Refinansiering av kredittkort

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån for å få lavere kostnader. Vi hjelper deg å finne det beste lånetilbudet blant 20 banker.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Refinansiering av kredittkortgjeld og smålån kan være første skritt på veien til en bedre økonomi. Sitter du på dyre kredittkort og annen smågjeld vil renten være lavere på et lån uten sikkerhet. Axo Finans kan hjelpe deg med å spare flere tusener ved å bake gjelden inn i ett lån med langt lavere rente.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr at du tar opp et lån for å betale ned et gammelt lån. Selv om prinsippet kanskje høres litt bakvendt ut, er det klare fordeler ved å refinansiere gammel gjeld. Refinansiering av kredittkortgjeld og smålån vil høyst sannsynlig gi deg en mye lavere rente. Kredittkort og smålån her kjent for å ha høye renter, i tillegg til dyre termingebyr. Dessuten svinger renten på markedet hele tiden. Har du hatt et lån stående i banken over lengre tid, er det store sjanser for at renten ikke lenger er i din favør. I så fall bør du vurdere en refinansiering av lånet.

En annen avgjørende fordel ved refinansiering av kredittkortgjeld og smålån er en ryddig og oversiktlig privatøkonomi. Det kan være krevende å holde styr på flere utgiftsposter hver måned. Trenger du å få kontroll på økonomien er refinansiering en god og ikke minst lønnsom løsning.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Det er fort gjort å gå i fellen når man bruker kredittkort. Lokkende fordeler som rentefrie perioder gjør det enkelt å foreta et impulskjøp eller bruke kredittkortet når bankkortet ikke strekker til. Problemet oppstår når man flere ganger kjøper over evne og ender opp med å kun betale minimumsgebyret. Denne betalingen går kun til selve lånet, men tar ikke høyde for renter. Dermed kan rentene over tid vokse seg større enn den opprinnelige gjelden. I slike tilfeller gjelder det å ta tilbake kontrollen. Det kan være vanskelig å finne motivasjonen til å starte en effektiv nedbetaling når man ikke ikke har pengene til det. Da vil refinansiering være ditt beste alternativ.

En refinansiering av kredittkortgjeld vil mest sannsynlig gi deg lavere rente og slik gjøre lånet billigere. Renten på et kredittkort er som regel på mellom 20-30%, mot 12-14% nominell rente på et forbrukslån. Dessuten blir du nå nødt til å betale ned gjelden, dermed vil ikke beløpet risikere å vokse seg stort på samme måte.

Refinansiering av flere kredittkort

Med den lette tilgangen på kredittkort er det fort gjort å skaffe seg gjeld på flere kredittkort. De samme prinsippene gjelder for refinansiering av kredittkortgjeld på flere kort. Faktisk vil det være enda mer lønnsomt, ettersom det er mer å spare. Gjelden blir ikke slettet, men du kan redusere betraktelige summer i renter og gebyrer. I tillegg kan du få en bedre nedbetalingstid, noe som gir deg bedre vilkår til å betale ned gjelden etter egne evner.

Med reduserte renter klarer man som regel å betale ned lånet raskere enn man i utgangspunktet hadde klart uansett. Ikke minst er det helt klart lettere å betale ned et lån, enn mange kredittkortfaktura hver måned. Bare økt kontroll over økonomien i seg selv, vil hjelpe deg til å betale ned gjelden raskere slik at du kan nå målet om å bli gjeldsfri.

Refinansiering av smålån

Det er ikke bare kredittkort som gjør det enkelt å kjøpe varer og tjenester når man egentlig ikke har penger. De fleste nettbutikker opererer med ulike avbetalingsløsninger, noe som innebærer at du kan utsette betalingen og betale beløpet over tid. Ulempen med slike løsninger er, som for kredittkort, at etter den rentefrie perioden vokser rentene raskt. når du tar opp et smålån er det ofte slik at rentene blir høyere, jo mindre lånet er. Har du flere slike stående, vil det lønne med en refinansiering av kredittkortgjeld og smålån.

Flere lån i ulike banker kan fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som et samlet lån. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter. Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Har du flere forbrukslån stående i ulike banker kan disse også være verdt å samle til ett samlet lån. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Refinansiering er altså en løsning som både du og banken tjener på.

Bruk en lånekalkulator

Det kan fort bli en ressurskrevende oppgave å undersøke hvem som tilbyr det beste lånetilbudet. Det tar tid å orientere seg på markedet og finne frem til banken som kan tilby deg den laveste renten. Da er det lurt å bruke en lånekalkulator. Med en lånekalkulator kan du enkelt legge inn summen på lånet samt ønsket nedbetalingstid, så regner kalkulatoren en estimert rente for deg. Dermed får du en grei oversikt over hva du potensielt kan spare.

Lurer du på hvor mye du kan spare ved refinansiering av kredittkortgjeld hos Axo Finans. Prøv vår lånekalkulator.

Refinansiering hos Axo Finans

Hos Axo Finans kan du enkelt søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Du fyller kun ut én søknad som du sender til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Når søknaden er mottatt, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Etter at bankene har behandlet søknaden og foretatt en kredittvurdering av deg som kunde, kan vi sende det beste lånetilbudet til deg. Dermed kan du være sikker på at du får det beste tilbudet på markedet, tilpasset din situasjon.

Hvem kan søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

 • Du må ha en fast inntekt.
 • Du må være over 23 år.
 • Du må ikke ha registrert noen inkassosaker.

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Hva koster et lån til refinansiering?

Dersom du har behov for refinansiering av kredittkortgjeld lurer du sikkert på hva renten på lånet blir. For at en refinansiering skal lønne seg er det selvsagt avgjørende at renten du blir tilbudt er lavere enn den du allerede har på kredittkortgjelden. Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du blir tilbudt. Hver søknad behandles individuelt og baserer seg på din økonomi og betalingshistorikk. Den endelige renten blir fastsatt først når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende, så du bestemmer selv om du vil benytte deg av det. Renten på våre lån varierer fra 7,90 % til 19,90 % nominell rente.

Lurer du på hvor mye du kan spare ved refinansiering av kredittkortgjeld og smålån? Vår sparekalkulator gir raskt og enkelt oversikt over månedlig besparelse hos våre samarbeidsbanker.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

Axo Finans samarbeider med 20 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner til refinansiering av kredittkortgjeld og smålån, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne til refinansiering av kredittkortgjeld, kan du bruke vår lånekalkulator. Husk bare at dette er et estimat. Endelig rente blir oppgitt med lånedokumentene ved positivt svar.

Vi tilbyr lån på dagen med 1-15 års nedbetalingstid. Skulle det bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Våre samarbeidspartnere er i dag:

 • Bank Norwegian
 • Santander
 • Nordax Bank
 • Easybank
 • Komplett Bank
 • Nordea Direct
 • re:member
 • yA Lånet - en del av Resurs Bank
 • Resurs Bank
 • Express Bank
 • Bluestep Bank
 • BRAbank
 • Thorn
 • Optin Bank
 • Svea Finans
 • Instabank
 • Kraft Bank
 • Ikano Bank
 • BB Bank ASA
 • Ferratum Bank

Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Hvorfor velge Axo Finans?

Ved å velge Axo Finans når du skal søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Tjenesten er også gratis. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

Låneproduktet vi tilbyr er et såkalt blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, herunder refinansiering av kredittkortgjeld eller dyre smålån. Nedbetalingstiden har en løpetid på 15 år, men du kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånebeløpet i sin helhet, uten ekstra kostnader. Det er uforpliktende å søke om refinansiering hos oss, dermed trenger du ikke benytte deg av lånetilbudet dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Har du behov for refinansiering av kredittkortgjeld og dyre smålån? Send inn en søknad i dag og få bedre kontroll på privatøkonomien.

Vi sammenligner disse 20 bankene for deg

bbbank logo
bluestepl ogo
brabank logo
instabank logo
komplett bank logo
nordax logo
nordea direct logo
norwegian logo
optin bank logo
remember logo
santander logo
express bank logo
kraft bank logo
thorn bank
resurs bank logo
ferratum logo
easybank logo
ikano logo
yalånet logo
svea logo
Refinansiering av kredittkort
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit