Forbrukslån

Lån uten sikkerhet opptil 500.000. Lånet kan brukes til det du trenger. Søknaden behandles av 21 banker, og du mottar det beste tilbudet.

Lån uten sikkerhet opptil 500.000. Lånet kan brukes til det du trenger. Søknaden behandles av 21 banker, og du mottar det beste tilbudet.

Uansett hva du vil bruke lånet til, så lønner det seg å sammenligne. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 7,90% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne? Ønsket nedbetalingstid

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
For å kunne søke om lån gjennom Axo Finans AS må du godkjenne vår personvernerklæring. Hvis du ikke vil godkjenne denne, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte oss på 22867400, så hjelper vi deg

Søknaden vurderes av 21 banker

10133 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10133 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Forbrukslån gjennom Axo Finans


Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet ved å sammenligne tilbud fra opptil 21 banker og långivere. På våre hjemmesider kan du søke om lån uten sikkerhet fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss en lånesøknad, så tar vi oss av resten.

Å sammenligne forbrukslån gjennom Axo Finans er helt uforpliktende og medfører ingen kostnader for deg som kunde.

Nedbetalingstiden velger du selv, fra ett til 15 år. Du kan når som helst gjøre ekstra innbetalinger eller innfri lånet i sin helhet. Det er ingen kostnader forbundet med dette. For nedbetalingstid over 5 år vil bankene normalt kreve at du refinansierer eksisterende gjeld.

Lån til det du selv ønsker

Hva er viktigst for deg? Noen ønsker seg mulighet til å realisere planer eller gjøre noe de lenge har drømt om - andre er mer opptatt av hus, hage, familie og livssituasjon. Axo Finans er her for deg som trenger hjelp til å finne det beste lånetilbudet blant flere banker.

Et forbrukslån gir gode muligheter til å realisere planer som er viktige for deg. Kanskje du drømmer om å reise på ferie? Eller har du behov for å finansiere drømmebryllupet? Da kan et forbrukslån være løsningen.

Vanlige spørsmål og svar om forbrukslån


Et forbrukslån er en lånetype hvor det ikke stilles krav til sikkerhet. Dette gjør et forbrukslån ulikt for eksempel et boliglån, hvor boligen står som sikkerhet på lånet og banken har mulighet til å ta pant i boligen ved mislighold av lånet.

I utgangspunktet kan hvem som helst sende inn en lånesøknad til Axo Finans. For at søknaden skal bli innvilget stiller vi imidlertid noen minstekrav:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Et alternativ er å søke med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine til å få godkjent en søknad da dere er to om minstekravene.

Å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er uforpliktende. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vår elektroniske søknad med all nødvendig informasjon, så tar vi på oss jobben med å sende den videre til våre samarbeidspartnere. Så snart alle bankene har vurdert søknaden, sender vi det beste tilbudet til deg.

Ved å signere elektronisk korter du ned søknadsprosessen. Du kan også sende lånedokumenter via postgang, men da må en forvente at det tar litt lengre tid å få utbetalt pengene.

Gjennom Axo Finans kan du få opptil 500.000 kroner i forbrukslån. Du kan låne opptil fem ganger din årsinntekt.

Renten som tilbys er personlig og avgjøres av den enkelte bank. Vi kan derfor ikke si hvilken rente du får tilbudt før etter at du har sendt inn en søknad. Tilbudet du får er uforpliktende.

For å få en oversikt over hvilket månedsbeløp du kan forvente deg, anbefaler vi at du benytter deg av vår lånekalkulator. Her kan du se estimater med lav, middels og høyere rente.

Det er renten og gebyrene som bestemmer hvor mye forbrukslånet koster. Ettersom hvert tilbud er personlig, vil kostnaden variere fra bank til bank. Kostnadene knyttet til lånet blir presentert sammen med lånetilbudet.

Det er en rekke ting du kan gjøre for å få tilbud om en lavere rente. Har du for eksempel forbruks- og kredittgjeld fra før av, gjør du lurt i å refinansiere gjelden. På denne måten samler du all usikret gjeld i et nytt lån og kutter ut doble renter og gebyrer.

For å få lavest mulig rente bør du også sammenligne lånetilbud hos ulike långivere. Dette gjør Axo Finans for deg. Slik kan du være sikker på at du får det beste lånet for deg.

Et forbrukslån gjennom Axo Finans er et annuitetslån med nedbetalingstid fra 1-15 år. Det betyr at du får en nedbetalingsplan med et fast terminbeløp hver måned. Du kan når som helst betale inn større terminbeløp eller lånet i sin helhet. Det er ingen ekstra kostnad forbundet med dette.

Axo Finans er en finansagent og vår oppgave er å finne forbrukslånet med lavest mulig rente på vegne av hver enkelt låntaker. Virksomheten vår er regulert av Finanstilsynet, noe som innebærer at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre bankpartnere. For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er gratis.

Fordelen med å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er at du får søknaden vurdert av flere banker samtidig, vanligvis i løpet av samme virkedag. Slik sparer du både tid og penger. Du får svar på søknaden innen kort tid, vanligvis på dagen. Tilbudet er uforpliktende og står åpent i 30 dager.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg


BB Bank
Bluestep
Brabank
Instabank
Komplett Bank No
Mybank
Express Bank
Kraft Bank
ferratum money
easybank
Ikano bank
Nordax bank
Nordea direct
Norwegian bank
Optinbank
Remember
Santander consumer bank
Thorn privat finans
Resurs bank
Ya lanet
Svea

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.