Kredittkort

Søk kredittkort gjennom oss og finn det kortet som passer deg best.

Gjennom oss kan du søke om flere kredittkort med kun én søknad. Det er mange fordeler med kredittkort – vi hjelper deg med å sammenligne ulike kredittkort slik at du finner det beste for deg.

 • Valid
  Fordeler tilpasset deg
 • Valid
  Gratis og uforpliktende å søke
 • Valid
  Velg blant nøye utvalgte tilbud
 • Valid
  Velg kortet du selv vil ha
<p>Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.</p>
By Irina Kongshaug Lochoff

Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.

Gunstige forsikringer med kredittkort

Fordelene med kredittkort - Utover det vanlige bankkortet

Kredittkort tilbyr en rekke fordeler som vanlige debetkort, eller bankkort, ofte ikke kan matche. Disse fordelene strekker seg fra bonusprogrammer til rabattavtaler og lignende tilbud.

En av de mest betydningsfulle fordelene ved mange kredittkort er imidlertid de ulike forsikringene som følger med.

Det fine her, er at flere av disse forsikringene kommer helt uten ekstra kostnader.

Dette tillegget av forsikringer gir en ekstra dimensjon av trygghet og verdi som ikke alltid er tilgjengelig med et standard debetkort.


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.


Spar penger med forsikringer inkludert i kredittkort

Ved å benytte seg av forsikringene som ofte er inkludert i et godt kredittkort, kan du potensielt spare flere tusen kroner årlig. Dette oppnås ved å si opp tilsvarende forsikringer du kanskje allerede har gjennom banken eller et forsikringsselskap.

Under vil vi utforske hvilke typer forsikringer som vanligvis er inkludert i et kredittkort, og hvordan disse kan bidra til betydelige økonomiske besparelser.


Reiseforsikring inkludert i kredittkort: En viktig fordel

En av de mest vanlige forsikringene som følger med et kredittkort, og som tilbys av mange norske kredittkortutstedere, er reiseforsikring. Denne forsikringen dekker en rekke situasjoner du kan møte på reise, fra skader eller tap av eiendeler til utgifter relatert til sykdom og personlige uhell som kan oppstå under ferie eller reise. 

Reiseforsikringen som følger med kredittkortet dekker ofte ikke bare kortinnehaveren, men også et bestemt antall personer i reisefølget, selv om vilkårene kan variere fra bank til bank.


Typiske situasjoner som dekkes av en reiseforsikring inkludert i et kredittkort omfatter sykdom, tap eller tyveri av gjenstander, tapt eller forsinket bagasje, og ulykker hvor man er erstatningsansvarlig for skade på andres eiendom eller eiendeler.

Det er viktig å merke seg at selv om vilkårene for reiseforsikringen som følger med de fleste kredittkort er fordelaktige, kan de i noen tilfeller være mindre omfattende enn forsikringer man kjøper direkte fra banken eller et forsikringsselskap.

Derfor er det viktigå lese gjennom vilkårene nøye for å sikre at dekningen møter dine forventninger og behov.


Hva betyr gjeldsforsikring på kredittkort?

Gjeldsforsikring, ofte referert til som betalingsforsikring, er en tjeneste tilbudt av mange kredittkortselskaper, men den er ikke kostnadsfri.

Denne forsikringen kan ha en relativt høy pris sammenlignet med den potensielle verdien den tilbyr.

Hovedhensikten med gjeldsforsikring er å dekke hele kredittkortgjelden i tilfelle av dødsfall eller alvorlig sykdom som påvirker din økonomiske kapasitet.

For de med betydelig kredittkortgjeld kan dette være en vurdering verdt å ta, men det er viktig å være oppmerksom på de mange vilkårene og betingelsene som gjelder, samt den høye kostnaden som ofte kan gjøre forsikringen mindre fordelaktig totalt sett.


Hva må du være klar over?

Når du benytter deg av forsikringer som følger med kredittkort, er det viktig å være klar over at de sjelden matcher kvaliteten på tilsvarende forsikringer tilgjengelig gjennom banker.

Dette betyr ikke at kredittkortforsikringer ikke er verdifulle – mange er faktisk overraskende gode – men det er viktig å lese og forstå vilkårene for å vite nøyaktig hva du er forsikret for.

For eksempel, ikke alle reiseforsikringer inkludert med kredittkort dekker reisefølget like omfattende som de beste forsikringene gjør.

Det kan være problematisk å oppdage dette for sent, spesielt hvis noen i reisefølget ikke har egen reiseforsikring.


Det er også viktig å merke seg at de fleste kredittkort stiller visse krav for at forsikringene skal være gyldige.

Dette gjelder spesielt for reise- og avbestillingsforsikringer, hvor det ofte kreves at minst halvparten av reisekostnadene betales med det aktuelle kredittkortet.

Dette kravet gjelder uavhengig av reisemåte. Det kan være enklere å betale hele reisen med kredittkortet.

Vær også oppmerksom på at mens tradisjonelle reiseforsikringer fra banker vanligvis dekker deg fra det øyeblikket du forlater hjemmet, kan kredittkortselskaper ha en annen definisjon på når reiseforsikringen trer i kraft, som det er viktig å være klar over.


Velg riktig kredittkort tilpasset dine behov

Å velge det rette kredittkortet krever en grundig sammenligning av de tilgjengelige alternativene.

Det er avgjørende å identifisere hvilke fordeler som passer best til din personlige og økonomiske situasjon.

Spør deg selv: Er en lav rente det du verdsetter høyest, eller er det fordelsprogrammene som tiltrekker deg mest?

Forståelsen av hvilke fordeler som harmonerer med din livsstil og dine behov er nøkkelen til et godt valg.

Vi tilbyr en strømlinjeformet løsning for å gjøre denne prosessen enklere.

Med vår tjeneste kan du sende inn en enkel søknad, som vi deretter formidler til et utvalg av banker.

Dette gir deg muligheten til å sammenligne forskjellige tilbud på en effektiv måte.

Vår tjeneste er helt gratis og uforpliktende, og gir deg muligheten til å ta en velinformert beslutning om hvilket kredittkort som er best for deg.


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.

Søk kredittkort

Søk kredittkort

Søk kredittkort og finn det beste kortet her         

Beste kredittkort

Finn det beste kredittkortet for deg                                

Renter på kredittkortet

Det er viktig å være oppmerksom på antall rentefrie dager ditt kredittkort tilbyr og å sørge for å betale regningen ved forfall for å unngå rentekostnader.

Refinansier kredittkort

Spar penger når du refinansierer kredittkort                               

Ofte stilte spørsmål

 • Hvem kan søke om kredittkort?

  For å kunne søke om kredittkort via oss, må du oppfylle noen minstekrav: Du må være 20 år eller eldre Du må ha fast inntekt Du har ingen betalingsannmerkninger

 • Hvordan søke om kredittkort?

  Hos Axo Finans kan du søke om flere kredittkort med bare én søknad, noe som sparer deg for tid og lar deg enkelt sammenligne tilbudene. Det er helt uforpliktende; du velger selv om du vil godta et tilbud.

 • Hvilken rente har kredittkort?

  Renter på kredittkort varierer, og noen kan være høyere enn andre. Men med en rentefri periode som de fleste kredittkort tilbyr, spiller ikke rentesatsen en stor rolle hvis du betaler tilbake innenfor denne tiden. Dersom du planlegger å betale tilbake over flere måneder, er det imidlertid viktig å velge et kredittkort med lavest mulig rente. For å finne det beste kredittkortet basert på rentenivå, bør du sammenligne den effektive renten. Les mer om hvordan du velger kredittkort med lavest mulig rente her.

 • Hvilke fordelsprogram finnes på kredittkort?

  Forskjellige kredittkort kommer med varierende fordelsprogrammer. Du kan finne kredittkort som gir rabatter i diverse nettbutikker, mens andre gir deg fordeler som bensinrabatt eller cashback. Det er også kredittkort som inkluderer gratis reiseforsikring hvis du bruker kortet på reisen, og enkelte tilbyr gebyrfri bruk.

 • Når bør jeg bruke kredittkort?

  Bruk av kredittkort til å betale for visse varer og tjenester kan være økonomisk fordelaktig. For eksempel, hvis du har et kredittkort som tilbyr reiseforsikring, kan det være gunstig å bruke dette kortet til å betale for reiser. Det finnes også kredittkort som gir rabatter på drivstoff eller bonuspoeng for hotellopphold eller bilutleie. Videre gir et kredittkort deg ekstra sikkerhet ved netthandel. Hvis du opplever svindel på nettet, vil kredittkortselskapet ofte ta ansvar og gjøre det lettere for deg å klage på et kjøp. Dette skyldes prinsippet om «Charge Back», som betyr at du har rett til å få pengene tilbake fra kredittkortselskapet hvis selgeren ikke overholder dine forbrukerrettigheter, som i tilfeller hvor selgeren går konkurs før du mottar varen.

Motta et uforpliktende tilbud