Refinansiering av kredittkort

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån. Vi hjelper deg å finne det beste lånetilbudet blant 21 banker.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr at du tar opp et lån for å betale ned et gammelt lån. Selv om prinsippet kanskje høres litt bakvendt ut, er det klare fordeler ved å refinansiere gammel gjeld.

Refinansiering av kredittkortgjeld og smålån vil høyst sannsynlig gi deg en mye lavere rente. Kredittkort og smålån er kjent for å ha høye renter, i tillegg til dyre termingebyr. Dessuten svinger renten på markedet hele tiden.

Har du hatt et lån stående i banken over lengre tid, er det store sjanser for at renten ikke lenger er i din favør. I så fall bør du vurdere en refinansiering av lånet. En annen avgjørende fordel ved refinansiering av kredittkortgjeld og smålån er at du får en oversiktlig økonomi. Med et refinansieringslån får du kun ett lån å forholde deg til.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Det er fort gjort å gå i fellen når man bruker kredittkort. Lokkende fordeler som rentefrie perioder gjør det enkelt å foreta et impulskjøp eller bruke kredittkortet når bankkortet ikke strekker til. Problemet oppstår når man flere ganger kjøper over evne og ender opp med å kun betale minimumsgebyret. Slik kan rentene vokse seg store.

En refinansiering av kredittkortgjeld vil mest sannsynlig gi deg lavere rente, og dermed gjøre lånet billigere. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom Axo Finans kan du få en rente fra 7,9% til 19,90% på lån uten sikkerhet.

Refinansiering av flere kredittkort

Med den lette tilgangen på kredittkort er det fort gjort å skaffe seg gjeld på flere kredittkort. De samme prinsippene gjelder for refinansiering av kredittkortgjeld på flere kort. Faktisk vil det være enda mer lønnsomt, ettersom det er mer å spare. Gjelden blir ikke slettet, men du kan redusere betraktelige summer i renter og gebyrer.

Med reduserte renter klarer man som regel å betale ned lånet raskere. Ikke minst er det helt klart lettere å betale ned et lån, enn mange kredittkortfakturaer hver måned.

Refinansiering av smålån

Det er ikke bare kredittkort som gjør det enkelt å kjøpe varer og tjenester når man egentlig ikke har penger. De fleste nettbutikker opererer med ulike løsninger for avbetaling, noe som innebærer at du kan utsette betalingen og betale beløpet over tid.

Ulempen med slike løsninger er, som for kredittkort, at etter den rentefrie perioden vokser rentene raskt. Har du flere slike stående, vil det lønne seg med en refinansiering av kredittkortgjeld og smålån.

Jo større lån, desto lavere rente

Flere lån kan fort koste deg mer enn et forbrukslån gjennom Axo Finans. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter. Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Har du flere forbrukslån stående i ulike banker kan disse også være verdt å samle i ett lån.

Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Refinansiering er altså en løsning som både du og banken tjener på.

Refinansiering hos Axo Finans

Det kan fort bli en ressurskrevende oppgave å undersøke hvem som tilbyr det beste lånetilbudet. La en finansagent gjøre jobben for deg. Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån i 21 banker samtidig. Du fyller kun ut én søknad som du sender til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg.

Når søknaden er mottatt, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Etter at bankene har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. Dermed kan du være sikker på at du får et av de beste tilbudene på markedet.

Bruk en lånekalkulator

Med en lånekalkulator kan du enkelt legge inn summen på lånet samt ønsket nedbetalingstid, så regner kalkulatoren ut et estimert månedsbeløp for deg. Dermed får du en grei oversikt over hva du potensielt kan spare.

Lurer du på hvor mye du kan spare ved refinansiering av kredittkortgjeld hos Axo Finans? Prøv vår lånekalkulator.

Hvem kan søke om refinansiering av kredittkortgjeld?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en fast inntekt.
  • Du må være over 23 år.
  • Du må ikke ha registrert noen inkassosaker.

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlåntaker, enten samboer, et familiemedlem eller en venn. Dette vil øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Hva koster et lån til refinansiering?

Dersom du har behov for refinansiering av kredittkortgjeld, lurer du sikkert på hva renten på lånet blir. For at en refinansiering skal lønne seg er det selvsagt avgjørende at renten du blir tilbudt er lavere enn den du allerede har på kredittkortgjelden. Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner, hvilken rente du får og nedbetalingstiden.

Hver søknad behandles individuelt og tilbudet du mottar baserer seg på din økonomi. Den endelige renten blir fastsatt først når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende, så du bestemmer selv om du vil benytte deg av det. Renten på våre lån varierer fra 7,90 % til 19,90 % nominell rente.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

Axo Finans samarbeider med 21 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner til refinansiering av kredittkort og smålån, uten krav om sikkerhet.

Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne til refinansiering av kredittkortgjeld, kan du bruke vår lånekalkulator. Husk at dette er et estimat. Den endelige renten fastsettes i et uforpliktende tilbud.

Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Du kan når som helst betale ned hele eller ekstra på lånet, uten ekstra omkostninger.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Vi er i dag representert i Norge, Sverige og Finland.

Hvorfor velge Axo Finans?

Ved å velge Axo Finans når du skal søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg.

Du får det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med, og derfor er tjenesten gratis for deg som kunde.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

Har du behov for refinansiering av kredittkortgjeld og dyre smålån? Send inn en søknad i dag og få bedre kontroll på privatøkonomien.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

BB Bank
Bluestep
Brabank
Instabank
Komplett Bank No
Mybank
Express Bank
Kraft Bank
ferratum money
easybank
Ikano bank
Nordax bank
Nordea direct
Norwegian bank
Optinbank
Remember
Santander consumer bank
Thorn privat finans
Resurs bank
Ya lanet
Svea
Refinansiering av kredittkort
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit