Hvor mye kan jeg låne?

Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet på opptil 500.000 kroner.

Hvor mye kan jeg låne er et vanlig spørsmål når man skal velge forbrukslån. For mange er det avgjørende å vite hvor stort lånebeløpet blir på forhånd, slik at man kan beregne hvor stort handlingsrom man har opp mot den økonomiske situasjonen i nærmeste fremtid. God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet til å ta en bedre avgjørelse og man slipper eventuelle overraskelser siden.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne:

kr 125 000,-

hvis du betaler 1 500 kr pr.mnd i 15 år med middels høy rente.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet til banken i form av eiendeler eller bolig. Långiver kan ikke bestemme hva lånet skal brukes til, noe som gir deg frihet til å benytte lånet akkurat slik du ønsker.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et tradisjonelt boliglån. Denne renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad.

Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån hos oss har langt lavere renter enn dyre kredittkort, som i dag er den vanligste måten for forbrukere å låne penger på. Jo høyere sum du trenger å finansiere, desto mer lønnsomt er det å låne penger gjennom et forbrukslån.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån?

Akkurat hvor mye man kan låne i forbrukslån avhenger av flere faktorer. Først og fremst er disse satsene bestemt av banken. Bankene har ulike måter å regne ut ditt øvre lånebeløp på ut i fra egne rentesatser og regler for nedbetalingstid.

Hos Axo Finans kan vi tilby lån fra 10.000 til 500.000 kroner gjennom våre bankpartnere, uten krav om sikkerhet eller pant. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-15 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger for ditt lån. Gjennom en lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik online kalkulator er helt gratis og beregner ønsket lånesum opp mot flere banker samtidig.

Et av våre vanligste spørsmål er hvor mye kan jeg låne? Finn ut hva et lån hos oss vil koste deg her.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

Å låne penger uten sikkerhet gjennom Axo Finans er enkelt. Det stilles likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad ho oss. Har du ikke alle disse tingene på plass kan du prøve igjen ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Et alternativ kan være å søke lån med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hva koster et forbrukslån?

To spørsmål går igjen når det gjelder forbrukslån: Hvor mye kan jeg låne og hva koster et forbrukslån. Det er kanskje ikke så rart, da disse avgjør både hvor du skal låne penger og om du i det hele tatt har råd til å finansiere lånet. God oversikt er nødvendig for å få en god økonomisk situasjon i tiden etter lånet.

Det er heller ingen som har lyst til å betale mer enn de strengt tatt må. Renten på et lån er individuell og varierer fra 6,39% til 21,9% nominell rente. Når du leverer en lånesøknad hos oss vil vi gjøre en kredittvurdering av deg. Så snart alle bankene har behandlet søknaden din vil du få et uforpliktende tilbud av oss. Her får du også oppgitt rentesatsen. Alle lånesøknader blir behandlet individuelt og baserer seg på din betalingsevne og økonomi.

Hvor mye kan jeg låne hos Axo Finans i forhold til andre finansinstitusjoner? På Finansportalen.no kan du enkelt sammenligne prisene blant flere finansaktører i Norge.

Hvordan søker man forbrukslån?

Å søke forbrukslån hos Axo Finans er enkelt. Du fyller bare ut vårt søknadsskjema på nett. Deretter foretar vi en kredittsjekk av deg som vi sender videre til alle våre samarbeidsbanker. Dermed kan du være sikker på at du får det absolutt gunstigste lånetilbudet på markedet.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss får du tilbake et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å låne penger hos oss og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Dersom din lånesøknad blir innvilget, tar det opptil 1-3 virkedager før pengene er inne på kontoen din. Det er altså en rask prosess å låne penger gjennom Axo Finans.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt forhold til Axo Finans og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Hva brukes forbrukslån til?

Ettersom et forbrukslån kan brukes til så og si hva som helst har det også mange bruksområder. Noen av de vanligste årsakene til at folk tar opp forbrukslån er uforutsette utgifter, refinansiering av gjeld og oppussing.

Hvor mye kan jeg låne til uforutsette utgifter?

Fra tid til annen vil det dukke opp utgifter som man ikke har tatt høyde for. Det er ingenting som er så kjedelig som å få en uventet regning i posten som man ikke har råd til å betale der og da. Hvem har vel ikke opplevd en plutselig lekkasje i boligen eller at vaskemaskinen takker for seg? For mange blir et forbrukslån løsningen.

I dag har de fleste et kredittkort, som fint kan brukes til å finansiere kjøp av ny vaskemaskin. Har du imidlertid ikke mulighet til å betale beløpet tilbake med en gang kan det imidlertid fort bli et unødvendig dyrt kjøp. Et forbrukslån hos Axo Finans har lavere rente enn dyre kredittkort. Hos oss får du også lån fra de beste bankene i Norge og Skandinavia. Vi tilbyr lån på opptil 500.000 kroner, uavhengig av hva pengene skal brukes til.

Hvor mye kan jeg låne til refinansiering av gjeld?

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller andre smålån, kan det være lurt å refinansiere disse i et forbrukslån. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden. Du kan dermed spare tusenvis av kroner hver måned på å samle flere slike lån til et felles lån med lavere rente.

Det er mange grunner til at folk vil tjene på en refinansiering av gamle lån. Enten du har mange dyre smålån, har mistet oversikt over økonomien eller dersom betalingsanmerkninger hindrer deg i å ta opp tradisjonelt boliglån til tross for tilstrekkelig sikkerhet i eiendom, kan et forbrukslån hjelpe deg på vei til en bedre økonomisk situasjon. Hva du får i lån avhenger av tidligere betalingshistorikk og din økonomiske situasjon. Våre finansagenter kan hjelpe deg med rådgivning dersom du har behov for refinansiering av gjeld.

Hvor mye kan jeg låne til oppussing?

Skal du selge boligen, men trenger å heve verdien? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster fort mer enn hva man har tilgjengelig der og da. Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen og få igjen pengene på salget.

Samtidig oppstår det også behov for oppusing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er også dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Å pusse opp badet kan fort koste over 150.000 kroner. Et forbrukslån kan være til god hjelp for å få dekket disse utgiftene.

Axo Finans tilbyr fleksible lån fra 10.000 til 500.000 kroner. Ved positivt svar får du lånedokumentene på dagen.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank og Bluestep Finans. Flere av disse bankene havnet på topplisten over beste forbrukslån i en kåring gjort av Dinero i 2017. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Axo Finans er regulert av Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke kan ta imot godtgjørelse fra andre enn våre partnere. For deg som kunde betyr det at alle våre tjenester er gratis. Ved å sammenligne bankene for deg, og la dem konkurrere om hvem du skal låne penger av, skaper vi bedre konkurranse på markedet. Dermed får våre låntakere de mest gunstige lånetilbudene på markedet, i forhold til deres økonomiske utgangspunkt.

Forbrukslån på nett

I dag er det enkelt å søke lån på nett. Stadig flere lånemeglere er nettbaserte og samarbeider som regel med rundt 5-15 banker. Slike finansagenter fungerer som et mellomledd som formidler informasjon mellom låntaker og bankene. Resultatet er en rask og effektiv prosess for alle parter.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID kan vi svare våre lånsøkere raskt. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en lånemegler må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til lånemeglerens samarbeidspartnere. Slik sammenlignes bankene for deg med kun en søknad og du som låntaker får det mest gunstige tilbudet på markedet.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig. Elektronisk signering gjennom BankID vil også korte ned ventetiden fra du søker til pengene til utbetalt. Normalt svarer vi på alle søknader innen to timer. Da får du oppgitt hvor mye du får innvilget i lån og hva lånet vil koste deg i måneden.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån på dagen hos Axo Finans? Les mer om lån på dagen her.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.1|1533 brukervurderinger
Hvor mye kan jeg låne?
Søk lån på inntil 500.000 Søk her