Hvor mye kan jeg låne?

Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet på opptil 500.000 kroner.

Hvor mye kan jeg låne er et vanlig spørsmål når man skal velge forbrukslån. For mange er det avgjørende å vite hvor stort lånebeløpet blir på forhånd, slik at man kan beregne hvor mye lånet vil koste i måneden. God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet til å ta en bedre avgjørelse, og unngå ubehagelige overraskelser på lang sikt.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne:

kr 125 000,-

hvis du betaler 1 500 kr pr.mnd i 15 år med middels høy rente.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet til banken i form av eiendeler eller bolig. Långiver kan ikke bestemme hva lånet skal brukes til, noe som gir deg frihet til å benytte lånet akkurat slik du ønsker.

Akkurat hvor mye man kan låne i forbrukslån avhenger av flere faktorer. Den effektive renten bestemmes først og fremst av banken, men avhenger også av betalingsevne samt annen gjeld. Bankene har ulike måter å regne ut ditt øvre lånebeløp på ut i fra egne rentesatser og regler for nedbetalingstid.

Hos Axo Finans kan vi tilby lån fra 10 000 til 500 000 kroner gjennom våre bankpartnere, uten krav om sikkerhet eller pant. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-15 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger for ditt lån. Gjennom en lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik online kalkulator er helt gratis og beregner ønsket lånesum opp mot flere banker samtidig.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

Vi sammenligner disse bankene for deg

Å låne penger uten sikkerhet gjennom Axo Finans er enkelt. Det stilles likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad via Axo Finans. Har du ikke alle disse tingene på plass kan du prøve igjen ved en senere anledning når den økonomiske situasjonen har endret seg. Et alternativ kan være å søke lån med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hva koster et forbrukslån?

To spørsmål går igjen når det gjelder forbrukslån: Hvor mye kan jeg låne og hva koster et forbrukslån. Det er kanskje ikke så rart, da disse avgjør både hvor du skal låne penger og om du i det hele tatt har råd til å finansiere lånet. God oversikt er nødvendig for å få en god økonomisk situasjon i tiden etter lånet.

Det er heller ingen som har lyst til å betale mer enn de strengt tatt må, og et annet spørsmål vi ofte får er hvor mye du kan få i rente. Renten på et lån, det vil si hvilke ekstrautgifter lånet kommer med, er individuell. Når du leverer en lånesøknad hos oss vil vi gjøre en kredittvurdering av deg, som vi videresender til våre samarbeidsbanker. Så snart alle bankene har behandlet søknaden din vil du få et uforpliktende tilbud av oss. Her får du også oppgitt rentesatsen. Alle lånesøknader blir behandlet individuelt og baserer seg på din betalingsevne og økonomi.

Hvor mye kan jeg låne hos Axo Finans i forhold til andre finansinstitusjoner? På Finansportalen.no kan du enkelt sammenligne prisene blant flere finansaktører i Norge.

Les mer: Forbrukslån kalkulator

Hva brukes forbrukslån til?

Hva brukes forbrukslån til?

Et lån uten sikkerhet har mange bruksområder. Noen av de vanligste årsakene til at folk tar opp forbrukslån er uforutsette utgifter, refinansiering av gjeld og oppussing.

Hvor mye kan jeg låne til uforutsette utgifter?

Fra tid til annen vil det dukke opp utgifter som man ikke har tatt høyde for. Det er ingenting som er så kjedelig som å få en uventet regning i posten man ikke har råd til å betale der og da. Hvem har vel ikke opplevd en plutselig lekkasje i boligen, eller at vaskemaskinen takker for seg? For mange blir et forbrukslån løsningen.

I dag har de fleste et kredittkort, som fint kan brukes til å finansiere kjøp av ny vaskemaskin. Har du imidlertid ikke mulighet til å betale beløpet tilbake med en gang kan det fort bli et unødvendig dyrt kjøp. Et forbrukslån hos Axo Finans har lavere rente enn dyre kredittkort. Hos oss får du også lån fra de beste långiverne i Norge og Skandinavia. Vi tilbyr lån på opptil 500 000 kroner, uavhengig av hva pengene skal brukes til.

Hvor mye kan jeg låne til refinansiering av gjeld?

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller tatt opp smålån, kan det være lurt å vurdere refinansiering. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden. Du kan dermed spare tusenvis av kroner hver måned på å samle flere slike lån i et nytt lån med lavere rente.

Det er mange grunner til at folk vil spare penger på å refinansiere gamle lån. Enten du har mange dyre smålån, har mistet oversikt over økonomien eller dersom betalingsanmerkninger hindrer deg i å ta opp tradisjonelt boliglån til tross for tilstrekkelig sikkerhet i eiendom, kan et forbrukslån hjelpe deg på vei til en bedre økonomisk situasjon. Våre finansagenter kan hjelpe deg med rådgivning dersom du har behov for refinansiering av gjeld.

Hvor mye kan jeg låne til oppussing?

Skal du selge boligen, men trenger å heve verdien? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster fort en formue. Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen og få igjen pengene på salget.

Samtidig oppstår det også behov for oppusing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid, og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er også dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Et forbrukslån kan være til god hjelp for å få dekket utgiftene.

Har du andre spørsmål knyttet til våre lån, eller hvor mye du kan låne, kan du når som helst kontakte vår kundeservice på mail eller på telefon +47 22 86 74 00. Vi bistår mer enn gjerne med det du måtte lure på!

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Hvor mye kan jeg låne?
Søk lån på inntil 500.000 Søk her