til andre finansinstitusjoner? På Finansportalen.no kan du enkelt sammenligne prisene blant flere finansaktører i Norge.

Hva brukes forbrukslån til?

hvor mye kan jeg låne

Et lån uten sikkerhet har mange bruksområder. Noen av de vanligste årsakene til at folk tar opp forbrukslån er uforutsette utgifter, refinansiering av gjeld og oppussing.

Hvor mye kan jeg låne til uforutsette utgifter?

Fra tid til annen dukker det opp utgifter som man ikke har tatt høyde for. Det er ingenting som er så kjedelig som å få en uventet regning i posten når man ikke har råd til å betale der og da. Hvem har vel ikke opplevd en plutselig lekkasje i boligen, eller at vaskemaskinen takker for seg? For mange blir et forbrukslån løsningen.

I dag har de fleste et kredittkort, som fint kan brukes til å finansiere kjøp av ny vaskemaskin. Har du imidlertid ikke mulighet til å betale beløpet tilbake med en gang kan det imidlertid fort bli et unødvendig dyrt kjøp. Et forbrukslån hos Axo Finans har lavere rente enn dyre kredittkort.

Hvor mye kan jeg låne til refinansiering av gjeld?

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller tatt opp smålån, kan det være lurt å vurdere refinansiering av lån. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden.

Du kan spare hundrevis av kroner hver måned på å samle flere lån i et nytt refinansieringslån med lavere rente.

Enten du har mange dyre smålån, har mistet oversikt over økonomien eller dersom betalingsanmerkninger hindrer deg i å ta opp tradisjonelt boliglån til tross for tilstrekkelig sikkerhet i eiendom, kan det å refinansiere hjelpe deg på vei til en bedre økonomisk situasjon.

Les mer: Billigste refinansiering av lån

Hvor mye kan jeg låne til oppussing?

Skal du selge boligen, men trenger å heve verdien? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene kan fort koste en formue.

Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen, og siden få igjen pengene på salget.

Samtidig oppstår det også behov for oppussing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er også dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Et forbrukslån kan være til god hjelp for å få dekket utgiftene.

Søk lån via Axo Finans - gjennom en av våre samarbeidspartnere kan du få et gunstig lån, tilpasset din økonomi!

TrustScore 9.3|2276 brukervurderinger
Hvor mye kan jeg låne?
Søk lån på inntil 500.000 Søk her