Hvor mye kan jeg låne?

Du kan søke om å låne opptil 500.000 kroner uten sikkerhet via Axo Finans. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

“Hvor mye kan jeg låne” er et vanlig spørsmål mange lånekunder har. Det er flere forhold ved din økonomi som påvirker hvor mye banken kan låne deg. Blant annet inntekten din, eventuelle ekstrainntekter som barnebidrag eller leieinntekt, utgifter, hvor mye gjeld du har fra før, om du har betalingsanmerkninger, om du søker lån med en medlåntaker, historisk inntekt, og så videre.

I tillegg er det visse krav bankene må forholde seg til, blant annet den maksimale gjeldsgrad du kan ha, at du tåler en renteoppgang og at du ellers kvalifiserer for de kriteriene hver enkelt bank måtte ha.

Vi sammenligner flere banker for deg

Axo Finans samarbeider med flere banker som alle tilbyr det samme produktet, et lån uten sikkerhet. Derimot vurderer alle bankene lånekunder litt forskjellig, noe som gjør at tilbudene vi mottar er forskjellige, både med tanke på pris (rente) og maksimalt lånebeløp. En og samme kunde kan med andre ord motta vidt forskjellige tilbud fra de ulike bankene. Og nettopp derfor er det lurt å bruke en finansagent når du skal søke lån. Da får du enkelt sammenlignet flere banker gjennom kun en lånesøknad.

God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet til å ta en bedre avgjørelse og unngå ubehagelige overraskelser på lang sikt. Axo Finans sammenligner lånene for deg, slik at du mottar det beste tilbudet.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Et lån uten sikkerhet er det samme som et forbrukslån. Det betyr at du kan bruke det til hva du selv ønsker, uten å sikre beløpet i for eksempel bolig, bil eller båt.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 opptil 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Det er banken du får et lånetilbud hos som bestemmer endelig rente og hvor mye du kan få i lån. Siden renten er individuell presenteres denne først etter at du har sendt inn søknaden.

Våre lån har en nedbetalingstid på 1-15 år, noe som gir deg de fleksible rammene du trenger. Legg merke til at nedbetalingstid over 5 år normalt krever at du refinansierer eksisterende gjeld.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

hvor mye kan jeg låne

For å søke om lån uten sikkerhet stiller bankene noen grunnkrav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du velkommen til å sende inn en søknad via Axo Finans. Hvis du ikke oppfyller disse grunnkravene, kan du prøve igjen ved en senere anledning når den økonomiske situasjonen har endret seg.

Et bra alternativ er å søke med en medlåntaker. Dette kan være ektefelle, familie eller en venn. Å søke med en medlåntaker øker sannsynligheten for å få innvilget lånet, i tillegg til at du kan oppnå en bedre (lavere) rente.

Hva brukes lån uten sikkerhet til?

hvor mye kan jeg låne

Et lån uten sikkerhet har mange bruksområder. Noen av de vanligste årsakene til at folk tar opp slike lån er uforutsette utgifter, refinansiering av gjeld, oppussing og ferie.

Hvor mye kan jeg låne til refinansiering av gjeld?

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller tatt opp flere smålån, kan det være lurt å vurdere refinansiering. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden.

Ved å samle gammel gjeld får du lavere rente, færre gebyrer og en fast nedbetalingsplan å forholde deg til.

For å få en oversikt over gjelden din kan du logge deg inn i ett av de nye gjeldsregistrene. Her får du oversikt over all din forbruksgjeld, inkludert kredittkort, avbetalingsgjeld, kredittkortrammer og annen gjeld uten sikkerhet. Her ser du også hvilken rente du har på de ulike lånetypene, noe som gjør det mulig å sammenligne rentene med et eventuelt lånetilbud gjennom Axo Finans.

Hvor mye kan jeg låne til oppussing?

Skal du selge boligen, men trenger å heve verdien? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster ofte mer enn det man har tilgjengelig på sparekontoen. Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen, og siden få igjen pengene på salget.

Det kan også oppstå et behov for oppussing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Et lån uten sikkerhet kan være til god hjelp for å få dekket utgiftene.

Les mer: Lån til oppussing

Lurer du på hvor mye du kan låne gjennom Axo Finans? Sjekk lånekalkulatoren for et estimat, eller send inn en uforpliktende søknad i dag.

Søk lån via Axo Finans - gjennom en av våre samarbeidspartnere kan du få et gunstig lån, tilpasset din økonomi!

Hvor mye kan jeg låne?
Søk lån på inntil 500.000 Søk her